Delen vinden we super lief

Het nieuwe theaterseizoen gaat bij ‘Van Hoorne Entertainment’ bijna van start. We kunnen ons opmaken voor de meest fantastische voorstellingen! In 2018-2019 staat het programma weer vol familievoorstellingen vol humor, avontuur, interactie, muziek en vrolijkheid.

Het theaterseizoen 2018-2019

De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Met De Kleine Zeemeermin De Musical presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde, spetterende sprookje! Sita, die eerder Rapunzel en Assepoester speelde, is nu te zien als de Kleine Zeemeermin. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+)

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical dit theaterseizoen voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Pipo en de Piratenprinses (4+)

Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie bij RTL Telekids staat Pipo de Clown ook in het theater met zijn eigen familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Samen met Mammaloe en de klunzige Klukkluk is Pipo altijd op zoek naar de prachtigste plekjes. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. Ook nu bedenkt hij een sluw plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Masha en de Beer Live! (2+)

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur. Dit is ook wel de verrassing van dit theaterseizoen.

Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest (2+)

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? leuk voor de allerkleinsten bij je thuis.

Kinderklucht – De Verjaardag van Sinterklaas (3+)

Pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas… ’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t avondje van Sinterklaas! Ook op het kasteel van Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Dit jaar weer komt niemand minder dan de Sint bij de vrolijke vrienden op bezoek. Dat wordt weer lachen bij ‘De Verjaardag van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Samen met de Sint en Pieten zorgt het kasteelpersoneel voor een theateravontuur vol muziek en humor.

Pipo en de Pakjespiet (4+)

Sapperdeflap! In de meest feestelijke periode van het jaar komt Pipo de Clown naar het theater met een speciale Sinterklaasshow: ‘Pipo en de Pakjespiet’. In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’ hebben Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek.

Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet (2+)

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel en Pip zijn dit jaar in het theaterseizoen weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Op zoek naar de Rommelpiet! (reprise). Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt daar toch al die rommel? In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet!

Paw Patrol Live! Komt naar Nederland en België (2+)

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ komt in de zomer van het 2019 theaterseizoen exclusief naar Nederland en België! In deze spectaculaire show ga je samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Tickets voor alle voorstellingen dit theaterseizoen zijn online te bestellen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief