Delen vinden we super lief

De herfstvakantie is begonnen voor de kindjes al begint het wel met een dag naar de BSO. Het schuldgevoel treed dan wel een beetje in, maar ze hadden een tof programma gepland staan! En verder vloog de week voorbij. We kijken terug op een gezellige week!

Maandag 22 oktober

  • Oops deze 1e herfstvakantie dag

Het was een haal en breng-dag en een lange dag op kantoor. Die avond kroop ik gelijk de keuken in om een fatsoenlijke maaltijd te maken voor de kiddo’s. De maandag vliegt iedere week weer voorbij. Sporten is er al een aantal keren bij ingeschoten. Daar kan ik super van balen, maar het is gewoon even niet anders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De @postnl pakketbezorger stond net voor de deur met een pakketje en vroeg of het wel met me ging… “wat een lieverd” bedacht ik me nog… bleek de mascara op m’n kin te zitten van het uien snijden 🙈😭herfstvakantie . . . . . #uiensoep #onionsoup #soep #allerhande #lunch #herfst #soup #homemade #instafood #foodie #uien #ui #onion #lekker #foodlover #foodpic #homecooking #foodphotography #recepten #zwiebelsuppe #foodstagram #kaas #homemadesoup #makkelijk #rodeui #vegetarisch #lekkereten #oniondish #soepvandedag 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

uiensoep

Dinsdag 23 oktober

Voor de kinderen is het herfstvakantie waardoor oma Judith die oppas-dag, extra feestelijk maakte.  Voor haar wel even aanpoten om nu drie kids thuis te hebben. Dat is wel even andere koek. Bij thuiskomst hadden ze zichtbaar veel pret gehad. Het huis stond op z’n kop, er waren koekjes gebakken en de mooiste kunstwerken hingen aan de muur. Ook hadden ze ballorig bezocht. De herfstvakantie is feestelijk ingevuld.

Woensdag 24 oktober

  • Zwemlesballorig herfstvakantie

De 2e zwemles stond op het programma deze herfstvakantie. De tijd die ik heb uitgekozen is eigenlijk niet heel handig. Op woensdagmiddag zijn er vaak kinderfeestjes en playdates. Dat is nu lastig met een uur zwemmen midden op de middag. En afzeggen doe je nu ook niet 1,2,3.  Dat kost je gelijk 30€, oefff. (2 kids) Het verliep deze keer beter, al stootte kleine Lucas heel hard zijn hoofd toen hij op mijn nek zat. Hij weigerde namelijk te lopen en op mijn nek was hij rustig. Ik was hem bij de deurpost even ‘vergeten’. Arme jongen. Het was dan ook een lang uurtje wachten op de andere twee bandito’s. Lucas was ontroostbaar, al hielp iets lekkers uit de snoepautomaat al wel snel!

  • THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB

Die avond had ik een Datenight met een vriendinnetje. Het is altijd tof om over de rode loper te lopen en bekende gezichten te zien. En deze film keek ik extra naar uit! Op Netflix hadden we de originele Zweedse series al gezien en de Hollywood verfilming was een fantastische versie.

Het verhaal gaat over Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson. Ze keert terug in THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB. Het is de eerste verfilming van de wereldwijde bestseller geschreven door David Lagercrantz (in Nederland uitgebracht onder de titel Wat Ons Niet Zal Doden). Golden Globe winnaar Claire Foy, (The Crown) speelt de mysterieuze cyberhacker. De film heeft me van het begin tot het einde getriggerd. Heel knap gedaan!

Met o.a. Claire Foy (The Crown), Sverrir Gudnason (Borg vs McEnroe), Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton), Stephen Merchant (The Office), Vicky Krieps (Phantom Thread) en Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049).
The Girl in the Spider's Web

Donderdag 25 oktober

Voor ons was het een doordeweekse werkdag en de kinderen hadden feest, want ze gingen naar het zwembad met opa en oma. Ook stond deze week Ballorig in het teken van het Play Doh event. Gastblogger Annelie en zusje ging met haar gezin naar Alphen aan den Rijn en dat was een groot klei-succes!

  • PlayDoh Event Alphen Aan den Rijn

Play Doh

  • Working mom

Op kantoor was het een drukke, hectische dag, met ook wel een tof vooruitzicht. Ik heb een zeer belangrijke meeting eind November in Parijs. Er staat een grote presentatie op de planning en als dat heel goed gaat heb ik heel tof nieuws, maar daar later meer over. Ik ben heel hard bezig om samen met het team op m’n werk een groot project neer te zetten.

Die middag kwamen er stuiterende kindjes op ons af. Wat hebben ze het leuk gehad! Ze renden als ridder en prinses rond in huis en vertelden ons over hun zwemavonturen! Die avond hadden we geen zin in koken en tsja dan bestellen we graag bij KOH, de Thai op IJburg! Bestellen jullie wel eens? We vallen eigenlijk altijd terug op dezelfde adresjes!

Lees ook: Verkleden met jongens, Souza heeft een droomcollectie voor je zoontje

Vrijdag 26 oktober

Die ochtend lag de bestelling van hoesjesmaken.nl op de deurmat. Zo leuk om nu eindelijk een eigen, stevige telefoonhoes te hebben. Heel blij mee!  Echt een aanrader, want m’n telefoonhoesje zit na twee weken al vol krassen, zo zonde! Vrijdagmiddag ging ik thuis me klaar maken voor een spannende avond. Die avond ging ik op pad met een vriendin naar Utrecht waar de filmpremière van HALLOWEEN plaats vond in het Kinepolis in jaarbeurs Utrecht. De dresscode was Halloween en daar geef ik graag gehoor aan. De film was te-spannend!


michael myers halloween

 

Zaterdag 27 oktoberherfstvakantie herfstvakantie

De zaterdag ochtend hebben we de speelgoedkasten en opbergbakken eens onder de loep genomen. We hebben besloten om alles van Little people Fisherprice te verkopen. Ruimte in de kasten en in huis. Alles is op marktplaats gezet en om paniek te voorkomen bij de kinderen heb ik alles in mijn kofferbak gelegd. Hebben jullie kdis favoriet speelgoed? We zijn nog even zoekende met drie verschillende karaktertjes!

Kofferbak sale bij ons thuis dus haha. Die middag was ik heerlijk alleen en heb ik thuis alles eens uitgezocht. Best fijn om met je eigen muziekje eens de boel te poetsen, sorteren en opruimen. Die avond was mijn vader gezellig in town en zijn we er op uit gegaan met z’n tweetjes.

Het was een fijne week en een relaxte zaterdag, maar toch mis je de reuring van de kids en manlief om je heen. Zondag waren ze weer vroeg bij me aangezien papa naar voetbal ging.  En wij gingen een Halloween pompoen tocht doen in Amsterdam Oost. Verkleedkleren aan en off-we go!herfstvakantie

Zondag 28 oktober

Kleine Olivier vind het altijd maar wat leuk om verkleed rond te lopen. Dolle pret en je begrijpt dat we pompoensoep aten die avond! We sloten de herfstvakantie gezellig en feestelijk af! En uiteraard werd ons huis in halloweenstijl omgetoverd. Spinnen, spoken en skeletten hebben het overgenomen!

Er staat ons weer een gezellige week te wachten! En ook stiekem we l weer fijn dat de ritme na deze herfstvakantie weer terug komt!herfstvakantie halloween oostppoort

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzichten

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41 De feest week van poopsie Unicorn, Nintendo, een reis naar de maan en klussen! #weekoverzicht 42 Deze week staan de veranderingen centraal: qua baan, zwemles, interieur, etc

Delen vinden we super lief