Delen vinden we super lief

De komst van een baby is absoluut een van de mooiste momenten in het leven van ouders. Het is dan ook een moment om te vieren en niets kan dat beter doen dan een prachtig geboortekaartje. Wat dacht je bijvoorbeeld van foliedruk of het gebruik van de nieuwste trendkleuren? Deze ideeën beloven jouw geboortekaartje een extra mooi plekje te geven in het hart van iedereen die hem ontvangt. Laat jouw creativiteit de vrije loop met deze inspirerende ideeën! We beloven je een rits aan tips voor zeer originele geboortekaartjes.

Foliedruk

Hoe mooi is een geboortekaartje dat helemaal bij jullie kersverse gezinnetje past? Kies ervoor om jouw foliekaartje helemaal zelf te ontwerpen voor een luxe uitstraling. Je kunt zelf het formaat kiezen en dan zelf aan de slag in de online-editor. Heb je al een keuze gemaakt of je dubbelzijdig folie of enkelzijdige folie wilt? Er is heel veel keuze tussen de rits aan originele geboortekaartjes!

Met foto

Niets is zo bijzonder als de geboorte van een baby. En wat is er nou leuker dan een geboortekaartje met een foto van het nieuwe bundeltje geluk? Een gezinsfoto of juist een lieve close-up van de kleine, alles is mogelijk. 

geboortekaartje, ooievaarsbeet, engelenkus, geboortevlekken, eerste foto, iPhone 12, iPhone 4, telefoon, apple, originele geboortekaartjes

Op écht hout

Ben je op zoek naar een superstoer ontwerp voor geboortekaartjes voor een jongen? Dan is een ontwerp op écht hout misschien wel iets voor jouw zoontje! Het geeft het geboortekaartje een bohemianachtige uitstraling die anders dan de traditionele papieren kaarten is. Wist je dat houten geboortekaartjes ook nog eens milieuvriendelijk kunnen zijn? Het hangt alleen af van de gebruikte houtsoort en de productiemethode.

Met trendkleur

Er zijn zoveel mooie kleuren te vinden op het internet! Maar wat als je nu een geboortekaartje maakt in een trendkleur? Denk bijvoorbeeld aan warme kleuren zoals bordeaux rood, okergeel, oranje en olijfgroen gecombineerd met aardetinten. Of kies juist voor de zachte, zoete kleuren zoals babyroze, babyblauw, mintgroen en lichtgeel. Al deze kleuren zullen een lieve uitstraling geven aan het geboortekaartje. Extra tip: Als je ervoor kiest om ook enveloppen en bijvoorbeeld een geboortesticker voor je raam te maken, overweeg dan om alles in dezelfde kleur te doen. De meest originele geboortekaartjes vind je online.

Originele vorm

Last but not least kun je natuurlijk ook een one-of-a-kind geboortekaartje maken door een gave vorm te kiezen. Er zijn zoveel leuke opties om het geboortekaartje van jullie kleintje een unieke uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan een hartvormig geboortekaartje of eentje dat lijkt op een schattig rompertje.

Een nieuw leven op deze wereld zetten is een fantastische gebeurtenis, en het ontwerpen van een geboortekaartje maakt het nóg specialer. Laat jouw creativiteit heerlijk de vrije loop gaan en tover jouw uitnodiging om tot een onvergetelijke verrassing. We wensen je een prachtige tijd toe!

engelenkus, ooievaarsbeet, baby, brief aan mijn zoon, 8 jaar, baby, smile, geluk, blij, originele geboortekaartjes
Onze pretletter die geboren werd met een engelenkus en we daardoor lastig konden fotograferen voor zijn geboortekaartje

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief