Delen vinden we super lief


Eind juli vond de wereldpremière van ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD plaats in Los Angeles waarbij de sterrencasts aanwezig was. Denk aan Quentin Tarantino himself en de sterrencast met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. In Amsterdam zaten ze niet naast me, maar ze schitterden wel op het witte scherm! Met mijn sidekick Dorine waren we aanwezig bij de Nederlandse première en ook hier was het een komen en gaan van bekende gezichten.

Trailer ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. We zien het verhaal van TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt). Ze proberen aan de bak te komen in een veranderende filmindustrie waarbij de scenes zich mysterieus opvolgen. In de film worden we meegezogen in de wereld van Hollywood terug inde tijd en we loved it!

Bekende gezichten op de rode loper

One more to go…

De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk. Ook in deze film toont hij meerdere verhaallijnen en een imposante cast. Hij heeft ooit aangegeven dat hij met pensioen gaat bij zijn 10e film. Laten we hopen van niet, aangezien hij veel bijzonder, mooie films nalaat aan de filmliefhebbers.

We keken onze ogen uit en zonder scenes te verklappen heeft de film me echt verrast. Quentin Tarantino heeft zijn uniekheid weer magisch weten weer te geven op het witte doek. Als fan geeft deze film me weten te triggeren en de sterrencasts brengt toch echt een extra dimensie aan de film. We zeggen beiden: “Ga het zien als je een echte film liefhebber bent, je zult niet teleurgesteld worden!”

ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD draait vanaf 15 augustus a.s. in de bioscoop.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief