Delen vinden we super lief

superjuffie KinepolisWij kunnen ons weer verheugen op een magisch weekend bij Kinepolis. Ze staan er om bekend om gave evenementen neer te zetten. Deze keer staat er een Kids Weekend gepland geheel in teken van de film SUPERJUFFIE! Superleuk om te beleven met je kids.

Op 6 en 7 oktober staat deze avontuurlijke familiefilm over een juf met speciale krachten een heel weekend lang in de spotlight bij Kinepolis. Dus SAVE THE DATE!

Superjuffie

Superjuffie is bij veel kinderen al bekend door de gelijknamige kinderboekenreeks waar de film op gebaseerd is. De fantasie komt tot leven als je deze boeken leest, maar niet getreurd als je ze nog niet hebt gelezen! Ook kinderen die de boeken van Janneke Schotveld nog niet gelezen hebben, kunnen uitkijken naar dit magische Superjuffie weekend. Ht beloofd een grappig, spannend en magisch avontuur te worden.

  • Superjuffie

Stel je toch eens voor dat je een juf zou hebben die kan praten met dieren en ook nog eens zou kunnen vliegen. Cool! Zo’n juf zou iedereen wel willen hebben en daar gaat deze gloednieuwe Nederlandse familiefilm over.

Spelletjes en knutselensuperjuffie Kinepolis

Naar de bioscoop gaan is al tof, laat staan als de gehele bioscoop in het teken staat van de film die je gaat bekijken. Tijdens het Kinepolis Kids Weekend op 6 en 7 oktober is dit de ultieme plek om van Superjuffie te gaan genieten. Een gedeelte van de bioscoop is speciaal ingericht voor de kleine bezoekers. Een ideale manier om met je kinderen eens een bezoek te brengen aan de bioscoop.

Er kan volop worden gespeeld, geknutseld, gekleurd en geschminkt; allemaal in het thema van de film. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op=op). Het is een betoverend uitje voor het hele gezin waar groot en klein van zal genieten.

Praktische info

  • Kids Weekend: Superjuffie
  • 6 en 7 oktober
  • Filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Het activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Filmduur: 90 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit leuke kids weekend gelden de reguliere ticketprijzen.
  • Kinepolis Almere, Huizen, Groningen, Breda, Emmen, Enschede, Zoetermeer, Den Bosch, Den Helder, Dordrech, Hoofddorp (CineMeerse), , Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs).superjuffie kinepolis

Het verhaal

Al eerder spraken wij de cast van deze leuke kinderfilm. Het enthousiasme waarmee de cast over de film spraak, maakte ons extra nieuwsgierig. Hier vertellen we snel meer over!

Zijn jullie al eens met je kinderen naar de bioscoop geweest? Het is zo’n leuke ervaring waar ik keer op keer van geniet!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief