Delen vinden we super lief

Samen met Oliver (6), Yvette (4) en opa Maus gingen we naar Avonturenpark Hellendoorn. Zelf ben ik geboren en getogen in het oosten van het land (Hardenberg) en ook Hellendoorn werd vaak bezocht. Toch waren deze herinneringen ver weggezakt. Tijd om nieuwe herinneringen te maken en deze keer vergezeld met de kids. We gingen geheel in ridder stijl aangezien we getipt werden op de spectaculaire stuntshow ‘de drakenridders”.

De lengte werd opgemeten

Hier hadden we heel veel zin in en werd ook gelijk ingepland bij binnenkomst. We konden Avonturenpark Hellendoorn echt niet verlaten voordat we deze show hadden gezien, benadrukte Olivier ons!’ Hij had niet voor niets zijn outfit mee die we bij feestkleding365 besteld hadden.

Videoimpressie

Mijn vader en ik, ontvingen de boodschap glimlachend. De planning moesten we wel goed in de gaten houden, aangezien we ook onze zwemspullen mee hadden genomen. Dochterlief wilde namelijk heel graag naar het Aquaventura Slidepark. Sinds ze op zwemles zit, krijgt ze geen genoeg van water, glijbanen en waterpret.

Atracties

Bij aankomst kregen de kinderen een gekleurd bandje om waarmee je gelijk weet of je in de attractie mag, of niet. Dit werkt ideaal omdat de kids gelijk weten of ze er in mogen, of niet. In pretparken geldt bij ons de regel; kinderen zijn de baas.  Met het plattegrond in hun hand stuurden ze ons alle kanten op ‘Kom op opa, naar de olifantjes”

De ene attractie na de andere werd bezocht. De raftingboot vonden ze ‘vet cool’ waar we spetterende waterpret beleefden op een woest kolkende rivier in een Indonesisch landschap.

De glimlach op het gezicht van de kindjes was magisch. Mijn vader en ik genoten intens van hun blijheid en lef, want ook veel attracties beleefden ze voor het eerst in het Avonturenpark Hellendoorn . Toen ik mijn zoontje vroeg wat hij het tofst vond, zei hij uitgelaten “Alles mama, alles”. Het is misschien wel leuk om te vertellen dat hij voor het eerst de achtbaan heeft ervaren en over de kop ging met de tornado. Papa moesten we dat echt wel even vertellen via Facetime! Ook gilde hij het uit bij de water attracties en fietste hij er op los bij de Dino fiets.

En ook Yvette (4) heeft haar grenzen verlegd. De zweefmolen vond ze toch nog wel wat spannend/.. Ze wist niet zo goed of ze moest lachen, of huilen. Toen ze weer op de grond stond hoefde ze niet nog een keer, maar in de auto op weg naar huis grijnsde ze “mam, ik heb gewoon echt gevlogen in de lucht als een eenhoorn! En wat ze misschien nog wel het grappigste vonden, is dat mama kleddernat werd de waterbaan, haha, de kleine grapjassen…

Shows en entertainment
Avonturenpark Hellendoorn

* Riddershow Avonturenpark Hellendoorn

Het openluchttheater waar de riddershow werd gepresenteerd was te gek! Er passen 500 mensen in het theater en circa 5 keer per dag hadden ze een optreden in het Avonturenpark Hellendoorn. Bij binnenkomst zag Olivier de skeletten en piraten items al liggen. In zijn piraten outfit keek hij heel serieus voor zich uit. Hij werd zelfs gespot door de presentator waardoor hij van oor tot oor glunderde. We hebben de wereld van stoere ridders en de daarbij horende spanning en sensatie interactief ervaren.

Het is een show voor jong en oud die je niet wil missen als je avonturenpark Hellendoorn bezoekt! Ze zorgden voor fun en veel ohws en aahwss! Met als geweldige afsluiter een foto met de internationale crew!

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat is de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders High-Dive stuntshow” leuk! We zijn geheel in stijl naar Hellendoorn gereisd! De glimlach van de kids spreekt boekdelen en kleine Olivier nam zijn ridder-rol héél serieus, check z’n look😆👌 👑 Een aantal keer per dag voert een internationaal team van atleten indrukwekkende stunts uit in het openluchttheater van Hellendoorn! Ridder Olivier zat op het puntje van zijn stoel! De show vol special effect en stunts is geschikt voor de hele familie en is tot en met ‪1 september 2019‬ te zien #aanrader #ridder #topshow #spannend #knightinarmor #avonturenparkhellendoorn #blog #pers #avonturenpark #lifeisarollercoaster #familieuitje #pretpark #opavontuur #eropuit #familytime #glimlach

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

* Kareltje & Jasmijn
Avonturenpark Hellendoorn

Een andere welkome leuke verrassing was de show van Kareltje en Jasmijn. We liepen langs het Gouden Theater Paleis, dat het domein is van Kareltje & Jasmijn in Avonturenpark Hellendoorn. We hadden al meegezongen en gedanst met kok Kareltje elders in het park we betraden het theater en namen een kijkje bij dit hilarische duo vol avontuur. De vrolijke kok Kareltje is dol op slagroomtaarten en woordgrappen. Samen met stoere en sterke Jasmijn vormen ze een grappig duo dat ook voor volwassenen leuk is. Ze zijn te zien in de weekenden en vakanties. Uiteraard gingen de kinderen ook dolgraag op de foto met dit leuke stel!

* Baba & bella
Avonturenpark Hellendoorn

Een ander leuk duo is Baba en Bella die in ”De Berenboom” wonen op Avonturenpark Hellendoorn. Ze zijn de vrolijke park mascottes en beleven iedere dag de leukste avonturen. Iedere dag zijn er ‘Meet en Greets’ en wordt er geswingd op de Berendans! Rondom het huis zijn er ook volop activiteiten te doen zoals hinkelen en de paddenstoelendans. Je kunt ook een tekening of brief achterlaten in de  pratende brievenbus waar je altijd persoonlijk een reactie op krijgt. Leuk voor de kleintjes!

 Tot slot

Avonturenpark Hellendoorn is kleurrijk, overzichtelijk en leuk voor jong en oud. We hebben echt genoten. Voor ons was het wel even een autorit van 1 ½ uur maar dat was het me echt waard. Voor mijn vader was het in de buurt, waardoor het extra leuk was dat hij erbij was! We hebben bijna alle attracties uitgeprobeerd. Het zwemmen is er helaas niet meer van gekomen. We wilden het laatste uur een plons wagen, maar het is gesloten om 17:00…oeps. Het antwoord hierop voor mijn dochter was“niet getreurd lieffie, een hele goede reden om weer terug te komen!” Hier ging ze mee akkoord.. Ons volgende bezoek zal dus zeer zeker het Aquaventura Slidepark worden!

We willen ook hierbij dolgraag het personeel complimenteren. Ze zijn gastvrij, vriendelijk en allemaal in voor gekkigheid, een praatje, of een foto! We hebben echt genoten en de kinderen raken niet uitgepraat over de attracties! We komen graag weer snel terug. Meer weten over avonturenpark Hellendoorn? Klik dan hier

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief