Delen vinden we super lief

Tijdens de influencersdag van de “Verkiezing speelgoed van het jaar 2019” werd het startschot gegeven om te gaan stemmen op het tofste speelgoed! Die middag mochten we al verlekkerd naar de Novelmore ridders kijken, er mee spelen en enorm verliefd op worden! Al het genomineerde speelgoed waar we op kunnen stemmen was namelijk uitgestald en de burcht had een wel enorme aantrekkingskracht. Dit is echt speelgoed waar mijn zoontje (en ook papa) stijl van achterover slaat! Deze Novelmore burcht is te gek gaaf! Ontdekken, bouwen en uitproberen staat centraal bij de burcht van de Novelmore ridders.

Happy little kids dolblij met de Novelmore burcht! Weg die IPad en laat de creativiteit zijn gang gaan!

Ok, ok het heeft geen prijs voor een schoencadeautje, of om zomaar te geven, maar dit is zulk vernuftig speelgoed dat ik het er als moeder voor over heb! Hiermee gaan ze urenlang speelgoed plezier beleven! En ik zeg inderdaad ‘ze’, dit is het cadeau voor alle drie de bandito’s. Hiermee kan heel leuk samengespeeld worden en hele fantasie werelden komen tot leven!

Cadeau inspiratie 8 & 9 jaar

Mijn 8 jarig zoontje is nog steeds graag aan het spelen met Playmobil. Hij laat zijn fantasie de vrije loop en er worden allerlei avonturen beleefd met ridders en piraten! Er wordt zelfs bij verkleed als een ridder zodat de belevenis optimaal ervaren wordt! Op deze leeftijd zie ik dat ze heel nieuwsgierig zijn en veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Vooral na het zien van Playmobil the movie wordt het speelgoed er steeds vaker bij gepakt!

Veelzijdig speelgoed met talloze hoekjes en plekjes en valkuilen. Het kost wel even tijd om op te bouwen om daarna eindeloos te spelen. Te combineren met andere Playmobil sets.

Grote burcht van de Novelmore ridders

De grote burcht zal zorgen voor een enorme speelbelevenis! Je raakt er niet op uitgekeken! Wat dacht je van een ophaalbrug, geïntegreerde katapult, ballista (schietwapen), goederenlift en steenkogelgoten. Ook kan de kasteelpoort op magische wijze geopend worden dankzij een speciaal mechanisme. De rollenspellen worden steeds toffer, realistischer en cooler! Via een val komen indringers in de kelderruimte terecht, ook wel de vergeetput.

Het kasteel kan veroverd worden via de doorbreekmuur en de burcht kan langs de open achterzijde worden bespeeld. Houd er wel rekening mee dat het een groot oplawaai is! Wij hebben er speciaal ruimte voor gemaakt waardoor er dagelijks mee wordt gespeeld. Want jawel, wij zijn de gelukkige eigenaren van dit fantastisch gave speelgoed! Zelfs ik speel zo nu en dan mee! Wel pak ik er dan de zeemeerminnen van dochterlief erbij om er een girly twist aan te geven! Afmetingen: 79 x 57 x 44 cm (LxBxH).€189,99 Playmobil

Input ontwikkelingspsycholoog

Voor de verkiezing speelgoed van het jaar is de burcht ook beoordeeld door ontwikkelingspsychologen! De burcht van de Novelmore ridders is een groots speelkasteel en is prachtig vormgegeven, met allerlei details, kanonnen, een balista, ridders, ophaalbrug enzovoorts. Kortom: alles wat nodig is om het kasteel tegen aanvallers te verdedigen. De mening van de psychologen komen overeen met ons oordeel: kids kunnen met dit kasteel ridderavonturen uitleven in uitgebreid fantasiespel. LoveIt!

Eindeloos speelplezier

De variatie in spelmogelijkheden valt me vooral op, waardoor kinderen hier niet snel op uitgekeken zullen zijn. Dat komt vooral door de vele verschillende attributen, kamers, en bewegende onderdelen Heel leuk om in je eentje mee te spelen of samen met een vriendje/vriendinnetje. De set bevordert fantasiespel en samen spelen. En tsja, eerlijk is eerlijk, het is een uitgave, maar vergeet niet dat Playmobil kwalitatief, duurzaam speelgoed is! Daarnaast behoud het altijd zijn waarde! Voor ons absoluut winnaar in zijn categorie verkiezing speelgoed van het jaar in de categorie 8 & 9 jaar!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief