Delen vinden we super lief

We hebben een abonnement op het VTwonen tijdschrift waar ik iedere maand veel inspiratie uit haal voor ons eigen interieur. Keer op keer blader ik het magazine verlekkerd door en heb met de vondsten mijn eigen moodboard gemaakt voor de aankomende aanbouw. De april-editie was helemaal gericht op de woontrends waarin er gave wanddecoratie werd gedeeld.

Wat er voor mij echt uit sprong, waren de ronde wanddecoraties die in het tijdschrift stond uitgelicht als voorjaarstips voor je interieur! Dit begrijp ik wel! Want als je op zoek bent naar iets compleet anders dan een canvas, poster, print of vierkant schilderij aan de muur is dit een aanrader! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder…

Ronde schilderijen aan de muur: dé woontrend van nu

De ronde schilderijen zijn de absolute woontrend van dit moment. Mijn oog viel op de ruime keuze van meesterwerken, maar de toffe dieren prints en plantology afbeeldingen zijn ook echt prachtig. We bezoeken graag het museum en om de kunst in huis te halen was toch wel mijn droom.

In de collectie wanddecoratie kun je kiezen uit diverse Hollandse oude meesters, maar dan in het rond. Toppers als de bekende schilderijen van Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer springen daarbij in het oog! Hoe tof is het om een eigen ‘De Nachtwacht’, het ‘Meisje met de parel’, ‘Italiaans landschap met parasoldennen’, of de ‘Amandelbloesem’ aan de muur te hebben hangen!

Kunst met een grote K

Zelf ben ik een enorme liefhebber van bloemen. Mijn oma kon schilderen als een prof en haar schilderijen zijn prachtig, die overigens perfect naast de Hollandse meesters passen…. Just Love it!

Met de kleurrijke bloemschilderijen en bloemstillevens kun je perfect je interieur opfleuren. Wat me vooral aanspreekt is het schilderen van een muur in een trendkleur met hierop een wandcirkel. Tijdens ons bezoek aan het Rijksmuseum had ik al favorieten gespot en hoe tof om er nu ook thuis van te kunnen genieten!

Hip aan de muur, chalette, Olivette, eglo, Dutch design, interieur

De ronde schilderijen zijn ook perfect te combineren met andere Hollandse portretten. Een andere optie is om diverse maten op te hangen om een speelse combinatie te maken van verschillende ronde werken. Dit is toch wel heel tof! De muur in ons vakantiehuisje is net iets te klein om hiermee te combineren, maar zodra de uitbouw bij ons thuis klaar is, ga ik het er op wagen!

Canvas, poster of print? Ontdek dibond: prachtige en luxe kwaliteit!

De luxe wanddecoraties zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt, dat ervaar je gelijk bij het uitpakken. Het materiaal is prachtig, 3 millimeter dik, aluminium dibond met een zwarte kern. Doordat het materiaal zo stevig én vormvast is, gaat het jarenlang mee. Het is zelfs UV- en waterbestendig zodat de kleur behouden blijft.

Luxe uitstraling

Dibond zie je ook vaak terug in kunstateliers, omdat de kleuren op dit materiaal helder en sprankelend uitkomen. Hier is er gekozen voor een moderne matte afwerking. Bovendien heb je geen lijst nodig om de wanddecoratie op te hangen aan de muur dat een extra luxueus effect geeft. Dit zie je niet alleen aan de wanddecoratie zelf maar je ziet het ook duidelijk terug in de gehele uitstraling van je interieur.

Het geeft een heel ander effect dan bijvoorbeeld een simpele poster, canvas of print in lijst. Hiermee hangen onze wanden thuis al vol. Ons interieur en ook ons vakantiehuisje mag volwassen worden! Dutch design pur sang met stijl!

De kenmerkende HIP ORGNL touch

Ze hebben de meesterwerken subtiel grafisch bewerkt waardoor de afbeelding heel fris oogt. Het lichteffect is bijvoorbeeld ook versterkt en de kleuren spatten van het schilderij af. Het originele werk is net even iets doffer dat fletser zou ogen. Ze hebben het heel verfijnd bewerkt, klassewerk!

zuiver, wehkamp, kave, stoelen

De authentieke details worden tijdens dit proces overigens zoveel mogelijk intact gehouden. Je ziet nog wel de kleine imperfecties, zoals het craquelé maar het zou zonde zijn om de scheurtjes en verf barstjes weg te poetsen aangezien dat juist zo karakteristiek is.

We zijn echt onder de indruk van de HIP ORGNL touch dat helemaal in ons interieur past! Het staat nu overigens nog tegen de wand aan, maar dit weekend gaan we het stijlvol ophangen! uiteraard deel ik dan onze update! We zijn er echter zo enorm blij mee dat we het graag met jullie wilden delen!

Hip aan de muur, chalette, Olivette, eglo, Dutch design, interieur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief