Delen vinden we super lief

Een prachtige, zomerse week ligt achter ons die op z’n gemakje aan ons voorbij is gegaan. ‘Time flies’  deze zonnige week in Juli en dat realiseer ik vooral als ik naar mijn kinderen kijk. Ik zie mijn eigen rimpels heus in de spiegel, maar gelukkig werken de crèmes nog goed. Vooral bij het bekijken van de foto’s uit de oude doos die ik dat ik ouder wordt. Maar ‘who cares’. Met een oplopende leeftijd komt ook levenservaring, mooie herinneringen en een fijne blik op de tijd die achter me ligt. Ik kijk weer terug op een fijne week.

Maandag 9 juli

 • Mondayblues deze zonnige maandagmorgen in juli

Na een fijn weekend is het soms wel even slikken dat de week weer begint. Dat waren die ochtend ook mijn eerste woorden! Het weekend mist gewoon 2 dagen! Mijn collega’s waren het unaniem met me eens.

How’s monday treating you so far? #mondayblues #monday #mondaymood #dtv #staypositive #mondaymotivation #bijnavakantie  #juli

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

De juli week begon goed met een berg projecten voor mijn werk. Er was werk aan de winkel, vooral nu we een aantal collega’s missen door de vakantieperiode. Nu juli is begonnen gaat de één na de ander met vakantie. Een heerlijk vooruitzicht, maar het werk moet ook gedaan worden. Na mijn werk, dook ik in mijn auto en scheurde richting Amsterdam. Ik vestigde een wereld record omkleden, nadat de kids uiteraard wel eerst eerst ‘safe en sound’ thuis gedropt werden.juli naarden vesting

 • Skyscraper

Die avond hadden we een feestelijke avond tijdens de speciale vertoning van Skyscraper. Een blockbuster waar ik naar uit heb gekeken. De hele avond zat ik op het puntje van mijn stoel. Het 3D effect maakt de film nog toffer, het is net als of je zelf in het gebouw hangt.

 • Familie

In deze blockbuster SKYSCRAPER draait alles om familie, ductape, vuur en spanning, heel veel spanning…
Dwayne Johnson, alias The rock schittert op het witte scherm. Het is echt een toffe film in 3D. Ik keek soms wel even weg, want die hoogte… aj, aj, aj, aj. Ook leukerd Rico Verhoeven was bij de speciale vertoning. Stiekem ben ik fan van deze man.

Lees ook: Skyscraper SPECIALE IMAX 3D VERTONING in Pathé Arena. FAMILY rules

Bij thuiskomst konden we gezellig nakletsen met vrienden waarmee de week gelijk goed is begonnen. Door mijn agenda is het soms lastig om tijd in te ruimen voor vrienden. Dan is het combineren van een persevenement en vrienden ideaal!

Videoimpressie

Dinsdag 10 juli

 • Taart van Jet

De ochtend op kantoor bestond uit een kwartaalmeeting. Hierin worden de successen, doelen en interne ontwikkelingen gedeeld. Altijd leuk om bij elkaar te zitten en gezamenlijk weer de doelen te bepalen en om terug te kijken. Onze manager had voor de actie “lock me up”, op diverse veiling items geboden op een goede doelen veiling waarvan de opbrengst geheel naar `Free a Girl` gaat.

Tof, nobel en ook nog eens heerlijk aangezien één van de taart veilingen werd gewonnen. Heerlijk toch om zo de dag te beginnen. Ik moest hem alleen nog wel even ophalen in de vroegste vroegte in Bussum! No problemo!

Lock Me Up 2018 was van 13 t/m 20 mei 2018. Samen met alle locaties en deelnemers heeft stichting @freeagirlnl dit jaar het hoogste bedrag ooit opgehaald: €514.869,2 WoW!! Er werd geboden op deze fantastische taart die op de veiling is gewonnen mmmmm een beter ontbijt is er niet #taartvanjet #freeagirl #veiling #kwartaalmerting #workingmom  #juli

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Project Kinderkamerkinderkamer lucas

Die avond kon ik verder met project kinderkamer! Lucas wordt ouder en wijzer en is ook klaar voor zijn grotere bed. Het is even een klusje maar dan heb je ook wat! En laat mijn nieuwe bril van ‘Charlie Temple‘ ook binnengekomen zijn met de post. Top, kan ik gelijk zien of ik de schroeven er wel goed in draai ;-D Op advies van een collega heb ik heir een bril besteld.

Lees ook: Kinderkamer Make-over voor zoonlief… “Schat pak jij de accuschroefklopboormachine…..”

Best geinig die bril 🤓 ik waagde het er op om een bril te bestellen bij @hicharlietemple en dat is best een dingetje Het is geen pak suiker zegmaar, maar een wereld van verschil qua kosten met een opticien 👌 ~ m’n recept had ik nog liggen en een extra bril is voor mij geen overbodige luxe, dus hopla ik waagde het er op Manlief noemt me Jan Smit, Muhaha, maar die snoer ik wel z’n mond 😉 Make-upje erbij en het is compleet #nomakeup #thanxfilter #nonspon #megawallen #workingmom #hicharlie #glasses #charlietemple #juli

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 11 juli

We stapten die ochtend met z´n allen op de fiets om Olivier samen naar school te brengen. Het was een gezellige chaos. Op mijn thuiswerkdag kan ik extra aandacht geven aan het ‘naar school brengen”! Ik breng dan net even wat meer tijd door in de klas, maak een praatje met zijn vriendjes en sta dan uitgebreid te zwaaien bij het raam. Bij de ThumbsUp van de kleine man mag ik vertrekken.

 • Prinsessenbal juli en augustus

Met Lucas achterop, Yvette op haar fiets met zijwieltjes en een racende Olivier ben ik net tante Til en haar kroost.prinsen en prinsessendagen Het ophalen geschiedde op dezelfde chaotische manier. En tsja de rest van de dag? Badje, water en veel spelen in de tuin! Ik kon gelijk met oma overleggen wanneer we naar Paleis ’t Loo gaan. Hier wordt er namelijk een prinsen en prinsessen bal georganiseerd. Te leuk!

Lees ook: Prinsessendagen in Paleis ’t Loo! Prinsen en prinsessen opgelet!

Papa kwam vroeg thuis zodat mama kon afspreken met vrienden om het terras in Amsterdam onveilig te maken. Met dit mooie weer geen straf. Zo fijn om lieve vrienden weer te zien en bij te kletsen!

Donderdag 12 julibulbby bulbby

Vandaag kwam de bestelling binnen die we geplaatst hadden bij Bulbby. Met de eerste schooldag die nabij is voor mijn dochter had ik een rugzakje voor haar besteld. Olivier groeit ook als kool en is uit zijn baseball jasje gegroeid. Ik had een nieuw design ontworpen en hij was mij hier wat blij mee! Te leuk! En uiteraard werd Lucas ook niet vergeten!

Lees ook: Checklist voor de 1e schooldag. Hield jij het droog? #BackToSchool
 • Afscheidslunch

Verder bestond mijn dag uit werken, projecten afronden en een lunch met mijn allerliefste collega Caja die het team gaat verlaten. Mijn hart huilt een beetje als ik er aan denk dat we niet meer samen zullen werken. Afscheid nemen valt me altijd heel zwaar. In dat opzicht ben ik net een labrador. Als iemand eenmaal in mijn hart gesloten is, laat ik diegene nooit meer los.

Wat is het toch een eer om met iemand te hebben mogen werken met zoveel energie, drive, compassie, creativiteit en spirit. En wat heb ik veel van haar mogen leren! Ik wens haar via deze route dan ook heel veel succes! Onze wegen zullen zeer zeker nog kruisen!juli naarden vesting

 • Twee is nee

Die avond heb ik gelijk een blog afgeschreven over die kleine belhamel van me die bijna twee wordt. Het is zo’n gezellig, vrolijk en enthousiast jochie. Tegelijkertijd ook een enorme belhamel. Bij thuiskomst wist oma Judith weer de grappigste verhalen te vertellen.

Lees ook: Twee jaar: “Ik ben twee en zeg nee” de kinderpubertijd is nabij, help!!!

Vrijdag 13 juli

Zijn jullie bijgelovig ? Ik wel, maar besloot er vandaag niet al te veel bij stil te staan. De wereld puzzeldag vond ik wat leuker! De dag verliep snel en kon snel huiswaarts. Sinds kort ben ik elke vrijdag vrij! In overleg met mijn werkgever werk ik 32 uur zodat ik met een goed gevoel zwemlessen kan oppakken en een middag mijn kinderen zelf van school halen.

Lees ook: De waarden en levenslessen die ik mijn kinderen heel graag mee geef in de opvoeding

International Puzzleday ✨ De speelkast ligt er vol mee en eens in de zoveel tijd gaan ze er op los. Om er een paar tellen later achter te komen dat ze er toch geen zin in hebben 😆 Tsja dan zit er niets anders op dan dat ik ze zelf af maak … met 12 stukjes ok, maar de puzzels worden steeds uitdagender…. #internationalpuzzleday #puzzletime #juli

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zaterdag 14 juli

Sporten, aankleden en off-we-Go naar de markt in Naarden Vesting. Samen met kleine Lucas gingen we shoppen bij tante Jacqueline op de markt in Naarden Vesting. Ze staat hier regelmatig met een prachtige kledingcollectie. Trots op mijn zus (laatste foto) die naast het runnen van haar eigen winkel, stad en land afreist voor de mooiste beurzen, evenementen, landgoedfairs, paardenevenementen en ook enkele markten. Ze importeert overigens alles zelf, dus zeer zeker het bezoeken waard!juli naarden vesting

 • Naarden vesting

Ik heb in m’n jongere jaren naast mijn studie in weer en wind elke zaterdag op de markt in de vesting gestaan. Voor dag en douw pakte ik alles uit en stylede ik 2 kramen, etaleerde ik de sieraden & kleding & pakten we alles weer in rond het middaguur. De fantastische klanten herkenden me nog en ook alle buren van andere kramen kwamen gedag zeggen ~

Tof om dan weer even terug in de tijd te springen 😊 De vesting is overigens enorm tof om als toerist te bezoeken. En qua shoppen? Ik ben geslaagd, mijn Summer Chique met goudtouch is in the pocket ✨👗👠 Dat is ook wel mijn outfit voor de landelijke première van mama-mia.

Het is zo lastig om fit te worden, maar het is nog lastiger om naar mezelf in de spiegel te kijken en van mezelf te balen Off-I-Go… en Damn zo gééén zin Er is echt geen enkele motivational quote die me zin geeft… verstand op 0 en gaan met die banaan 🍌Ik zal het toch echt zelfmoeten doen🥊🏋️‍♀️🏅( zonnebril gaat af hoor , was weer een vroegertje 😆) 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Juffenbedankje

En dan zou ik bijna het juffenbedankje vergeten. De juf van zoonlief neemt afscheid en daar moest ik wel even iets voor maken. En laat mijn lieftallige zusje schooljuf zijn. Ze schreef een enorm leuke blog over juffenbedankjes!

Lees ook: Bedankje voor de juf, HELP! Het einde van het schooljaar komt in zicht! Juffrouw Annelie komt in actie

En terwijl ik thuis op adem kon komen, blogs kon schrijven en het huis op orde kon brengen, was manlief met de andere 2 belhamels bij Nemo Sciencecentre. Soms is het helemaal niet verkeerd om even te splitsen. Niet gezellig, maar wel praktisch!

 • Nemo

Verboden af te blijven”, dat is het credo bij het Nemo Sciencecentre in Amsterdam. Deze middag waren we op uitnodiging van de Bankgiroloterij bij de open dagen in dit bijzondere museum ~ Er was zoveel te doen ~ Echt een aanrader voor nieuwsgierige kids.  Ze raakten niet uitgepraat aldus manlief. En vooral de film over de pubertijd en het brein blijft papa bij. Zo is hij alvast goed voorbereid 😆

✔ Workshop – Ontwerp een uitvinding
✔ Extreem weer (film) – Kom alles te weten over de meest mysterieuze weerfenomenen
✔Demonstratie – Hoe ziet onze aarde eruit vanuit de ruimte
✔Workshop – Laat het lampje branden

Na deze fijne dag kun je het maar op 1 manier afsluiten! Met een goede BBQ in de tuin!

july weekoverizchtZondag 15 juli

De zondagochtend zijn we er vroeg uitgegaan voor de leuke monsterfilm 🏝🛳 We kregen ontbijt met popcorn, waterijsjes & een optreden van de leukerds van The Teenz. De enthousiaste Pip Pellens opende de ochtend, de Kidz DJ wist de heupjes van het publiek goed in beweging te brengen. Ook de stemmencast van de familiefilm Hotel Transsylvanië 3 was aanwezig. En wat deden ze het leuk ! Nieuwsgierig naar de film? Hij is zóóóó leuk en heeft ons in vakantiestemming gebracht.  En doen jullie al mee aan de winactie!? We geven de rijkgevulde goodiebags weg die we hebben gekregen bij de film!

Lees ook: TRANSSYLVANIË 3 in premiere Pak je koffers voor een monsterlijk leuke vakantie!

Video impressie première

Winactie

Vergeet niet mee te doen met de winactie. Deze loopt t/m zondag 22 July! Veel succes!

Conclusie

Juli is toch echt wel de aller-, allerleukste maand van het jaar. Met de vakantietijd voor de deur, alle toffe evenementen in het land en het weinige verkeer, kan me deze maand juli mij niet lang genoeg duren. De panty’s, maillots en vestjes heb ik al weken niet meer aangehad. Daarnaast is iedereen veel vrolijker. En als je dat al niet van het weer wordt, dan wordt je het wel van de Sale. De ene uitverkoop na de andere uitverkoop is gaande.

Ik kan niet wachten tot ik een middag zonder kids kan spenderen en mezelf dan eens schandelijk kan verwennen met een toffe, complete outfit waarna ik mijn sale pareltjes en vondst kan vieren op het terras. Ik heb echt nieuwe schoenen, nieuw lingerie, nachtkleding en badkleding nodig. Een extra voordeel van de maand juli is dat je op kantoor op adem kunt komen. Mijn inbox stroomt niet extreem vol, maar alles laat even op zich wachten. En met juli en augustus voor de deur is het in Frankrijk helemaal rustig. Dat land staat op mute.

We kijken uit naar onze vakantie. Nog heel even! Voor nu fijne week iedereen!juli

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief