Delen vinden we super lief

play-doh eventIn de herfstvakantie organiseert Hasbro i.s.m. de speelparadijzen van Ballorig een leuk Play-Doh event op vier verschillende locaties! Wij nemen graag een kijkje bij de activiteiten in Alphen aan de Rijn. En ook in Tilburg, Nieuwbergen en Enschede kunnen de kindjes bij de Play-Doh bar aanschuiven….. Lees snel verder…

Aan de bar met Play-Doh

In samenwerking met Top1Toys en Speelparadijs Ballorig organiseert Hasbro aankomende herfstvakantie een tof Play-Doh event op 4 locaties. In de speelparadijzen van Ballorig kunnen de kleintjes op deze dagen plaatsnemen aan de bar… Jawel hun eigen Play-Doh Fantasie Bar, hoe cool is dat!

  • Kinderparadijs pur sang

In een feestelijke en kleurrijke Play-Doh omgeving kunnen de kinderen een krukje uitzoeken om zich helemaal uit te leven met alle soorten en kleuren Play-Doh! Dat is een echt kinderparadijs voor jong, maar ook oud… Mijn kinderen zijn echte klei- fans en dat ze er nu volop mee bezig kunnen zijn is natuurlijk te gek!

Ballorig Play-Doh event

Stop motion filmpjes

Met de aanwezige I-pads kunnen ze grappige stop-motion filmpjes maken met hun eigen werkjes en zelfs naar huis mailen. Wel met een beetje hulp va mama uiteraard, maar ik zie het al helemaal voor me! Ze zijn inmiddels al groot fan van de play-dog video’s op Youtube!

Ook krijgt elk kind een Play-Doh Polaroid-foto met zijn of haar creatie. Een extra leuke herinneringen van een toffe vakantiedag!

Play-Doh event Wall of fame

Om inspiratie op te doen, of anderen te inspireren, kunnen de kinderen hun werkje op de Play-Doh Wall of Fame plaatsen. Dit is wel handig als je even niet weet wat je precies wilt gaan maken. En daarna kunnen de kids weer lekker verder spelen.

Als ze maar niet vergeten hun kunstwerk mee te nemen als de schoentjes weer aangaan na het beklimmen vna alle toffe speeltoestellen. Want ze zullen het niet aan hun voorbij laten gaan dat ze in hun favoriete ballorig speelparadijs zijn!

play doh event klei

Maar eerst nog even langs de lieve Doh-Doh om een potje voor thuis mee te nemen! Kijk snel naar onderstaande data en SAVE THE DATE!

Lees ook: Play-Doh, wie kent het niet, altijd een grote hit bij onze kinderen

Data Play-Doh Fantasie Bar Locaties & Data

  • Dinsdag 16 oktober – vrijdag 19 oktober

Ballorig Tilburg

Ballorig Nieuwbergen

  • Dinsdag 23 oktober – vrijdag 26 oktober

Ballorig Alphen a/d Rijn

Ballorig EnschedePlay Doh

Uiteraard delen we onze ervaringen snel! Zien we jullie daar?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief