Delen vinden we super lief

Thuiswerken is vandaagdedag het nieuwe standaard. Waar voorheen veel bedrijven thuiswerken een absolute No-Go vonden, wordt er nu heel anders tegenaan gekeken. Ook bij ons op kantoor ontkomen we er niet aan en werk ik 80% thuis. Om (Corona)veilig op kantoor te werken, lukt het om twee dagen in de week op mijn eigen plek te zitten. Wat een luxe om een eigen kantoor te hebben, al is het wel only the lonely in zo’n grote kamer.

thuiswerken, werkplek, ergonomisch

Heel eerlijk…., ik zit veel liever op kantoor waar ik scherp gehouden wordt door collega’s een praatje kan maken bij het koffie apparaat, of tijdens een thee ronde. Thuiswerken heeft voor de baas overigens veel voordelen, thuis verzet je zoveel meer werk, al kost het wel veel meer energie en de koffiebonen zullen minder hard gaan, want hier thuis draait de machine overuren.

Toch moet ik bekennen dat mijn thuis werkplek niet optimaal is met een laptop. Werk absoluut met een goede stoel, een bureau op de juiste hoogte, monitor(en) op de juiste hoogte en toetsenbord en muis…. werk aan de winkel voor me…

Flexibel thuiswerken wordt steeds belangrijker waarbij de juiste inrichting van je thuiswerkplek cruciaal is. Op nr 1 staat voor mij een goede koffiemachine!

Geschikte thuis-werk-plek

Aangezien manlief en ik beiden meer thuiswerken, ging ik beneden zitten en had hij de nieuwe werk ruimte op zolder geconfiskeerd. Helemaal prima! Hierdoor zit ik dichtbij het koffieautomaat en heb ik geen last van tegen licht op zolder. Heel leuk zo’n uitbouw, maar de raambekleding laat nog heel even op zich wachten en beneden ben ik van alle gemakken voorzien, behalve een goed toetsenbord, muis en scherm. Werk aan de winkel en Trust werd ingeschakeld.

Ook mis ik nog een goede Bureaustoel, maar daar gaan we aan werken! Als je aan de eetkamertafel zit, dan is deze vaak te hoog waardoor een stoel niet lekker zit. Door je houding gaan je voeten zweven of je zit met opgetrokken schouders met klachten in de nek, schouders en rug als gevolg. Een goede houding is een must!

Ergonomie is super belangrijk! Dus een goed op hoogte versteld bureau, goede stoel met armleuningen, externe monitor, toetsenbord en muis. Investeer hier in, aangezien het werken aan de eettafel risico’s geeft om straks RSI op te lopen of een muisarm

Muis en toetsenbord van Trust

Met het draadloze toetsenbord en de muis van Trust ODY heb je de perfecte combo om thuis te werken. De stille toetsen zorgen ervoor dat je niemand stoort, en het toetsenbord is morsbestendig. Niet dat ik collega’s om me heen heb zitten thuis, maar een geruisloos toetsenbord werkt zo fijn! En als je per ongeluk een koffie omstoot, of één van de kids die je een dikke knuffel wil geven na schooltijd, is een morsbestendig toetsenbord een must! Bovendien is de set van Trust, waar ik voor gekozen heb, helemaal draadloos. Dit is mijn inziens een must have als je thuis vaak van werkplek wisselt, of de boel even wil opbergen.

Trust Toetsenborden zijn er in alle vormen en maten

Met de Trust Primo toetsenbord- en muisset heb je alles wat je nodig hebt: de volledige grootte, morsbestendige toetsen en het toetsenbord is in hoogte verstelbaar. Daarbij krijg je een simpele, tweehandige muis zodat je aan de slag kan van zodra je jouw set inplugt. De set is plug & play en ik een absolute aanrader om de perfecte thuis werk plek te creëren. Wel moet ik nog een goede laptop standaard aanschaffen zodat mijn houding goed is, deze zoektocht gaat gestaag verder!

Voordelen Trust ODY. Draadloos toetsenbord & draadloze muisset.

• Stille toetsen en muisknoppen, om te voorkomen dat je gezinsleden of collega’s stoort. Het typt ook onwijs fijn en relaxt!

• Draadloze toetsenbord- en muisset voor een geoptimaliseerde workflow. Je verhuist eenvoudig van kamer en hebt geen last van lastige kabels.

• Snelle en eenvoudige bediening via 13 kantoor- en mediafunctietoetsen. Gun jezelf een hygiënisch, praktisch toetsenbord.

• Toetsenbordindeling op volledige grootte met lage toetsen voor een zachte en comfortabele toetsaanslag. Op Trust kun je rekenen!

• Morsbestendig toetsenbordontwerp als bescherming tegen vloeistoffen. Ideaal bij het thuiswerken. Hoe vaak ik onze kinderen wel niet weg probeer te houden bij mijn werkplek. Het is altijd goed gekomen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje!

• Eén USB-ontvanger om zowel toetsenbord als muis te verbinden. Als je van werk plek moet switchen bewaar je de USB-ontvanger in de muis.

• Personaliseer de snelheid van de muiscursor met de DPI-knop. Je personaliseert de tools in een handomdraai.

• Muis met rubberen zijkanten voor een stevige grip. De muis ligt fijn in de hand!

Trust Primo. Bedraad toetsenbord en muisset.

Ook kun je kiezen voor een bedraad toetsenbord zodat je niet afhankelijk bent van batterijen. Trust is we voor iedere thuis-werk-wens!

• Bedrade muis- en toetsenbordset ontworpen om comfortabel te werken

• Stille toetsen en muisknoppen, om te voorkomen dat je gezinsleden of collega’s stoort

• Morsbestendig toetsenbord als bescherming tegen vloeistoffen

• Toetsenbord op volledige grootte voor optimale efficiëntie en productiviteit

• 1,8m kabellengte, plaats het toetsenbord overal op een bureau

• Muis geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers

Tot slot

Een fijn toetsenbord en muis is geregeld en nu tijd voor de verdere investeringen. Een geschikte thuis werk plek is een must en is me dan ook wat waard. Mijn volgende aanschaf is een goede bureau stoel en een groot scherm … beetje bij beetje komen we er wel!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief