Delen vinden we super lief

Met de schoolvakanties in zicht, vullen we de vakantiedagen zo feestelijk mogelijk, Met zoveel aanbod, mogelijkheden en beperkte vakantiebudget, scannen we alvast de mogelijkheden. Het is een perfecte periode voor gezellige uitstapjes met het hele gezin waar we graag vrij voor nemen. Al lange tijd staat Avonturenpark Hellendoorn op onze wensenlijst en bij het bezoeken van de website las ik over de toffe zomerse activiteiten!

Vanaf 6 juli kun je bijvoorbeeld de spannende stuntshow ‘De Drakenridders‘ bezoeken, waar mijn twee kleine draakjes wel blij van worden! 🐉 Een team van topatleten maakt gevaarlijk ogende sprongen van duizelingwekkende hoogtes.

Uiteraard vergeten we niet om onze zwemkleding mee te nemen! Op warme dagen kun je in het Aquaventura Slidepark verkoeling opzoeken en kan er bij de waterspeeltuin gegleden worden van de waterglijbanen! Ook goed om te weten dat het park op vier woensdagen in de zomervakantie langer geopend is en de dag word afgesloten met een prachtige vuurwerkshow!

De Drakenridders

Onze drakenoutfits kunnen uit de kast getrokken worden! In het eerste weekend van juli gaat de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ in première. Een internationaal team van atleten voert een aantal keer per dag indrukwekkende stunts uit in het openluchttheater.

Kinderen én ook ouderen worden hierbij meegenomen in een spannend nieuw verhaal over ridders en draken. Vooral de special effects zullen mijn bandito’s behagen. De show is geschikt voor de hele familie en is tot en met 1 september 2019 te zien. Ideaal, aangezien ik enthousiast ben geworden en we 19 juli groot hebben omcirkelt in de agenda!

Aquaventura Slidepark

Als ik Hellendoorn hoor, denk ik vooral aan attracties. Maar bij alle info die ik lees Heeft het park zoveel meer te bieden! Met 11 waterglijbanen, een fijn zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.

Zinderende Zomeravonden

Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark kan tijdens de Zinderende Zomeravonden konen.

Op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow (doorgang afhankelijk van de weersomstandigheden).

Entreetickets zijn in het park en via de website verkrijgbaar. Op sommige dagen geldt een laagste prijs garantie, waarop een ticket al voor € 15,50 online verkrijgbaar is. De beste deal en meer informatie is hier terug te vinden.

Avonturenpark Hellendoorn

Het gezellige Hellendoorn ligt verscholen in de prachtige bossen. Het biedt voor iedere leeftijd een dag vol avontuur in een rookvrije omgeving.

Het park is geopend t/m 27 oktober 2019 en de entreeprijs bedraagt € 24,50. Kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoenpas 2019 is al verkrijgbaar vanaf € 59,50 per seizoen. Ideaal alsjeblieft in de buurt woont! Mijn zusje gaat weer back to her roots en haar zal ik zeker tippen! Let op:In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Voor een goed overzicht met prijzen, seizoenspassen en openingstijden vindt je online.

Avonturenpark Hellendoorn is een fijne plek om naar toe te gaan en een fijne afwisseling met onze achtertuin . We wensen jullie ook een hele fijne zomer!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief