Delen vinden we super lief

Haal Cinekid deze kerstvakantie in huis met de Cinekid Box! Met deze Box hoef je jezelf de hele kerstvakantie niet te vervelen. Het zit bomvol plezier met workshops, opdrachten en je eigen stemrobot. En extra tof, we mogen 2 stuks van de Cinekid Festival box weggeven!

Cinekid Box

Dit jaar kun je Cinekid Festival voor het eerst bij je thuis beleven in de kerstvakantie! In de Cinekid Box vind je leuke en leerzame activiteiten waar je kinderen op een educatieve en originele wijze mee bezig zullen zijn. Met deze Box ga je zelf aan de slag met Cinekid, waarbij alle workshops uitgelegd worden met een filmpje.

Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van je eigen filmprojector, het maken van een kaleidoscoop, acteren en animaties maken. Daarnaast vind je in de Box leuke gadgets, snacks en Cinekid merchandise. Dus haal Cinekid in huis met de Cinekid Box om de hele kerstvakantie gegarandeerd plezier te beleven!

Onze eigen thuisfestival!

In de Cinekid Box zitten verschillende items: 

  • 11 workshops en opdrachten met zorg samengesteld door Cinekid. Bouw bijvoorbeeld je eigen filmprojector, maak een caleidoscoop, schmink jezelf of je zus of broertje, of maak je eigen animaties. De materialen voor de workshops vind je in de box waar je gelijk mee kunt beginnen! 
  • Je eigen stemrobot!
  • Cinekid-sokken
  • Dippies van Spoony 
  • Cinekid merchandise

Haal Cinekid in huis

Klik hier om de limited edition Box (op=op) in huis te halen! Je kunt de Box bestellen tot en met zondag 19 december waarna je ‘m in huis zult hebben voor de kerstvakantie! Bestel ‘m dus snel en beleef Cinekid bij je thuis voor slechts 25 euro. Alvast een hele fijne vakantie gewenst met heel veel speelplezier!

Winactie

Zo leuk om 2 Cinekid Boxen te mogen weggeven onder onze lezers! Laat een reactie achter onder deze blog, of onder de Facebook pagina waarna de winnaars dit weekend gecontacteerd zullen worden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief