Delen vinden we super lief

Kijken jullie ook zo uit naar Playmobil the Movie? Afgelopen zondag waren we bij de feestelijke première in Amsterdam en vertellen je er alles over! Samen met Thijs en Maud gingen we naar Pathé Arena in Amsterdam voor hun eerste bioscoopervaring en waar de rode loper voor ze was uitgerold. Het werd een ultieme eerste bioscoop belevenis en een fijne middag uit. Playmobil the Movie première

Playmobil heaven

Wat werden we in de watten gelegd! Er lag genoeg Playmobil speelgoed om een weeshuis mee zoet te houden: alle figuren en voertuigen die ze later in de film zouden zien, konden uitgeprobeerd worden.

De papa’s en mama’s mochten met levensgrote figuren op de foto en kregen de catalogus mee naar huis. De meeste aandacht van de kinderen ging echter naar de op afstand bestuurbare Porsches. Slimme zet natuurlijk van zowel Playmobil als Porsche. En erg leuk om mee te spelen!

De kids hadden nauwelijks oog voor de rode loper. Ze hadden het te druk met het ontdekken van al het speelgoed. Voordat ze de zaal in gingen, kregen ze ieder een kinderbox met lekkers. Tot hun grote verbazing kregen ze ook een bril mee.

Wat moet je nu met een zonnebril in de bioscoop?! Maar bij het begin van de film riep Thijs “Kijk, we gaan IN de film!” Playmobil in 3D, Wow!

Playmobil the Movie

Playmobil the Movie speelgoed dat terugkomst in de film
Playmobil the Movie speelgoed dat terugkomst in de film

Playmobil the Movie is een vrolijke familiefilm over het beroemde en populaire plastic speelgoed. Je ziet natuurlijk al aankomen dat de hoofpersonen door een magische gebeurtenis in een geanimeerde Playmobil-wereld terechtkomen. Marla en haar jongere broertje Charlie belanden al snel midden in een heftig gevecht tussen Vikings en krijgers, maar wanneer ze elkaar kwijtraken begint een lange fantastische zoektocht die hen meeneemt door alle verschillende werelden uit het Playmobil universum. Playmobil the Movie première Amsterdam

Klaar om de film ‘in te stappen’, aldus Thijs

Onderweg komen ze de heldhaftigste vrienden en gekste personages tegen – de goedgebekte Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je je dromen blijft volgen.

En wat vonden de kinderen ervan…?

Thijs zat zich van begin tot eind met open mond te vergapen aan al het spektakel, maar Maud (4) vroeg zich halverwege af waarom ze de feeën, waar ze eerder mee had kunnen spelen nog niet in de film waren voorgekomen. Waar de jonge dame in het verhaal niet onderdoet voor al haar mannelijke medespelers en stoer in ridderkleding boeven verslaat, wordt misschien vergeten dat er ook nog meisjes zijn die van zoete, roze glitterfiguren houden.

Gelukkig kreeg ze tegen het einde toch nog haar wens. Ze heeft het nu nog veel over de film en de draak met roze glittervleugels. Van begin tot einde was de film een hele belevenis die op beiden indruk heeft gemaakt. Playmobil the Movie première

Het fantastische speelgoed dat in de Playmobil: the Movie terug ziet

De film staat aangeschreven voor 6 jaar en ouder, maar voor onze kids, die iets jonger zijn, was dat geen probleem. Er zijn nauwelijks enge stukjes, die ook snel weer worden afgewisseld met vrolijkere beelden. Het is een bliksemsnelle aaneenschakeling van actie in verschillende werelden. Van piraten naar het wilde westen en via een sprookjesbos naar futuristische ruimtefiguren. Persoonlijk vond ik wel dat het vechten een grote rol innam, het ging gelukkig wel samen met veel humor wat het ook weer vermakelijk maakte.

Het was een hele mooie middag en een ervaring die de Kids niet snel zullen vergeten.

Stemmencast

Met de stemmen van Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Sarah Nauta, Sem van der Horst, Shelley Vol, Dante (CLONNY GAMES), Rutger Vink (FURTJUH) en Nikkie de Jager (NIKKIETUTORIALS). Via deze link kun je de trailer bekijken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief