Delen vinden we super lief

Een leuke week ligt achter ons en we delen met plezier onze avonturen! Het was een week met gezellige projecten op mijn werk en ook hadden we persevenementen van prachtige merken. We hebben veel tofs gespot dat we graag aan jullie tonenweek van de lach . En de week begon met een lach…. mijn mama hart is opgelucht…

Maandag 24 september

Wat ben ik gelukkig met de glimlach op het gezicht van mijn zoontje! Sinds zijn zusje naar school gaat, breng ik hem met pijn in mijn hart naar de opvang. Hij begon iedere keer gelijk met huilen zodra hij zijn groep zag, Het was duidelijk, hier wild hij niet zijn! Hij mist echt zijn zusje !

Na een uurtje was het wel weer o.k vertelden de lieve leidsters, maar hij bleef shaggie! En het komt goed… ❤️ Vanmorgen huppelde hij naar binnen en ging gelijk naast z’n vriendje Martin zitten. Een kus van mama was voldoende om een lach op zijn gezicht te toveren en hij ging weer verder met spelen. Een opgelucht moederhart…hij is in zijn noppies. Een goed begin van de week.

 • Maandag begint met een lachhartendief maan week van de lach

Deze MAAN-dag is het klusavond en ik deel heel graag een toffe vondst dat een lach op mijn gezicht laat verschijnen. De schrijfster Hylkia van hartendief lanceert het prentenboekDe maan moet ook een kus’ De dieren uit de bijpassende kinderkamer collectie komen daarmee echt tot leven. Daar word ik blij van! Slapen wordt echt een feestje met dit lieve verhaal!

De wandlamp, muursticker en behangcirkel worden het pronkstuk op de nieuwe kamer van Yvette en met het voorleesboek lukt het slapen zekerweten! Er moet eerst nog geklust worden. En uiteraard in slaap worden gesust… het boek is namelijk nog onderweg! En als ik naar buiten kijk. zie ik de volle maan schijnen. Zijn jullie bijgelovig?

“Dance, little baby, dance up high: Never mind, baby, mommy is nearby; Crow and caper, caper and crow, There, little baby, there you go; Up to the ceiling, down to the ground, Backwards and forwards, round and round: Then dance, little baby, and mommy shall sing, While the merry coral goes ding-a-ding, ding” ⭐️🌙 Sweet Dreams Sweetiepies..

 • Koffieweek van de lach

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.” 🌏 Deze koffie thermos mug, lunch box & thermosfles zijn elke ochtend mijn matties. Mijn reisjes zijn op dit moment enkel de woon-werkverkeer reisjes, maar ach… daar valt elke keer ook veel te ontdekken en wel mét warme koffie en koude yoghurt. S’ochtends begin ik echt heel graag met een kop koffie, maar elke ouder weet dat dit niet altijd lukt. Om toch de dag met een lach te beginnen is een thermosmok een ‘musthave’ voor deze mama. Want icecoffee is niet mijn ding ;-D

“How to make ICE COFFEE”

 1. Have KIDS
 2. Make coffee
 3. Forget you made it
 4. Drink it COLD
 • Oppas

De maandag is voorbij gevlogen en ook stond er weer een blogpost live die samen met een oppascentrale is geschreven. Dat lijkt me heel handig voor als je vaste oppassers verhinderd zijn. Zou jij een oppascentrale inhuren om op je kids te laten passen? Ik ga het misschien toch een keertje proberen.

Lees ook: Hoe voer ik een moeilijk gesprek met mijn oppas? 

Dinsdag 25 september

 • 9 jaar getrouwd , hooray

Als ik naar de foto’s kijk voelt het als je dag van gisteren. Maar we zijn toch écht 9 jaar verder. Manlief had een werkdag en teambuildingsuitje, waardoor een datenight er niet in zat. Toch heeft hij vrij genomen, aangezien het zijn laatste week was bij deze werkgever. Hij heeft namelijk een nieuwe baan dat natuurlijk tof is, maar ook wel heel spannend. Die avond zijn we er saampjes op uit gegaan en hebben we de liefde gevierd. Wat een leuke verrassing!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Al 9 jaar mijn partner in crime ❤️ . . . #weddinganniversary #wedding #love #anniversary #marriage lach #husband  lach #happywifehappylife #liefdemoetjevieren #husbandandwife #family #soulmate #momblogger Photocredits @schitterendedag @sigridwesterbaan ❤️📸

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Ik schreef er gelijk een geinige blog over met een lach op mijn gezicht. Er zijn heel veel facts & figures over het huwelijk, waar ik niets van wist. En legde natuurlijk ons huwelijk even langs de lat.

lees ook: Het huwelijk is eigenlijk zo gek nog niet! Check de facts & figures maar voor jezelf

Woensdag 26 september

 • Werken

Woensdag begint standaard met het openklappen van de laptop. Thuiswerken werkt bij mij heel goed. In no time werk ik bergen werk weg en in alle rust kun je naar je plannen en projecten kijken.

 • Postzegelskinderpostzegels week van de lach

De kinderpostzegel actie ging vandaag ook van start! “Wie schrijft die blijft “ is ook wel de uitspraak En postzegels zijn daarbij onmisbaar! En wat zijn ze leuk! We kunnen weer massaal kinderpostzegels kopen en ook toffe kaarten, tassen & accessoires.

 • Leer je buren kennen

Elk jaar is het een groots evenement waar we jaarlijks naar uit kijken! Nicolette van Dam kocht de eerste zegels van kind-ambassadeur Suzy (11 jaar) bij het bekende Brasserie van Dam in Amsterdam. En wat is het goede doel toch weer top! Hebben jullie postzegels gekocht> Ik zat buiten terwijl de kindjes die middag aan het spelen waren. Het is grappig om te zien welke buren wél en welke buren geen postzegels kopen.

Lees ook: Kinderpostzegelactie 2018 van start! Eerste bestelling kinderpostzegels door Nicolette van Dam
 • Hasbro

Die namiddag hadden we het jaarlijkse Hasbro persevent waar we de nieuwe productlanceringen mochten ontdekken. Het hele kantoor hadden ze omgebouwd tot een heus speelparadijs… met een schatkaart om de nek, gingen we op zoek naar alle Hasbro pareltjes.Hasbro

De kamer van de directeur was omgebouwd tot babykamer. en diverse afdelingen hadden ze tot speelgoed paradijzen verbouwd. Wat hadden ze het tof gedaan. We ontdekten de nieuwe nerf, heel veel speelgoed, My little pony, bewegende hondjes, lock Stars, Yellies… En nog heel veel meer! Ik was zelfs weer heel even mama van de 4e… een ‘baby Alive‘ wel te verstaan. Over onze vondsten zul je nog veel lezen. En ook zullen we veel winacties lanceren. ‘Stay Tuned’… In de video zie je alvast heel veel tofs! .

 • Hatchimals

Na het evenement bij Hasbro sprongen we in de auto en reden we naar het Marie Heineken plein. Vertrouwd terrein voor mij de Amsterdamse Pijp. Met Olivier en Yvette gingen we naar het Hatchimal Evenement, waar de allernieuwste Hatchimal werd gelanceerd door niemand minder dan Meisje Djamila.

Het is nog supergeheim en we mogen niets van ons beeldmateriaal delen tot 5 oktober. Dit is namelijk de wereldwijde ‘hatchimaldag‘ en wordt het lieve, zachte beestje wereldwijs gelanceerd!

Donderdag 27 septemberpoospsie MGA lach

Donderdag vloog de dag voorbij aanzien het fysieke opruimdag was op kantoor. Dat houdt in dat we met alle collega’s zijn gaan poetsen. En dat was niet verkeerd, want ongezien hoopt er heel veel stof op in alle hoekjes en gaten. Daarbij zijn we ook verhuisd met onze werkplek. We kregen een ruimere kamer en een veel groter bureau! Daar kunnen dus weer heel veel creatieve ideeën vanuit komen! Hooray.

 • Life of Pie

WoWie. Wat een ontzettende toffe verrassing deze middag toen ik thuis kwam 🌈🦄 “Dreams are the playground of unicorns.” En hier zijn dromen uitgekomen, de lach op haar gezicht spreekt beokdelen! We verwachtten wel een pakketje, maar dit is wel een hele toffe extra verrassing! Oma Judith vertelde dat er een grote doos met het pakketjes meegeleverd werd en met een grote strik eromheen in de koelkast stond … Life of Pie week van de lach

Check die foto’s wat een te gek gave en mmmm … vooral lekkere taart was is. Op vrijdag hadden mijn collega’s extra geluk en heb ik hen er blij mee mogen maken. En ik heb voor jullie een verassing! De ‘Unicorn Poopsie Slime Surprise”  die we hebben mogen ontvangen gaan we weggeven in een mega-winactie! En natuurlijk zou mijn dochter een gat in de lucht springen als ze het zou krijgen, maar ik maak er heel graag een lezer blij mee.

“Being a unicorn isn’t about being Real, iT is about being real AWESOME “

Lees ook: Maak je eigen slijmerige Unicorndrolletjes met Poopsie Slime Surprise!

Vrijdag 28 septembervondels

Zaterdag 29 september

 • Zaandamvalley

Het wereldrecord Rubiks kubus oplossen staat op …hou je vast… 4,22 seconden! Zoonlief is alvast aan het oefenen om deze draaipuzzel nog sneller op te lossen. Deze jonge It’er in de maak, speelde non-stop met een gadget die werd uitgedeeld wordt op ZaandamValley.

Deze zaterdag opende Albertheijn een 2e keer hun deuren op het HQ van Ahold Delhaize waar alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen retail en AH-IT werden gedeeld tijdens workshops, break-outs, demo’s en diverse talks. Alle knappe koppen kwamen bijeen die de toekomst van retail samen met Tweakers ontdekten. Dit jochie oefent nog even verder… we zitten nu op 35 minuten met hulp van mama.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 Terwijl papa druk aan het werk was tijdens de Zaandam Valley, had ik met de kids een housewarmingparty bij familie. We zijn naar Amsterdam gereisd en dat voelt toch altijd weer bekend en vertrouwd. Het is niet dat ik de stad mis, maar als ik er ben, dan word ik toch wel wat melancholisch. De kinderen renden rond in het nieuwe huis en ik kon bijkletsen met familie en vrienden. Feestjes zijn leuk, al was ik wel meer achter mijn kids aan het aanrennen. Ik miste echt mijn side kick!

Lees ook: Tips om de meest geweldige moeder te zijn en je balans te bewaken

En als cadeautje gaven we 2 een nerf gun’s. Hiermee kunnen ze mooi achter elkaar aan rennen in hun nieuwe huis. En voor kleine Josephine een NOM NOM glitter pakket van MGA, dat vond Yvette een goed plan voor haar nichtje.superjuffie kinepolis

 • Superjuffie de Première

We schreven al eerder een tof interview die we met de cast hadden van Superjuffie. Deze avond ging de film in Utrecht in première tijdens het filmfestival. Het gaat zeker weten een groot succes worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is de première van een fantastisch leuke film @superjuffiedefilm bij het Nederlands Film Festival in Utrecht! 🎬 Wij spraken de CAST en vroegen ze naar hun favoriete leraar en nog veel meer ~ We kunnen niet wachten tot de film draait in de bioscopen🎬🍿@ . . . . #linkinbio https://olivette.nl/superjuffie-de-film/ #superjuffie #pvpictures #film #bioscoop #jannekeschotveld #superjuffiedefilm #superjuffiefilm lach  #nff #premiere #juf #utrecht #kinderboeken #kinderfilm #filmfestival #superhero #bookstagram #festival #nederlandsfilmfestival #featurefilm #kidsweeknl #movie #actor #kinderboek #superheld #fun #voorlezen lach #kinderen

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

week van de lach

Zondag 30 september

M’n gastblogger ging deze zondagochtend aan het werk en schrijft over z’n visie over het moederschap, z’n “Twee is Nee” ervaringen en “hoe manipuleer ik mama”, haha. Hij kijkt altijd maar wat graag mee op mijn scherm. En dat gaf mij tijd om eens een cake te maken. baken mis ik soms echt wel en is ontzettend leuk om te doen! Het was een lummel ochtend aangezien het de avond ervoor nog al laat is geworden. En ik weet niet hoe ouders dat doen, maar ik kan dan echt van mijn padje af zijn! Die middag gingen we richting Amsterdam West, waar we door vrienden werden opgewacht!

 • Amsterdam Wine Festival

Met friends & kids waren we die middag we present op het Amsterdam Wine Festival, waar de Westergasfabriek dit weekend geheel in het teken stond van Wijn & Good Food. Hier werden ook wel de Oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond gevierd. En we vieren maar wat graag mee dat de oogst is binnengehaald. week van de lach

Er werden meer dan driehonderd verschillende wijnen ontkurkt uit allerlei windstreken & fijne wijn landen. We zijn wezen druiven stampen, hebben gedanst, heerlijk gegeten en de beste wijnen hebben we mogen proeven. Manlief heeft z’n oog laten vallen op de Chateauneuf du Pape, ik o.a op de Merlot… en ook de Barolo was perfect! het was een leerzame en vooral lekkere wijn-middag. En het gaat  op zo’n festival niet om de hoeveelheid, maar om de kwaliteit en daar hebben we van genoten.

 • De jokkebrokker

Als je niet in Magie gelooft, zul je het ook nooit vinden”✨ Tijdens de première van “De Jokkebrokker” werd er gegoocheld met de waarheid & leugens. Deze leuke kindervoorstelling kijkt naar ‘alternative facts’ en ‘de waarheid’ voor kinderen van 6 jaar! Een absolute aanrader en matcht helemaal met de belevingswereld van je kids. Mijn zusje ging met haar zoontje Stef naar de première en heeft er alles over verteld. Wat was het toch weer een fijne week! Tot volgende week! de jokkebrokker

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzicht overzicht

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk!

Delen vinden we super lief