Delen vinden we super lief

Nieuwe shows, spookhuizen, De Heksenschool en Screams avonden bij Avonturenpark Hellendoorn! Voor Halloween fans die van wel wat spanning houden een aanrader om te bezoeken!

heksendoorn

Heksendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is in oktober omgetoverd tot Heksendoorn, hét Halloween evenement voor jong en oud. Ieder jaar vieren we HalloweenHalloween op onze eigenzinnige manier en is ons huis omgetoverd tot een spookachtig gebeuren! We vieren het verder niet echt, maar gaan wel altijd graag een keer naar een avonturenpark zoals Hellendoorn waar het park prachtig versierd is en en er tal van extra activiteiten plaats vinden.

heksendoorn

Kinderen kunnen er een heus heksendiploma bemachtigen, de grappige show van Kareltje, Jasmijn en Odelia bezoeken en ook laten we ons maar wat graag verrassen door de magische goocheltrucs in de Magical Discovery Show! Of de kids de spannende spookhuizen durven te betreden blijft de vraag, maar papa en mama kijken hier altijd wel naar uit! En voor echte lefgozers is 19 en 26 oktober aan te raden waarop unieke Halloween avonden plaatsvinden, die vanaf 19.30 uur extra eng worden tijdens het Screams evenement.

Opperheks Odelia en De Heksenschool

Opperheks Odelia zwaait de scepter in Avonturenpark Hellendoorn en verwelkomt alle gasten aan de poort samen met haar vrolijke heksenvrienden! Ook komt ze een paar keer per dag op bezoek in Dreumesland, het gedeelte speciaal voor kinderen tot 120 cm. Voor onze kleine Benjamin een favoriet gedeelte van het avonturenpark! Op de heksenschool kunnen kinderen die een officieel hulpje van Odelia willen worden zelfs hun heksendiploma behalen. Leuk voor jonge kinderen dat tevens overdekt is!

Shows

De magische goocheltrucs en gave effecten in de energieke Magical Discovery Show zullen je versteld doen staan! Zelf ben ik altijd fan van de muzikale show van Kareltje en Jasmijn, die speciaal voor Halloween in een nieuw jasje is gestoken! Deze keer heeft heks Odelia een glansrol. De shows worden iedere dag meerdere malen opgevoerd en zijn geschikt voor jong en oud.

Spookhuizen

Naast de standaard toffe attracties, zijn in het park drie spannende spookhuizen tegen betaling te bezoeken. Daar word ik dan wel weer blij van! Het leven kan wel wat spanning gebruiken toch? In het Horror Hotel waan je je in een doodeng hotel, in het Death Lab wachten gemuteerde patiënten op je en in House of Witches stikt het van de boosaardige bewoners.deze laat ik wel even aan de kinderen voorbij gaan, maar zelf vind ik dit zeer zeker het uitproberen waard!

Het Horror Hotel is iedere dag geopend, terwijl Death Lab en House of Witches tijdens de avondopenstellingen te bezoeken zijn voor de echte durfals. (€ 4,- per spookhuis, of koop online een combiticket voor € 10,- als je het aandurft om ze alle drie te betreden.

Heksendoornavonden – 19 en 26 oktober tot 19.00 uur

Voor de echte Heksendoorn fans is het avonturenpark extra lang geopend op zaterdag 19 en 26 oktober. Deze avonden kun je tot 19.00 uur in het park blijven. Tussen 17.00 en 19.00 uur lopen er dan griezels rond, waardoor het iets spannender wordt. Mocht de spanning voor de kinderen toch iets te veel, worden, dan kan Odelia’s Toverstafje ingezet worden. Met dit handige toverstafje, houden kinderen de griezels op afstand en bepalen zij zelf hoe spannend het wordt. (verkrijgbaar op diverse plekken)Tijdens de Heksendoornavonden zijn alle spookhuizen geopend en wordt de avond spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow om 19.00 uur (o.v.v. weersomstandigheden). Wij zijn zeker van de partij!

Screams – 19 en 26 oktober vanaf 19.00 uur

Na de vuurwerkshow die rond 19.00 uur begint, zijn er meer dan 150 engerds wakker geworden die jou vervolgens de stuipen op het lijf zullen jagen. Voor echte durfals is het een aanrader, al zullen mijn kiddo’s daardoor uit wanhoop weken niet meer kunnen slapen! De engerds kom je tegen in de speciale Scare Zones, zoals The Ring, Zombie Escape, Bloody Underground en het nieuwe Pirates Bay. Ook wordt er in het oude landhuis een horrorshow opgevoerd en zijn er de drie spookhuizen (tegen betaling) te bezoeken. Een DJ zal het park op z’n kop zetten en er een groot feest van maken. De Screams avond duurt tot 22.00 uur en is aan te raden vanaf 12+ jaar.

De Heksendoornavonden en Screams zijn te bezoeken met een Avonturenpark Hellendoorn dagticket. Met dit dagticket heb je toegang van 10.00 uur tot 22.00 uur en bepaal jezelf hoe lang je blijft. Abonnementhouders hebben gratis entree. Meer informatie klik dan hier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief