Delen vinden we super lief

We mogen weer naar kantoor dat voor velen een opluchting is. Bij ons was thuiswerken afgelopen jaar standaard, dat overigens zal blijven aangezien ik voor een Zweeds bedrijf werk. Mijn echtgenoot gaat wel weer naar kantoor dat ik hem ook echt gun. Het rijk heb ik weer voor mezelf en de koffiemachine draait geen overuren meer. In Diemen had ik de Wifi goed op orde en had ik een fijne (thuis)werkplek. We gaan deze zomer echter verhuizen waarbij mijn werkplek op nieuw zal moeten worden ingericht. Ik werd getipt op Devolo die met WiFi-adapters elk stopcontact kan omtoveren in een sterke WiFi-hotspot. Op die manier hebben we ook in ons nieuwe huis een goede verbinding in heel het huis!

trust, toetsenbord, werkplek, thuiswerken

Thuiswerken

We kunnen dan wel weer meer naar kantoor al zal thuiswerken voor velen (deels)een blijvertje zijn. Ook is het ons goed bevallen om het woon-werkverkeer te minderen en meer quality time te hebben met dierbaren dat veel meer vreugde bracht. Onze home office is een plek die we graag zo inrichten dat we er efficiënt kunnen werken. New home, new beginnings en kon mijn hart dus ophalen.

Met het home office essentialspakket waren we met alle must haves voorzien. Mijn collega’s zullen straks verbaasd zijn van mijn productiviteit na de vakantie. Rondom de verhuizing nemen we drie weken vrij om op te laden op de sprookjescamping, de verhuizing te begeleiden en om het huis eigen te maken en klaar te maken voor een nieuw begin.

hermitage, verhuiskaart, verhuizen, apeldoorn, kindertekening

Home office

Goede WiFi is natuurlijk essentieel in je home office, maar helaas is dat niet altijd het geval. Op bepaalde plekken in huis is de verbinding niet altijd optimaal waarbij het thuiswerken dan wel lastig wordt. Met devolo werd dit probleem opgelost en attendeeer je dan graag op de devolo Magic 2 WiFi next (kit) bij. Ziggo is langsgekomen en heeft alles geïnstalleerd. vanmorgen hebben we de boosters geïnstalleerd en we konden gelijk aan de slag. Dat had ik niet verwacht met de dikke, monumentale muren! Een aanrader dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief