Delen vinden we super lief

Op een warme avond, terwijl de sterren fonkelen aan de hemel en het vuur zachtjes knispert, wordt Kasteel Cannenburch de thuisbasis van iets bijzonders: de Kampvuurconcerten. Van 30 mei tot 2 juni, wordt een scala aan getalenteerde artiesten verwelkomd die hun melodieën delen in een intieme, semi-akoestische setting. Ben jij er klaar voor om de magie van muziek te ervaren onder de betoverende ambiance van dit prachtige kasteel? De tickets gaan razend snel en we begrijpen wel waarom, lees je mee….

Kampvuurconcerten bij Kasteel Cannenburch
Waylon, Mell & Vintage Future, Jaap Reesema, OG3NE, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en BLØF. In 2024 maken zij hun opwachting tijdens de kampvuurconcerten bij Kasteel Cannenburch

Een betoverende sfeer

Stel je voor: zittend rondom een kampvuur, luisterend naar muziek die dieper doordringt dan ooit tevoren. Bij de Kampvuurconcerten geloven ze in de kracht van deze ervaring. Terwijl de artiesten hun verhalen delen en hun melodieën ten gehore brengen, wordt een bijzondere verbinding gesmeed tussen het publiek en de muziek. Hoewel een echt kampvuur wellicht ontbreekt uit veiligheidsoverwegingen, voel je de warmte en de betovering die het met zich meebrengt.

Kampvuurconcerten bij Kasteel Cannenburch

Een historisch decor

Kasteel Cannenburch, gelegen aan de rand van een prachtig oud parkbos, biedt het perfecte decor voor deze magische avonden. Met zijn rijke geschiedenis en sprookjesachtige ambiance draagt het kasteel bij aan de unieke sfeer van de Kampvuurconcerten. We kunnen dan ook niet wachten op deze magische avonden waar de getalenteerde artiesten en muzikanten hun melodieën semi-akoestisch delen en verhalen vertellen over de totstandkoming van hun muziek. Het pure plezier van de muziek en verhalen zal het publiek raken en daar willen we uiteraard graag bij zijn!

Een Line-up om van te dromen

Dit jaar hebben ze een indrukwekkende line-up van artiesten die klaar staan om je mee te nemen op een muzikale reis. Van Waylon en Mell & Vintage Future tot OG3NE en BLØF, elke avond belooft een unieke ervaring te worden vol soul-volle melodieën en persoonlijke optredens. Hier wil je toch gewoon bij zijn?

Culinair genot bij Maarten

Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. Bij Maarten, gevestigd bij Kasteel Cannenburch, wordt op geheel eigen wijze gezorgd voor heerlijk eten en drinken. Vanaf 17 uur kun je genieten van een scala aan lekkernijen die perfect passen bij de sfeer van de avond. Een feest voor de smaakpapillen om nooit te vergeten! We hebben de oppas geregeld en een datum geprikt! Deze magische ervaring willen we niet missen!

Laat je Hart luisteren

Tijdens deze betoverende avonden moedigt de orgnaisatie je aan om te luisteren met je hart en niet met je telefoon. Hier kan ik me dan ook compleet in vinden, want wat is er nu leuker dan het compleet opgaan in de muziek en om de sfeer om je heen echt te beleven.

Cadeau tip!

Ben je klaar om de magie van de Kampvuurconcerten te ervaren? Koop dan nu hier je tickets. Er zijn reguliere en VIP-tickets beschikbaar, waarbij de VIP-optie je een zitplaats garandeert voor een nog comfortabelere avond. Maar let op, deze tickets gaan heel snel! Dit is toch een fantastisch vaderdag cadeau, of wellicht uitje met zijn tweetjes!

Kampvuurconcerten bij Kasteel Cannenburch

Een onvergetelijke ervaring

Op de avonden van 30 mei tot 2 juni kun jij je ook laten betoveren door de unieke sfeer en de prachtige muziek bij Kasteel Cannenburch. We wonen zelf in Apeldoorn waardoor we er eenvoudig op de fiets naartoe kunnen! We lzo leuk, want dan kunnen we ook een drankje drinken! Meer informatie vind je op www.kampvuurconcert.nl. Zien we je daar?

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief