Delen vinden we super lief

Van Hoorne wist al een reeks van elf betoverende sprookjesmusicals op de bühne te brengen en blaast dit seizoen ‘Doornroosje De Musical’ compleet nieuw leven in. Het feeërieke, lieftallige prinsesje prikt zich in ieder verhaal weer aan een spinnewiel en dit wereldberoemde verhaal weet keer op keer de aandacht van mijn dochter te houden tijdens het voorlezen.

Een aantal jaren geleden werd het sprookjes al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. Aangezien we dol zijn op theater zijn we er nu ook maar wat dolgraag bij! Mijn dochter was uit haar Prinsessenjurk gegroeid waardoor ik speciaal voor dit mama-dochter moment een prachtige, nieuwe jurk bestelde! Ze straalde van oor tot oor toen ze het voor de première als verrassing kreeg.

“They say if you dream a thing more than once, it’s sure to come true.”

Feestelijke première

De vrolijke sprookjesmusical ging in de Rijswijkse Schouwburg in première. En ze hebben weer bewezen dat ze bij Van Hoorne als geen ander klassieke sprookjes om weet te toveren in feestelijke voorstellingen. De hoofdrol van Doornroosje wordt gespeeld door Sita, al hebben Fien en Titus ook echt een glansrol!

Het is  een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Van Hoorne entertainment weet de klassiekers keer op keer een leuke twist te geven en het helemaal eigen te maken met hilarische karakters! Ik vind het overigens wel een fijne gedachten dat Doornroosje haar leeftijd is opgeschroefd naar 21 ipv 15 jaar dat ze trouwt met haar droomprins.

Het verhaal met een twist

Het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan, woont samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën in een sprookjesachtig schots en scheef paleis. En dan is dan eindelijk de grote dag aangebroken en viert Doornroosje haar 21e verjaardag én wordt ze gekroond tot koningin!

Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze feeërieke familievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is. Vooral de dubbelzinnige grappen zijn leuk voor volwassenen! We vinden het een absolute aanrader! Het gegiechel van mijn dochter vertelde me genoeg!

“Create your happy fantasy”

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine zeemeermin en Rapunzel.

Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Souza magie


Deze jurk is verkrijgbaar in 3 maten: 3-4 jr/98-104 cm, 5-7 jr/110-122 cm, 8-10 jr/128-140 cm. €47,95

🎀 De Valentine jurk heeft een lijfje van rekbare velourstof met glittertjes en lange mouwen van organza. De rok bestaat uit 2 lagen, de bovenste laag is van organza en in de zoom van de onderste laag past een bijgeleverde plastic hoepel. De jurk valt bíjna tot op de grond dus neem wel de juiste maat anders struikelt je meisje over de jurk!

🎀 TAS CHARLENE, FUCHSIA (1 STUK) € 17,95

🎀 DIADEEM MET VLINDERS, STANCE € 7,75

🎀 ARMBAND NADIA, ROZE (1 STUK) € 4,25

Reserveren

Het was een adembenemende sprookjespremière en vinden het zeker een aanrader om naartoe te gaan met je kleine prinses! Voor tickets klik dan zeker hier. De voorstelling is overigens ook te gek voor jongens! Er liepen veel verklede ridders en piraten rond die er ook enorm van genoten, succes verzekerd!

Mijn kleine sleeping beauty 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief