Delen vinden we super lief

In deze intense tijden werkt iedereen zoveel mogelijk thuis om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tijdens de eerste lockdown hebben we onze thuiswerk plek perfect weten in te richten en waren we er klaar voor. Iedere ochtend maakte ik me, net als voorheen, volledig klaar alsof ik echt naar kantoor zou gaan. Haar in de plooi, make-up, parfum, ontbijten en ik installeerde me vervolgens achter mijn laptop….. Toch zal ik toegeven dat ik langzaamaan naar fijne loungewear ging zoeken. Je kunt je dagen immers ook achter je laptop doorbrengen in een look die zowel stijlvol als comfortabel is. Mijn Daily Paper hoodie is inmiddels favoriet en al snel was het winkelwagentje bij de Bijenkorf gevuld.

Comfortabele loungewear 

Fijnzittende loungewear is mijn new best friend geworden bij het thuiswerken. Mijn kledingkast heeft afgelopen maanden dan ook een fijne upgrade gekregen waarbij America Today een sterke overhand aan het krijgen is. Klassiekers, zoals jeans, T-shirts, sweats en hoodies kunnen op mijn all-American werkplek natuurlijk niet ontbreken. Comfort boven alles. Ik werk hard en dat mag best comfortabel toch?

Comfortabele items kunnen dankzij de Bijenkorf eenvoudig gedragen worden zonder aan stijl en klasse onder te doen bij het thuiswerken. Zowel mijn homewear én daywear outfits mogen er zijn, zonder dat ik me in een zacht, tijgerprint huispak hijs. Mijn jurkjes met hakken hebben plaats gemaakt voor loungewear 3.0. De Calvin Klein collectie is overigens ook een aanrader waarbij ik minimalisme en eigentijdse trends weet te combineren en stijlvol in mijn volgende team meeting kan verschijnen.

Zoom meetings in stijl

Naast het thuis werken, werk ik drie dagen in de week op een eigen locatie waar ik rustig kan werken zonder kinderen om me heen. Voor mijn mentale welzijn een must aangezien mijn werk veel denk, vertaal en online meetings van me verlangt. Op deze dagen laat ik het loungewear voor wat het is en doe ik alsof het een feestje in. Het zijn in deze gekke tijden toch mijn enige uitjes en door extra aandacht aan mezelf te geven in de ochtend, begin ik de dag gelijk goed. S’avonds heb ik dan echt een voldaan gevoel doordat ik er ben uitgeweest en dan zonder schuldgevoel op de bank kan ploffen om te chillen in mijn ultieme relax outfit en verstop ik mezelf in een warme Calvin Klein coltrui van warm wol.

Succes met het thuiswerken! En vergeet jezelf ook niet om in comfortabele kledij te hijsen, dit verdien je!

loungewear, thuiswerken, werkplek, ergonomisch

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief