Delen vinden we super lief

The House With A Clock In Its WallOhw lieve lezers, ik heb weer een enorm toffe film ontdekt. We ontvingen een persbericht over ‘The House With A Clock In Its Walls‘ en dat is helemaal mijn ding. Heb je trailer al voorbij zien komen op TV? Elke keer zit ik weer op het puntje van mijn stoel.

En extra leuk! We mogen maar liefst 8 kaartjes weggeven. Doe snel mee, door aan te geven met wie je er naar zou willen! De film draait vanaf vandaag in de bioscopen.

Het verhaal

De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over de tien jarige Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd. Hij woont niet in een standaard huis, maar in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.

Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen. Dit maakt het verhaal bijzonder! Lewis komt er al snel achter dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman. Maar ook met het huis, iets magisch! En laat ik nu dol zijn op magie.

The House With A Clock In Its Wall

  • Duistere krachten

Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hier vervolgens mee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend. Maar hij ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Trailer “The House With A Clock In Its Walls”

Winactie “The House With A Clock In Its Walls “

The House With A Clock In Its Wall

De film draait vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen. Wij gaan zeker weten kijken! En zoals beloofd, mag ik ook velen blij maken! We mogen maar liefst 8 tickets weggeven. Dus vertel ons snel wie jij mee wil nemen onderaan deze blogpost of onder de trailer op Facebook en maak kans.! De good luck fairy zal dit weekend de winnaars selecteren!  En schroom niet om meer uit te nodigen we verdelen het eerlijk!

Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief