Delen vinden we super lief

5g, huiswerkbegeleiding, thuiswerken, werkplek, ergonomisch

Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland waar ik dagelijks de vruchten van pluk. Aangezien ik voor mijn werk veel op pad ben en thuis optimaal internet bereik nodig heb tijdens de online meetings, kies ik uiteraard voor het beste netwerk. En als je provider al 5 keer op rij als beste mobiele netwerk uit de test komt, weet ik dat ik geen concessies hoef te doen, of hoef over te stappen. Het zoeken naar een netwerk met m’n mobiel in de hand, ligt ver achter me.

Als je eenmaal bij de juiste provider zit, kun je achterover leunen… behalve bij ons op de camping. Thuiswerken is in ons vakantiehuisje een no-go met het huidige 4G netwerk. Maar laat het tijdperk van de 5G nabij zijn, waarmee landelijke dekking en een beter bereik een standaard wordt….

5g, hendy, t-mobile, provider, 4g

Newsflash

Vanmorgen vernam ik het heugelijke bericht dat ‘5G van T-Mobile in heel Nederland’ gepresenteerd zal worden. Dit wordt een gloednieuw 5G-netwerk met landelijke dekking waardoor ik ook beter kan thuiswerken in ons vakantiehuisje. Zowel mijn man als ik gaan hier liever niet werken, terwijl alles optimaal is qua rust, speelmogelijkheden voor de kinderen en comfort. Het netwerk is er zwaar ondermaats dat met de komst van 5G kansen biedt.

En ook voor onze kinderen wordt het downloaden van een game, of Netflix kijken, een zegen, in plaats van een gehamer en gestotter van beeld. De 5G opvolger van het huidige 4G-netwerk biedt razendsnelle internet snelheden over een veel stabielere en veiligere verbinding.

hendy, iphone 12, telefoon, 5g
Het voordeel van 5G is dat je internetverbinding een stuk betrouwbaarder en stabieler is

Landelijke dekking

Voor zo’n 90% van de inwoners van Nederland die in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile zal wonen, zijn het zeer fijne vooruitzichten om overal verbonden te zijn. Met de online mogelijkheden van nu en van de toekomst een fijn vooruitzicht. Geen zandlopertje in mijn scherm of een onderbroken wifisignaal. Zonder gedoe kan ik online meetings plannen met m’n collega’s in Zweden. En ook op drukke plekken, zoals op festivals, vliegvelden of in voetbalstadia zul je geen traag internet meer hebben.

Het 5G netwerk is de opvolger van 4G waarmee je landelijke dekking hebt en verzekerd bent van ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring.

Wat is 5G?

Er was nogal wat te doen met de komst van 5G en de vele complotdenkers. Al jaren zijn er enkelen die ervan overtuigd zijn dat zendmasten slecht zijn voor de volksgezondheid. Er is geen enkel bewijs, al blijft een groep mensen er bang voor. Want wat als die straling toch gevaarlijk is? Het gaat hier echter om elektromagnetische straling bij mobieltjes, wifi en hoogspanningsmasten en die hebben een andere golflengte en ook aanzienlijk minder energie. Door de lage frequentie en energie is deze straling onmogelijk in staat directe DNA-schade aan te richten. Zelf ben ik een groot voorstander van 5G en weet dat ook koffie, te veel wijn, of te veel zoetigheden slecht voor me is.

Razendsnel internet met 5G

In tegenstelling tot 4G zul je met het nieuwe 5G-netwerk aanzienlijk hogere internetsnelheden ervaren. Met 5G kun je internetsnelheden tot zo’n 10 GBps bereiken, dat maar liefst 10 keer (!) sneller is dan het huidige 4G-netwerk. Wat kijken wij er naar uit! Geen haperingen meer in een presentatie of zoom meeting, of binnen luttele seconden je favoriete serie of game streamen. Documenten in mum van tijd downloaden en vlekkeloze presentaties kunnen geven via de ether. Wat zal het een verademing zijn om dit te ervaren..

Tot slot

Wil je toch graag nog meer weten over het 5G netwerk, check dan zeker de website van de consumentenbond waar ze je er alles uitgebreid over kunnen vertellen. Het is overigens wel goed om te weten dat 5G niet werkt bij de huidige mobiele telefoons, maar daar wordt hard aan gewerkt door de aanbieders.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief