Delen vinden we super lief

thule dakkoffer, thule motion 3, thule motion, de beste dakkoffer, dakkoffer

De dakkoffers van vandaagdedag worden estherischer, strakker met nog meer design. Naast dat dakkoffers zeer praktisch zijn. mogen ze nu ook echt gezien worden! Helemaal nadat we de allerniewste Thule motion XT 3 hebben gespot, een verfrissende update van ’s werelds meest geliefde dakkoffer! Over de belijningen is nagedacht en ook de extra feautures en accessoires zijn noemenswaardig. Lees snel verder en oordeel zelf…

De perfecte reisgenoot voor dakkoffer fans

De nieuwe Thule Motion 3 is een vernieuwde versie van de populairste dakkoffer ter wereld, de Thule Motion. Als je online gaat struinen naar de beste dakkoffer dan is dit toch wel een pareltje en sringt er overal bovenuit. Naast een mooi design is deze dakkoffer fijn in gebruik, te openen aan 2 kanten, goed te sluiten en aerodynamischer dan je zou verwachten!

Met de Thule Motion 3 wordt het straatbeeld aankomende zomer en ook met het winter/ ski seizoen dus nog mooier! Deze dakkoffer is ontworpen om bij de steeds veranderende autotrends te matchen, met een eigentijds design, robuuste functionaliteit en verbeterde aerodynamica. Of je nu met het gezin op stap gaat, een roadtrip maakt met je hond, of naar de bergen gaat voor wat wintersportplezier, de Thule Motion 3 staat voor je klaar als ultieme reisgenoot.

Modern design met verbeterde functionaliteit

Thule Motion 3, thule, dakkoffer

De Thule Motion 3 is geïnspireerd door de opkomst van elektrische voertuigen en combineert trendy ontwerp met praktische bruikbaarheid. Het heeft een gestroomlijnde, aerodynamische silhouet, heeft een geïntegreerde handgreep en dynamische neus waardoor het een plaatje is om te zien, en bovendien ook functioneel is doordacht, wat de aerodynamica aanzienlijk verbetert.

Brandstofefficiënt en betrouwbaar

Met de stijgende brandstofprijzen en de groeiende zorg om de actieradius van voertuigen, is aerodynamica belangrijker dan ooit. Helemaal met een groto gezin als de onze is een dakkoffer ideaal, maar je wil er niet op leeglopen! De Thule Motion 3 is dan ook voorzien van verbeterde aerodynamische kenmerken, zoals een verlaagde neus en gestroomlijnde vorm. Dit resulteert in een brandstofzuinigere rit, zonder concessies te hoeven doen aan de opbergruimte.

thule dakkoffer, thule motion 3, thule motion, de beste dakkoffer, dakkoffer

Accessoires voor een completereeErvaring

Bij de Thule Motion 3 worden diverse accessoires geleverd om je avonturen te ondersteunen, waaronder duffeltassen die er perfect in passen, een LED-dakkofferlicht, dakdragers en trekbanden voor de deksel. Deze toevoegingen zijn helemaal naar eigen wens om nog meer uit je dakkoffer te halen. Het lampje is wel geniaal aangezien je vaak genoeg in het donkeer even wat moet zoeken.

thule dakkoffer, thule motion 3, thule motion, de beste dakkoffer, dakkoffer

Kenmerken en voordelen

Mocht je nog niet overtuigd zijn, hierbij een extra aantal highlights van deze vernieuwde dakkoffer:

– Modern ontwerp geïnspireerd door eigentijdse autodesigns, met verbeterde aerodynamica en dynamische neus
– Verhoogde brandstofefficiëntie zonder concessies te doen aan de opberg ruimte
– Diverse maatopties, inclusief low-profile versies voor meer opties op het dak, bijvoorbeeld een daktent of fiets.
– Soepele functionaliteit met versterkt deksel en optionele trekband voor moeiteloos openen en sluiten
– Uitgebreid assortiment accessoires, waaronder duffeltassen, LED-dakkofferlicht en trekbanden voor de deksel.

Waar te kopen?

De Thule Motion 3 is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online winkels die bekend staan om hun hoogwaardige automobielaccessoires.

Bring your board, bring your bike, bring your skis, bring your gear, bring your kids, bring your love, bring your dreams, bring your passion, bring your dogs, bring your life.

Over Thule

Bij Thule streven ze ernaar om het actieve leven van mensen te verbeteren, of het nu gaat om het ontdekken van de natuur of het verkennen van de wereld met familie en vrienden. Al meer dan 75 jaar creëren ze slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk, kwaliteitsvol, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met Thule kun je volop genieten van je actieve leven, waar je ook heen gaat en wat je ook meeneemt.

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief