Delen vinden we super lief

souza Kinder make-upMama mag ik ook schilderen? Met mijn make-up kwast poeder ik wat op het gezichtje van mijn dochter, met een grote glimlach als resultaat. Ze kijkt me vol bewondering aan hoe ik mezelf aan het opmaken ben. Ook haar oogjes worden lichtjes opgemaakt met een beetje ‘blush’ en ‘lipgloss’ om het geheel af te maken. Ze kijkt tevreden met een big smile in de spiegel. ‘Mam, Mascara niet hé”?, vraagt ze zoetjes, “Nee schat dat is voor mama’s ….” Je krijgt snel je eigen Kinder make-up, als je vier bent”, beloofd! “En ook oorbellen”?, vult ze nog even snel aan…

Belofte maakt schuld

En tsja, belofte maakt schuld! “Mam, ben ik bijna jarig“?, vraagt ze me dagelijks. Ik was net even iets te vroeg met haar blij maken dat het ‘bijna’ zo ver is. Voor kinderen duurt ‘bijna’ een eeuwigheid! En aangezien het nog even duurt voordat de slingers uihangen, ben ik gezwicht voor een kleine Kinder make-up set van € 6,95 bij Souza. Het lag al een tijdje bij me in de kast en ben gezwicht om het haar eerder te geven. En als je toch op die toffe webshop struint, tsja dan is je winkel mandje zo gevuld…

Dit snoetje wordt bijna vier en ze wilde zo graaaaaag make-up ~ 💄💋Haar glunderende oogjes kan ik elke ochtend niet weerstaan als ik mijzelf opmaak Ze bekijkt het vol bewondering en ik maak haar met lipgloss zo gelukkig ✨💫 Make-up op waterbasis is magic Laat het kliederen maar beginnen #firstmakeup #makeup 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Te jong voor Kinder make up?Kinder make up Souza

Elke ochtend kijkt mijn dochter nieuwsgierig mee als ik mijn make-up opbreng. Ik vind haar eigenlijk nog veel te jong voor make-up. Ik zie het bij mijn zoontje op de basisschool en op tv, maar voor mij hoeft het nog niet. Nu ze bijna vier is en naar de basisschool gaat, wordt ze al een grote meid.

En omdat ze specifiek vroeg om een Kinder make-up set voor haar verjaardag, zwicht deze moeder voor kinder make up. Vooral omdat ze me elke ochtend vol toewijding met nieuwsgierige oogjes aan kijkt. En ach, make-up op waterbasis is geen issue.  Het is nu ook niet zo dat we haar de deur uit laten gaan met een bepoederd koppie.

Accessoires

Naast het lieve Kinder make-up setje, zwichtte ik voor lieve, te zoete accessoires. Qua elastiekjes koop ik altijd exemplaren zonder een ijzertje. Het haar van mijn dochter is fragiel en knakt snel. Haar twee staartjes en vlechtjes versier ik altijd graag met mooi accessoires. Je begrijpt dat ik dus heel blij ben met de souza haarspeldjes, diademen, strikjes en elastiekjes in vele soorten en maten.

En ach waarom niet een passende ketting en armband! Nu ze met de kinder make-up in de weer gaat, zijn de accessoires even belangrijk. En uiteraard een big smile, dat is uiteraard het mooiste sieraad! Daar kan geen Kinder make-up tegen op! En sieraden houd ik nog even apart voor haar verjaardag en niet te vergeten het ballet uitje met oma :-D! Kinder make-up souza

  • Classy en stijlvol op pad

En wat dacht je van het chique tasje? We gaan uiteraard samen in stijl op pad. Hierin kan ze al haar accessoires zoals lipstick zelf bewaren. Parmantig en trots volgt ze me. “Mam, mag mijn lippenstift mee naar de crèche” ? “Tuurlijk schat,  Ze verstopte snel haar lipgloss in haar rugzakje. Blij ei is het.

“A girl never has too much make-up…”

Kinder make-up, make-up doosKinder Kinder make-up up Souza

De make-up set was een lang gekoesterde wens die in vervulling is gekomen. “Mam, als ik 4 ben, word ik net als jij”. Deze mama hart smelt dan wel soort van! De souza set is te leuk voor woorden! En alles op waterbasis waardoor je je meisje haar gang kan laten gaan met make-uppen.  Het is een compact, hartvormig doosje , handig voor een grils night out ;-D De kleurtjes zijn zoet en de blush is licht van kleur. Ze kan haar eigen make-up tutorials beginnen, vlogster Yvette in de maak!

“You can’t buy happiness but you can buy makeup which is kind of the same thing”

Handig om te wetenKinder make up Souza

Op de Souza! webshop  kijk je je ogen uit. En aarzel ook niet om hun Facebook pagina te liken, zo blijf je altijd op de hoogte van de mooiste verkleedkleren en accessoires.

Zouden jullie Kinder make-up kopen voor jullie kleine meid?

Lees ook: Souza Verkleedkleding, accessoires & items voor een betoverende lach

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief