Delen vinden we super lief

juni weekoverzichtRust, reinheid, regelmaat. Dat is waar ik echt naar verlangde na de extra vakantieweek in juni met de kinderen. Ook al waren we er op uit geweest, de kinderen waren moe en het ritme was aardig verschoven.  Toch was ook deze week rommelig aangezien onze gastouder nog op vakantie is. Alle hulp werd ingezet! wat moeten we toch zonder onze reddende engelen!? We nemen jullie weer met plezier mee in ons weekoverzicht….

Maandag 18 juni

Na een week vakantie met de kinderen vond ik het een verademing om weer op kantoor te zijn. Maar niet voor we veel commotie hadden deze maandagmorgen. Papa was het weekend op Pinkpop en bleef nog 1 laatste nacht bij zijn broer. Het ochtendritueel met drie kids was daardoor een militaire operatie. En wat waren ze lief en luisterden ze goed. Heerlijk, dat komt niet vaak voor.juni weekoverzicht

 • Crèche

Bij de opvang hadden de kids er zichtbaar zin in. We hadden het over afgelopen week, onze vakantie en over wat komen gaat. De leidster vertelde over ‘Het ongeluk’ bij Pinkpop waarbij gewonden waren gevallen en zelfs iemand was overleden. Ik schrok me een hoedje en in de auto ben ik gelijk manlief gaan bellen. Geen gehoor…

 • Verrassing

Na de zoveelste poging en een hartslag die op hol sloeg, belde ik mijn schoonmoeder wakker die ook in landgraaf aanwezig was. Zij wist me te verzekeren dat ze veilig in bed lagen en ik me geen zorgen hoefde te maken. Wat een opluchting. Ik had alle doemscenario´s al in mijn hoofd gehaald. Stel je toch eens voor dat het jouw dierbare is die aangereden wordt na een fantastische Pinkpop. Die middag waren we dan ook maar wat blij dat papa thuis was.

stress overhemd

 • Vaderdag

De kinderen konden niet wachten om de knutsels voor Vaderdag te geven. Een CD met de tekst “Pap, je bent een plaatje”, een parkeerschijf met foto en al en een stropdas kapstok. Ook had papa een kleinigheidje voor de 3 bandieten.

Daddy is Home!! Na drie dagen Pinkpop waren de kids aan het stuiteren en waren niet bij hem weg te slaan. Ik was plots onzichtbaar voor de drie bandito’s, logisch… hij had munitie 😉 Cadeautjes en ok, ok hugs & cuddles van papa ⭐ Oogjes dicht en cadeautjes tijd, Hooray #daddyishome 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Dinsdag 19 junijuni weekoverzicht

Na een fijne werkdag was het die juni avond weer tijd voor de lions, waarmee we elke maand 2 keer afspreken. Stichting uitgestelde kinderfeestjes was bij ons op bezoek. een prachtig initiatief waar we ons als club graag voor inzetten. Ik schrok van het grote aantal kinderen dat haar verjaardag helemaal niet viert. Dat is eigenlijk te verdrietig voor woorden.

Woensdag 20 juni

 • Poetsvrouwendag

Op  20 juni staan we elk jaar weer even stil bij de inspanningen van alle poetsmannen en poetsvrouwen en vieren we de ‘poetsvrouwen dag’. Het vergt toch altijd weer veel werk om elke keer weer opnieuw dezelfde ruimtes schoon en opgeruimd te maken. Binnen een mum van tijd zijn er weer vuile plekken op het tapijt, op de bank en is de vloer een drama. En wat dacht je van het sanitair!

Ik kan er echt blij van worden als het bij ons thuis weer fris en fruitig is. En tsja met drie kinderen in huis ben ik dagelijks de poetsvrouw. Het is daardoor ook wel een feestdag voor mijzelf ;-Djuni weekoverzicht

 • Meeting 

Mijn thuiswerkdag werd omgeruild tot een kantoordag, dat nogal wat voeten in aarde had. Het vinden van opvang was een drama en gelukkig sprong mijn zus in de bres. Ik had namelijk een zeer belangrijke “Marketing presentatie” waar ik echt bij aanwezig moest zijn. En laat nu net die week iedereen op vakantie zijn. De kinderen konden in hun handjes knijpen want tante Annelie was paraat en nam kleine David en puppy Guus mee. Feest alom!

 • Spoorwegmuseumkamer in het StayOkayjuni weekoverzicht

Onze gastblogger Ursula had wel een hele bijzondere middag bij het StayOkay in Utrecht. Er werd namelijk een spoorwegmuseum kamer geopend.

Lees ook:  Spoorwegmuseumkamer in het Stayokay Utrecht Centrum officieel geopend. De mooiste treindromen komen tot leven

Donderdag 21 juni

De zomer is deze 21 juni officieel van start gegaan, al werkt het weer nog ietwat tegen. We hebben besloten om de kamer van ons zoontje Lucas een metamorfose te geven. We misten nog een goede schroefboormachine en zijn geslaagd bij ‘Black and Decker’. De keuze is zo groot dat ik kwaliteit boven prijs verkies. Die middag kwam ‘My new best friend’ binnen en konden we gelijk het bed uit elkaar schroeven.

🛠Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens…in mijn geval verbouw ik de kamer van m’n bijna 2-jarige jochie ~ jawel deze #handymama gaat klussen 💪 Kasten uitelkaar, commode wordt vervangen voor een peuterbed, nieuwe kasten, oh boy readytorumble met m’n nieuwe gadget vroemvroemmm ⚙ #klussen 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Dag van de giraffejuni weekoverzicht

De zomer is deze 21e juni officieel van start gegaan, het is de dag van de langste mens en ook zetten we graag de giraffe in het zonnetje.

Lees ook: Dag van Giraffe, alias World Giraffe Day! We vieren feest voor dit gracieuze dier dat tegelijkertijd in gevaar is…
 • No sweat, tip van de week

Nu de dagen langer en warmer worden, tip ik jullie graag over de inlegzolen van Nosweat.  Ook deze dag was het weer heel warm en toch hoefde ik geen sokken te dragen in mijn sneakers. Het is een fijne vondst en als je last hebt van zweetvoeten een absolute aanrader!

Lees ook: Zweetvoeten!? Grrrr daar gaat mijn deelname aan de #NoSocksday
 • Chill Mode

Omdat het deze week een gekke week was, planden we een chill-avond’. Opa Maus bleef al eerder logeren en ving de kids dinsdag op. Ook logeerde Oma Carla een nachtje die ook voor 1 dag ingevlogen werd. Die avond streken we neer voor de tv en deden we even he-le-maal niks!  De laatste episodes van Queen of South werden bekeken met een goed glas wijn en we bestelden mijn all-time favorite; “Sushi”

S W E E T Dreams🌙 Olivier leest voor aan oma & Co. #sweetdreams #bedtijd #goudenboekje #littlegoldenbooks #voorlezen #sibblings #bedritueel 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Vrijdag 22 juni

 • Flipflop day

het is bijna weekend en ook is het ‘International Flipflopday’! met de zomer ins ons bol een fijne dag om te vieren!

Lees ook: Flip-Flop Day, laat ze zon maar komen! De oorsprong van deze dag en weldoeners in actie
 • Edwin Evers Band

Die vrijdagavond stond in het teken van de Edwin Evers Band. Wat weet deze man met zijn 12-koppige band er elke keer en groot succes van te maken. Het begon stroefjes in het bostheater en voor we het wisten, liep iedereen naar voren en begon te swingen. Vele bekende nummers kwamen voorbij en het was een feestelijke avond!

juni weekoverzicht

Zaterdag 23 juni

hemd voor hem strijken juni weekoverzicht

Het weekend staat vaak in het teken van sporten, boodschappen doen, schoonmaken, opruimen, strijken en de was doen. Ik ben een notoire strijk weigeraar en blij dat ik was dat ik vele medestanders heb!

Lees ook: Strijken, ik gruwel er van. Dit zijn mijn ins & outs op het gebied van mijn favoriete hobby.
 • Partytime

Na het sporten was het feest bij mijn neefje, hij is alweer drie en gaf een Brandweerman Sam feestje! Zo fijn om iedereen weer te zien. Ik ben stiekem dol op die chaotische kinder verjaardagen. Ook mij oma is weer van de partij.  Koste wat kost wil ze er altijd bij zijn, hoe bijzonder op haar leeftijd.

“Ik ben een gezegend mens” Oma van 4 kinderen, 9 kleinkinderen en inmiddels alweer 12 kleinkinderen is trots als een pauw. Ik zag haar vanmiddag liefdevol rondkijken naar de complete chaos om haar heen ~ Tig gillende, rondrennende, uitbundige kids zorgden voor het ultieme (waanzin) kinderverjaardagsgevoel 🎉🎈🎉 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zondag 24 juni

De week werd afgesloten met een lui-lekkerdag. Er werd geknutseld, geklierd, geblogt en buiten gespeeld. Er gaat niets boven zo’n thuis-klungel dag. We kijken uit naar aankomende week! Fijne week iedereen!!

 

 

 

 

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief