Delen vinden we super lief

Paw Patrol Mission zomerbiosDeze zomer hoef je je absoluut niet te vervelen! In de Nederlandse Pathé-bioscopen gaan de allernieuwste afleveringen van PAW Patrol, Blaze & de Monsterwielen én Shimmer & Shine in première bij de Nick Jr. Zomerbios.

Save the Date

Vanaf 4 juli 2018 zie je gloednieuwe afleveringen van de favoriete Nick Jr. series ‘exclusief’ op het witte doek. Tijdens deze Zomerbios worden ze voor het eerst vertoont en de afleveringen zijn ook nog niet verschenen op de kinderzender. Hier worden mijn kids heel blij van!

Eerste bioscoopervaring tijdens de ZomerbiosNickJr Zomerbios

De Nick Jr. Zomerbios is een toffe manier om je kinderen voor het eerst mee te nemen naar de bioscoop en ze dit te laten ervaren. Speciaal voor deze allereerste bioscoopbeleving van jonge kinderen is het geluid zachter afgesteld en blijft het licht deels aan. Op deze manier genieten je kindjes een uur lang van de avonturen van hun Nick Jr. vriendjes.

Samenwerking

De samenwerking tussen Pathé en Nick Jr. start met de Nick Jr. Zomerbios. Vanaf woensdag 4 juli kunnen peuters, kleuters en ook hun ouders genieten van hun Nick Jr. vriendjes. Op meerdere dagen in de week zijn de afleveringen te bekijken. Al eerder bundelden de bioscoopketen en de kinderzender hun krachten met de Kleuterbios op zondagochtend. Nu kunnen we er de hele zomer van genieten. NickJr Zomerbios

Bekijk hier de promo

Over Nick Jr.

Nick Jr. is onderdeel van ‘Viacom International Media Networks Benelux‘. Ook wel bekend als het multiplatform kanaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar en bekend van programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine. Wie kent ze niet!

Dit zijn eigenlijk alle favorieten van mijn kids.  Sinds november 2017 heeft Nick Jr. Kim Kötter aangesteld als ambassadrice. In deze rol treedt zij niet alleen als woordvoerder op, maar is zij betrokken bij alle activiteiten die Nick Jr. door het land brengt.

Lees ook:Shimmer & Shine ontmoet je niet elke dag: Nick Jr. & Kim Kötter nodigen ons uit!

Pathé presenteert de Nick Jr. Zomerbios

Shimmer & Shine Nick Jr.

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland met in totaal op 28 locaties bioscopen met 217 schermen en 1.800 medewerkers. Pathé biedt als marktleider de meest complete bioscoopervaring voor iedereen, waar je iets bijzonders toevoegt aan het leven van alledag.

En nu kan dat ook voor je kleintjes!  En zijn je kinderen al iets ouder, dan kun je je hart weer ook ophalen deze zomer met vele andere toffe films.

Deze zomer kun je met het hele gezin genieten van de Pathé Kids Zomerbios! Met Incredibles 2, Nick Jr. Zomerbios, Show Dogs, De Kleine Heks, Hotel Transsylvanië 3 en Teen Titans Go! to The Movies is er volop keuze voor iedereen.

Wij gaan nu in iedere geval op Paw patrol avontuur tijdens de zomerbios!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief