Delen vinden we super lief

In de wereld van miniaturen komen creativiteit en verbeeldingskracht samen waar MGA Entertainment geniaal op in heeft gespeeld. Ze hebben namelijk met hun laatste lancering: de Mini Verse Serie een nieuwe dimensie onthuld. Als een vervolg op het succes van hun eerste introductie, heeft deze serie twee toevoegingen: de Mini Appliances en de Lifestyle Home lijn. Ik had het genoegen om deze toevoegingen met mijn dochter te testen en vertel je er alles over.

Mini Appliances

Laten we beginnen met de Mini Appliances. Kleurrijk, levendig en net iets groter dan de gemiddelde mini-item, deze schattige kleine machines voegen een nieuwe dimensie toe aan het Miniverse universum. Ik was meteen betoverd door hun vrolijke uitstraling en de gedetailleerde ontwerpen. Van een miniatuur blender tot een schattige broodrooster, deze apparaten zijn perfect om de keukenscènes in mijn miniatuurwereld tot leven te brengen. Wat me vooral aansprak, was hoe ze pasten bij de bestaande Diner en Café series, waardoor mijn dochter haar miniatuurwereld nog verder kon uitbreiden en aanpassen aan haar eigen verbeelding.

De Lifestyle Home lijn

De Lifestyle Home lijn heeft items die perfect passen binnen een gezellig huisinterieur. We knutselden verschillende items in elkaar uit deze serie, van schattige bloempotten tot stijlvolle lampen. Het was zo leuk om mijn dochter in de weer te zien om elk stukje met zorg en precisie samen te stellen, wetende dat het een mini object zou worden voor haar miniatuurwoning.

Wat deze nieuwe serie echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de kwaliteit van de materialen. Elk stuk voelt stevig aan en is gemaakt met oog voor realisme. MGA Entertainment heeft zich weer weten te overtreffen met een speelgoed collectie dat zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.

Tot slot

Al met al heeft de ervaring met de Mini Verse Serie mijn dochter haar liefde voor het Miniverse versterkt. Met de Mini Appliances en Lifestyle Home lijn heeft MGA Entertainment opnieuw bewezen dat ze de grenzen van creativiteit en verbeelding kunnen verleggen. Of je nu een ervaren miniatuurliefhebber bent, of net begint aan je reis in deze betoverende wereld, deze serie biedt iets voor iedereen. Dus ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen wonderland in het Miniverse.

Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief