Delen vinden we super lief

wereld ballet dagsouzaBij ons thuis komen dromen vaak tot leven. Of de kinderen zich nu willen verkleed als Souza ridder, piraat, of indiaan, ik draai mijn hand er niet voor om. De verkleed lade is rijkelijk gevuld met de leukste eigen-creaties en verkleed kleren, die een lach op hun gezichtjes tovert. De fijnste rollenspelen worden gespeeld en allerlei attributen worden uit de kast getrokken. En niet alleen thuis, ze gaan gerust mee boodschappen doen in de leukste outfits.

Sweet memories

Hier kan ik als ouder van genieten en doet me met weemoed aan vroeger denken. Wat stond ik als meisje graag op de bühne om te zingen dansen en springen. Met knippen en in elkaar nieten, maakte ik mijn outfits. Tsja de appel valt niet ver van de boom…. mijn kleine meid die al als prinses in de wieg lag, wordt snel 4, tijd voor een nieuwe prinsessen look! En extra leuk, we gaan voor haar verjaardag samen naar het nationale ballet, waar we natuurlijk geheel in stijl als prinses naartoe gaan.

“Life is a party, dress like it”

Bijzonder oog voor detail en kwaliteit

Dat in elkaar nieten hoeft niet meer bij mijn toffe merken ontdekking. Waar ik bij verkleedkleding en accessoires enorm van houd, zijn de details en kwalitatieve materialen. Ik slaag eigenlijk altijd bij 1 specifieke webshop waar ik jullie graag deel van uit maak. Op de webshop Souza stap je door de feeërieke foto’s in de wonderlijke wereld van originele, vrolijke accessoires en verkleedkleding.

Kwaliteit

Uit ervaring kan ik vertellen dat de kleding van hoogwaardige kwaliteit is, een perfecte pasvorm heeft en het zeker tegen een stootje kan. En bekijk toch eens de SOUZA !® fleurige en kleurige accessoires! Hiermee stapt mijn dochter in een betoverde wereld en hebben ze uren speelplezier.

“Create your happy fantasy”

SOUZA!® voor een betoverende lach

Van de uitgebreide collectie kinderaccessoires en verkleedkleding bij SOUZA smelt ik als moeder. Voor de aankomende verjaardag heb ik het wenslijstje van mijn dochter opgesteld en een aantal items al besteld. Diademen, sieraden (voor meisjes én jongens), prinsessenschoenen, kronen, hoedjes, tassen, toverstafjes en interieuritems voor de kinderkamer. Je kunt je hart ophalen in deze webshop.souza for kids

Ook voegen ze hier ieder seizoen nieuwe items en ‘must haves’ aan toe. Met Pasen slaag je dan voor een geel prinsessen outift en met Halloween kun je helemaal opgaan met bijpassende outfits en accessoires!

“Never underestimate the power of dress-up costumes, a tiara and little princess shoes”

✨Life itself is the most wonderful fairytale of all 🎀 ✨M’n meiske is echt “Born with glitter in her veins” zoals ze mooi zeggen 🛍💕 Daar horen de mooiste accessoires bij Ik kan niet wachten om het te geven … Nog heel even wachten … ohhhwww ze is bijna vier ~ Love it @souzaforkids #fantasy #creativity #gorgeous #beyonddreams #loveit #souzaforkids #kidscostumes #happyfantasy #kidsmodel #kidsstyle #unicorn #childscloset #fashionkids #souza #dress #dressup #mamablogger #kinderverkleedkleding #photoshoot #girlsoutfit #igkids #coolestgirl #hairstyle #glitter #kinderkleding #earclips #fairy #kidsofinstagram #dutchmumblog

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Wishlist SOUZA!® pippi langkous levenslessen opvoeden

Het wensenlijstje van dochterlief is geïnspireerd op haar meiden wensen, dromen en fantasieën. Als moeder ken je je eigen kind als geen ander en weet ik maar al te goed waar haar hartje sneller van gaat kloppen. Het liefst gaat ze overal naartoe in haar prinsessenjurk, kroontje, glitterschoentjes en handtas. Op de verjaardag van kleine prinses Yvette brengen we dan maar al te graag vrolijkheid en kleur in haar mooie wereld.souza for kids

Dromen komen tot leven

Voor haar verjaardag heb ik een fijne bestelling geplaatst bij Souza en voor de gasten die me vragen wat ze graag wil hebben, heb ik een verlanglijstje opgesteld. Extra handig dat je dit verlanglijstje kunt delen met jouw gewenste personen via een emailadres.

Op deze manier kan iedereen iets geven waar ze zelf blij van worden en waar mijn dochtertje een gat van in de lucht springt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over ze weten? Aarzel niet om Souza te volgen op facebook. Bij ons thuis kan de magie beginnen! En de prinsessenjurk die ik voor haar besteld heb bij souza is te magisch voor woorden. Hou ons in de gaten, de ballet voorstelling bij het nationale ballet is nabij!

Lees ook: Fantasie bij een kind. Tot wanneer kun je een kind laten fantaseren en is dit acceptabel

“There is a princess inside all of us”

verkleedkledingLiefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief