Delen vinden we super lief

Nick jr Winterbios Paw Patrol Nick jr Winterbios Paw PatrolSamen met je kleintje naar de bioscoop is deze winter een hele belevenis met de Nick Jr. winterbios. Het is echt méér dan alleen een film kijken!

De allernieuwste Paw Patrol film en de trailer van Top Wing van de Nick Jr. kleuter winterbios is leuk en spannend. De grote rode bioscoopstoel is alleen al een happening om in te zitten. Naar de bioscoop gaan is bij ons eigenlijk altijd wel een feestje!

Partytime

Samen met vier kleintjes hebben we het zelf mogen ervaren tijdens de lancering van het Nick Jr. Winterbios evenement. Stuiterend gingen we richting de Pathé arena afgelopen zondag ochtend.

Nick jr winterbios

Afgelopen zomer hadden we de kleuterbios al ervaren! Ideaal! Het licht is niet helemaal uit, het geluid staat wat zachter dan anders en de kids krijgen een diploma en een kleurplaat na afloop. Tijdens de Winterbios zie je de allernieuwste afleveringen van Nick Jr’s Paw Patrol – Mighty Pups en de nieuwste hitserie Top Wing! Deze film is extra leuk omdat de bekende, lieve pups superkrachten krijgen!  Top WIngs was helemaal nieuw voor ons en we hebben hier smakelijk om kunnen lachen!

  • Trailer

Rondom de Nick Jr, Winterbios organiseren de Pathé bioscopen extra activiteiten in de foyer dat je uitje extra cool maakt! Aanrader dus! Houdt de film agenda zeker in de gaten! Rond 20 dec is het overal te zien in je Pathé nabije cinema.Nick jr Winterbios Paw PatrolNick jr Winterbios Paw Patrol

Het verhaal in het kort: PAW Patrol – Mighty Pups

Een meteoor landt vlakbij Avonturenbaai, daar waar de pups gevestigd zijn.. De energie van de ruimtesteen geeft de pups superkrachten, maar zij zijn niet de enige die door de straling zijn geraakt. De super-Pups weten wel raad!

  • Top Wing

De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor een echte banaan en gaan ermee vandoor. Team Top Wing komt in actie! Leuke scenes en schattige karakters, vooral de 2 meiden vonden het heel leuk, vooral de gekke aapjes!

Nick jr winterbios Premiere videoimpressie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Je kleinste maatjes zullen hier enorm door worden verrast. Onze kleine reviewers waren het er unaniem mee eens dat het een toffe film is. Op de terugweg werd het Paw Patrol themalied veelvuldig gezongen. Ze stuiterden van blijdschap, maar misschien lag dat stiekem ook wel een beetje aan de popcorn als ontbijt! Aanrader dus! En extra tof! De pups gaan ook het theater in! In juli/augustus zijn ze te zien in diverse theaters!

Nick jr winterbios: Over de rode loper met de pups van Paw patrol en popcorn als ontbijt 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief