Delen vinden we super lief

Mamma MiaMama Mia Fans opgelet, de sterrencast van dé muzikale film is weer terug en hoe! Wij zitten weer klaar om mee te swingen op de songs van ABBA ! Zing, dans, lach & word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. De tickets voor girlsnight zijn in the pocket en we kijken uit naar de release!

Back in town

Weet je het nog? Tien jaar geleden was Mamma Mia! The Movie een wereldwijd succes. Dit jaar keren we terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi waar we weer kunnen wegdromen bij een geheel nieuwe musical, gebaseerd op de liedjes van ABBA. Wat hebben we hier naar uitgekeken. Hoe vaak we de 1e film wel niet hebben terug gekeken en luidkeels hebben meegezongen. We zijn zelfs naar het theater geweest en wiebelden mee in onze theaterstoelen op de bekende, vrolijke deuntjes. Nu is de sterrencast teruggekeerd en uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Hoe leuk is dat! Het is echt een avondje uit om niet te missen!

Het verhaal

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Meryl Streep terug als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Ook Amanda Seyfried & Dominic Cooper keren terug in de rol als Sophie en Sky. Daarnaast schitteren Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth weer op het grote scherm als Sam, Bill en Harry; de drie mogelijke vaders van Sophie. Bekende gezichten die de film een extra dimensie geven. Het wordt een feest van herkenning.

  • Feel good ‘To the max’

    Mamma Mia

In deze film keren we weer terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Het is een echte feel good film waarbij je heus ook wel een traantje wegpinkt. Sophie Sheridan woont nog steeds op het Griekse eiland en is inmiddels zwanger van haar geliefde Sky. Aanstaande moeder Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna.

Dit is de reden waarom ze haar moeder’s twee hartsvriendinnen Tanya en Rosie uitgenodigd heeft op het eiland. Samen met Sophie’s drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry vertellen zij het verhaal van Donna’s leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.Dit gaat uiteraard gepaard met heel veel hilariteit en wordt het geheel muzikaal aangekleed. Als je alleen al naar de trailer kijkt, wordt je blij.

Mamma Mia

Trailer Mamma Mia

Sterrencast Mamma Miakeert terug

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. De film zelf is geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver The Best Exotic Marigold Hotel). De film is gevormd naar het verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoerend producenten. Ook Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis en Nicky Kentish Barnes zijn uitvoerend producenten.Dit is een lange lijst van bekende namen dat niet anders dan een groot succes kan zijn!

mama mia

Ladies night

De muzikale hitkomedie MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN draait vanaf 19 juli a.s. in de bioscoop. De Ladies Night vertoningen zijn op 18 juli a.s. Superleuk en een aanrader. Tickets voor de Ladies Night op 18 juli a.s. zijn nu te koop via www.mammamia2.nl/tickets.Tijdens de Ladies Night krijg je bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er zelfs leuke prijzen verloot. Daarna bekijk je de film Mamma Mia! Here We Go Again en ontvang je na afloop van de Ladies Night ook nog eens een goedgevulde goodiebag!

Mamma Mia

Leuk om te weten

Genre: Musical Comedy
Cast: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Coope
Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvinz
Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia en Cher
Scenario en regie: Ol Parker
Verhaal: Catherine Johnson, Richard Curtis, Ol Parker
Producenten: Judy Craymer, Gary Goetzman
Uitvoerend Producenten: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Tom Hanks,
Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis, Nicky Kentish Barnes

Kijken jullie er ook zo naar uit? En als jullie gaan wel laten weten he!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief