Delen vinden we super lief

verkleden ridderoutfit souzaDe feestdagen komen er aan en ik zal eerlijk zijn, mijn kids hebben alles dat hun hartje begeert! Ik vroeg oma of ze iets mist tijdens haar oppasdagen qua speelgoed. “Niets“, zei ze.Haar advies was ook” Geef ze niet te veel’!

Ze zijn blij met een pak papier, verkleden zich graag en bouwen een hut met de kussens van de bank. Uiteraard zijn we het met haar eens, maar tsja, het is sinterklaas! En daar horen cadeautjes bij!

Topidee

Waar kinderen nooit genoeg van krijgen is verkleden! Ik kan er van genieten als ze opgaan in hun fantasiewereld en ze elke keer weer met een andere outfit beneden komen. De dweil is een toverstaf die kan zweven door de ruimte, de stoelen worden klaargezet en de knuffels worden uitgestald als publiek. Van cruesli, blaadjes en water wordt er een toverdrap gemaakt.school ridder souza

Er gaat geen dag voorbij dat mijn kids zich niet verkleden en er op los fantaseren. Op persevenementen worden we er zelfs al door herkend door andere kids. En verkleedkleding gaat generaties mee. Zeker als je voor kwaliteit kiest. Een goed idee dus om de kids nieuwe outfits aan te schaffen voor de feestdagen.

Prinsessendroom

Voor mijn dochter is het niet lastig om een prinsessenjurk, ballerina outfit, of verkleedkleding te vinden dat een glimlach op haar gezicht tovert. Vooral tijdens de prinsen en prinsessendagen kon ze haar hart ophalen in haar outfit. Ik kwam er toen ook al achter dat je beter voor een betere outfit kunt kiezen. Goedkoop is altijd duurkoop! Kinderen zijn speels en voor je het weer is goedkope stof gescheurd. ‘Been there, done that‘, dat overkomt me dus niet meer ūüėÄ

verkleden ridderoutfit souza

verkleden

In paleis het Loo namen we zelfs de koets, dineerden we in de paleistuinen als echte prinsessen en struinden we rond in de koninklijke stallen.

  • Boys will be boys

Qua verkleden kunnen onze jongens kunnen er ook echt wat van! De konings cape was al een succes, maar zijn reactie bij zijn nieuwste aanwinst is onbetaalbaar.

Verkleedkleding voor jongens

Ook onze jongens komen vaak met de mooiste outfits naar beneden. Rondom Halloween is het Dracula pak populair, maar niets overtreft zijn ridder outfit! Hi wilde het s’avonds zelfs niet meer uittrekken. Zijn outfit is aangevuld met een schild, zwaard en leren armbandje. de tattoos maken het helemaal af. Hij liet ze vol trots op school zien.

verkleden souza

Qua verkleedkleding voor jongens is de keuze niet zo groot zoals bij de meiden. Maar eigenlijk hoeft dat ook niet. Een draak, astronaut, piraat, of leeuw is altijd goed, én ik zag dat Souza ook een tovenaars outfit en een zorro outfit in hun collectie heeft, supertof!

Ridders & Draken

En uiteraard blijft het niet bij een Ridderoutfit. Ook de bijpassende tattoos en een rubberen zwaard en schild maakt het helemaal af. Zowel Olivier als zijn kleine broertjes zijn compleet met outfit en zwaard.

Het is nu een kwestie van de bandito’s een beetje in de gaten houden. Dat ze wel lief blijven en niet helemaal in hun rol opgaan. Ze beschermen hun zusje in ieder geval wel, perfect!¬†

verkleden ridderoutfit souza

Verkleden maar

Bij de volgende ballet voorstelling zal mijn dochter weer in haar jurk paraderen, met haar eigen make-up opgemaakt en zal mijn zoon als ridder naast me wandelen met daarachter een huppelend klein draakje. Lucas is toch om op te vreten als draak!

En dit weekend rennen ze weer door de weilanden in hun eigen personage en fantasiewereld Ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Dit is heel veel waard. Er gaat eigenlijk geen weekend voorbij dat ze het niet aan hebben.verkleden souza

Lees ook: Ballet voor kinderen en families. Het nationale ballet opent graag haar deuren

Fantasie

Zijn jullie kinderen dol op verkleden en hebben ze een favoriete outfit? Wij zijn dol op verkleedoutfits, maar met een theedoek, lakens en linten kom je al een heel eind. Kinderen zijn zeer vindingrijk. En voordat je het weet, is je huis omgetoverd in een draken paleis en ben je gevangen genomen door Graaf Vildarqi en zijn personeel haha…

Love it!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief