Delen vinden we super lief

wijnpakket, online meeting, virutele vergadering, online, zoom, microsoft teams, zoom, google meets, blunder

Velen werken inmiddels al meer dan een jaar thuis, waardoor we elkaar steeds minder zien en we van de ene in de andere virtuele meeting belanden. Inmiddels laten we ook onze boodschappen thuisbezorgen en als het mee zit, komen we vaker buiten dan enkel het retourtje van huis naar school. Het sociale contact met collega’s en vrienden beginnen we echt te missen!

En dan met name de spontane koffie afspraken die regelmatig uitmonden in een borrel feestje en vele hilarische gesprekken dat geen einde lijkt te kennen. Samen wijndrinken hoort er nu eenmaal bij en dus besloot ik om dierbaren een wijnpakket op te sturen!

circus Piefpaf, escape room, plezier, spelletje, circus, kinderfeestje, activiteiten
Ik kan wijn laten verdwijnen wat is jouw superkracht?

Om mijn dierbaren na dit gekke jaar te laten weten dat ik om ze geef en ook mijn collega’s een hart onder de riem te steken, bestel ik ze een wijnpakket. Een fantastische manier om hen te laten weten dat ik ze waardeer en aan ze denk. dit kreeg ik zalf afgelopen kerst vanuit mijn werk en dat is altijd een fijne verrassing!

borrelplateau, verrassingen, verrassing, liefde, verjaardag cadeautip

Vive la vie met een wijnpakket

Wat ben ik trots op mijn vrienden, collega’s en dierbaren die het net als wij alles weten te bolwerken. Ik zag het bleke koppie van een vriendin en vroeg of ze het nog trok. ‘Het is niet anders’, tot aan ‘het gaat wel, ik bijt me er doorheen’. Tijd om deze bittere pil met wat positiviteit te omarmen. Met een leuke verrassing hoop ik een glimlach op hun mond te creëren en ondertussen organiseer ik een eigen borrelmiddag via een zoom call, gewoon omdat het kan. En het mag deze keer wel iets grootster, net zoiets als een kerstpakket. En lang leven PostNL die het wijnpakket in alle regio’s van Nederland kan bezorgen.

Persoonlijke boodschap

Het versturen van het wijnpakket doen we per post waar we uiteraard een persoonlijke boodschap in onze huisstijl achterlaten. ‘Het is pas crisis als de wijn op is’ luidt de tekst. En zo is het! Het wijnpakket werd heel goed ontvangen en ik denk dat we het er in gaan houden. Wat is het leuk om dierbaren te verrassen, ze zorgen voor het grote geluk in mijn leven, ook al is er zo ongekend veel afstand momenteel. Via deze weg zeg ik dan ook graag, houd vol! Betere tijden komen er echt aan!

wijnproeverij kasteelhoeve, wijn
Zon, wijn en kletsen, dat is wat ik mis. tijd voor een wijnpakket

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief