Delen vinden we super lief

We hebben de nieuwste toevoeging aan de wereld van L.O.L. Surprise! ontdekt: de O.M.G. Sweet Nails collectie! Deze uitgebreide sets zijn perfect voor kleine modeontwerpers en nagellakliefhebbers. Met kleurrijke modepoppen en sprankelende nageldecoraties kun je nu de nagelontwerpen van je dromen maken. Maar dat is nog niet alles! De sets bevatten ook verrassende nagelstations die je in staat stellen om je eigen winkeltje of café te runnen. Je bgrijpt dat dit een zeergrote hit is bij ons thuis! Laat je creativiteit de vrije loop en word een nagelkunstenaar met L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails.

Drie Betoverende L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Collectie sets

Deze betoverende collectie bestaat uit drie verschillende sets, elk met hun eigen unieke thema en stijl. Het was voor dochterleif dan ook heel lastig om haar favoriete L.O.L set te kiezen. Ze zijn alle drie eigen, uniek en uiteraard zeer kleurrijk!

1. Pinky Pops Fruit Shop: Zomerse Verrassingen

Stap binnen in de zomerse wereld van Pinky Pops Fruit Shop en help haar om haar winkel tot een succes te maken! Creëer een tropische etalage vol heerlijke drankjes en ijsjes die eruit zien om op te eten. Pinky Pops schittert in haar bloemrijke outfit en is klaar om de show te stelen. Dit is toch te leuk!

2. Candylicious Sprinkles Shop: Retro Zoetigheden

Laat je verleiden door de retro charme van Candylicious Sprinkles Shop! Deze set zit boordevol zoete lekkernijen die niemand kan weerstaan op een warme dag. De pastelkleuren en gouden accenten passen perfect bij de outfit van Candylicious en maken deze set een ware traktatie voor de zintuigen. Deze nieuwe Creëer Fantastische Nagelontwerpen met de Nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Collectie is toch wel heel erg leuk!

Creëer Fantastische Nagelontwerpen met de Nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Collectie

3. Kitty K Café: Stijlvol met een Kattentwist

Kitty K heeft haar eigen kattencafé geopend en het is een ware hit! Deze set is geïnspireerd op katten en bevat een stijlvolle bar met bijpassende accessoires. Kitty K zelf straalt met haar unieke stijl en is klaar om gasten te verwelkomen in haar café.

Beschikbaarheid en Prijs

Creëer Fantastische Nagelontwerpen met de Nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Collectie

De L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails-sets zijn nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €34.99. Je kunt ze vinden bij verschillende winkels, waaronder Intertoys, bol.com, Top1Toys, Toychamp en Dreamland. Elke set bevat een modepop, vitrine, nageldecoraties, accessoires en natuurlijk verrassingen die wachten om ontdekt te worden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails. Heel veel speelplezier!

Winactie L.O.L. Surprise!

Om stil te staan bij lancering van deze fantastische L.O.L. Surprise! collectie geven we een pop naar keuze weg aan een van onze lezers! Meedoen is eenvoudig!

  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, of onder de winactie post op Facebook, waarbij een hartje, of smiley tof zou zijn. Laat ons zeker weten welke pop jouw favoriet is: Candylicious Sprinkles, Kitty K, of Pinky Pops. Wie weet ontvang jij jouw favoriete fashion pop voor uren speelplezier!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden
  • De wedstrijd van de L.O.L. Surprise! sluit aankomende dinsdag . Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames op Facebook of blog. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. 
    Veel succes!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief