Delen vinden we super lief

zeemeermin mermaid trend

Mijn dochter doet nog net geen smeekbedes, maar wat zou ze graag een zeemeermin worden! Vooral na het zien van onderstaande uitzending in het klokhuis. Dit is wat ze wil! Uiteraard hebben we de trailer van “The little mermaid” ook grijs gedraaid. We kunnen er niet omheen dat de zeemeermin een echte trend is en dat het reuze populair is, bij zowel groot en klein. We beginnen iets kleiner, met gekleurde nagellak en een zeemeerminnen outfit. Dat zwemmen komt later wel…

Mermaid: A sea woman who chooses Imagination over Fear”

Zeemeermin worden begint met een vin

Terwijl ik de nagels lak van zowel mijn dochter als mijn zoontje, kijken we op Youtube naar zeemeerminnen filmpjes. ‘Oh mam, iedere nagel een ander kleurtje hé, net als de staart van Ariël”!! “Ok, ok, meis, komt voor elkaar” Het scheelt dat de Souza verpakking verschillende kleurtjes nagellak had. Dit meisje is helemaal bedwelmd door dit magische wezen. De eenhoorn wordt beetje bij beetje verstoten. Al geef ik toe, dat het een gedeelde 1e plek is. het zijn waarschijnlijk de hoeveelheid kleurtjes..

Shopp till you drop

De zeemeerminnen trend zag ik al tijdens diverse vakbeurzen heel duidelijk bij Souza, jullie vast al wel bekend. Als we een thema feestje hebben, een balletvoorstelling, of de jaarlijkse prins en prinsessendagen in Paleis het Loo, gaan we uiteraard in stijl en dan raadpleeg ik maar al te graag hun website.

En deze keer gingen we shoppen voor het feestje van ons nichtje. De piraten outfits hadden we voor de jongens en voor Yvette mocht er legitiem geshopt worden voor een zeemeermin outfit. De dag erna zouden we het Jungle thema hebben op de verjaardag van zoonlief en aangezien we ook daar een thema zouden hebben, is het een feestelijk weekend. De Outfit kwam ruim op tijd binnen en blij dat ze was!!

Trailer the ‘little Mermaid” zeemeermin

In onderstaande video zie je het prachtige outfit terug. De zeemeerminnen cape, de jurk, ketting, oh boy… echt alles was zo mooi. Mijn dochter straalde van oor tot oor en was dolgelukkig. De schoentjes, oorbellen en nagellak maakte echt alles af. Het was weer een ontzettende Souza hit waar we ook na het themafeestje heel veel mee zullen spelen

“Be a mermaid. Swim fast, wear a crown, and dream big.” 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief