Delen vinden we super lief

Het grappigste gezin is terug in Hotel Transsylvanië 3!  🚢 We hebben deze monsterlijke familie in ons hart gesloten na de eerste twee films. Te leuk! We stodnen te springen om nummer drie te bewonderen. Met het hele gezin waren we aanwezig bij de feestelijke Nederlandse première van deze gezellige film. We waren met z’n allen vroeg uit te veren om te ontbijten met popcorn en ijsjes. We maakten een korte videoimpressie van de feestelijek ochtend! Kijk je mee? En geloven geloven jullie in ‘ZING’, ook wel de monsterlijke liefde op het eerste gezicht?

Feestelijke premièreTRANSSYLVANIËTRANSSYLVANIË

Pathé Arena was omgetoverd tot een zomers spektakel. We maakten ons hier op voor een avontuurlijke en monsterlijke reis. Om 10:00 in de ochtend was het al een gezellige drukte en werden we verwelkomd met ijs, popcorn en veel lekkers, wat een feest!  De Kidz DJ liet iedereen swingen, de leukste moeder award werd uitgereikt en Pip Pellens introduceerde de stemmencast. Zou jij ze allemaal herkennen qua stem?

Het was een monsterlijke ochtend 👻🧛🏻‍♂️ Ontbijt met popcorn, waterijsjes & een optreden van de leukerds van The Teenz is altijd een goed idee 👌 De enthousiaste Pip Pellens opende de ochtend, de Kidz DJ wist de heupjes van het publiek goed in beweging te brengen. Ook de stemmencast van de familiefilm Hotel Transsylvanië 3 was aanwezig 🎬 En wat deden ze het leuk !! Mijn all-time favoriete karakter is toch wel die @tonyneef inspreekt 👌🎤 Nieuwsgierig naar de film? Hij is zóóóó leuk en heeft ons in vakantiestemming gebracht En check Olivettepuntnl! We geven onze 3 goodybags weg 🛍🛍🛍!!! 🏆 Wat heeft Universal nl het fantastisch georganiseerd 🎬🎤🎧 #chapeau het was een feest!! #hotelt3nl #premiere #pathe #universal #amsterdam 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Stemcast HOTEL TRANSSYLVANIË 3

Voordat de film HOTEL TRANSSYLVANIË 3 begon, werden we verrast met een tof optreden van The Teenz. Maar niet voordat we eerst de gehele stemmencast leerden kennen. En de Nederlandse stemacteurs schitterden niemand minder dan Charly Luske, Fernando Halman, Ferry Doedens, Ilse Warringa en Tony Neef. Voorafgaand aan de film was er een spetterend optreden van de nieuwe hitsensatie ‘The Teenz‘. Zij hebben speciaal voor de film hun nieuwe single ‘Hangen met Jou’ hebben opgenomen. Ik ben dan ook tot het einde van de aftiteling blijven zitten.

Een vrolijke upbeat zomerhit als fantastische afsluiter van HOTEL TRANSSYLVANIË 3

Het verhaal HOTEL TRANSSYLVANIË 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation vieren de monsters vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en vieren vakantie zoals het hoort! En natuurlijk liggen ze volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De film zit vol grapjes, fantastische figuren en muziek. Wat hebben we met z’n alle genoten. Dit is een film voor groot en klein !

Video impressie feestelijk première Hotel Transsylvanië 3

Hotel Transsylvanië 3

Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmante cruisekapitein Ericka, waardoor de vakantie op een drama dreigt uit te monden. De mysterieuze kapitein bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. De familie wil hier uiteraard een stokje voor steken.

De film is heel grappig en ziet leuk in elkaar. Er werd in de zaal veel gegrinnikt. Wat me vooral bij is gebleven is “ZING’…. of voor de monsters ook wel ‘liefde op het eerste gezicht” genoemd. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Het verhaal in de film heeft een mooi, verfijnt moraal. Als je fan bent van een beetje gekkigheid dan is Hotel Transsylvanië 3 een aanrader!

Originele versie

In de originele versie van HOTEL TRANSSYLVANIË 3 hoor je de de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Steve Buschemi (Wayne), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad) je zult niet de enige zijn die niet alle namen kent.

Nederlandse versie

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka) en Arjan Ederveen (Vlad). De film is geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Het scenario ligt in hadnen van Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

TRANSSYLVANIË

 

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 25 juli in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D. Kijken hoor!

Videoimpressie HOTEL TRANSSYLVANIË 3

Winactie!

Elke keer ontvangen we de leukste gadgets en cadeaus die we deze keer weggeven! In de rijk gevulde, toffe rugzak zitten Davitamon vitamines, Johhny doodle Chocolade, Hippe Veters, een verkleed cape, een monsterlijke grijper, drinken, jelly beans, een kleurplaat en meer… Meedoen is eenvoudig! Like de Hotel Transsylvanie 3 Facebook winactie post en doe mee. ‘Tag een friend‘ en maak beide kans. Delen vinden we natuurlijk extra tof! De winnaars maken we a.s zondag 22 july bekend

We geven in totaal 3 pakketten weg! Veel succes!

Transsylvanië 3

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief