Delen vinden we super lief

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden en ook nog eens aan het Gooimeer! Het ligt op steenworp afstand van onze woonplaats, maar ik geef schoorvoetend toe dat ik er nog nooit ben geweest! Speelpark Oud Valkeveen gaat een favoriete ‘hangout’ van ons worden!

Klimmen, klauteren en heel veel ontdekken

We hebben onze spullen gepakt en zijn er op een woensdagmiddag naartoe gereisd! Het is een speelparadijs waar ieder kind de tijd van z’n leven heeft en uren speelplezier kan beleven.

Het park heeft vele verschillende attracties en speeltoestellen! Denk hierbij aan een megaglijbaan of de klimvulkaan waar je kids wel even zoet zullen zijn! Het is een park waar ik liever met mooi weer zou zijn vanwege de locatie aan het meer en de buitenspeelgoed attributen.

Maar bij slecht weer kun je schuilen in de binnenspeeltuin dat is omgetoverd als onderwaterwereld. Dit is één van de overdekte attracties waar zich ook een bioscoop bevindt.

Op het parkterrein zijn naast een speeltuin met grasveld en een strand aan het Gooimeer, ook diverse mechanische attracties te ontdekken! De kinderen renden enthousiast van de botsauto’s naar de achtbaan om vervolgens een rondje in het boemeltreintje te maken!

Het boemeltreintje

De ouderwetse draaimolen was ook zeer favoriet! Ik geloof dat ze wel bijna alle dieren hebben uitgeprobeerd. Zoals je ook wel op de foto’s kunt zien, is het een ruim park en bij mooi weer kun je er fantastisch picknicken!

Schommelen, glijden en zweven…

Ook zijn er zandbakken, ballenbakken, speeltoestellen, klimrekken en trampolines te vinden. En na al het gespeel aten we een broodje kaas in één van de horecagelegenheden. De keuze is niet echt reuze , maar dat maakt ook niet uit. Een broodje knakworst is ook prima en je hebt snel genoeg zelf iets meegenomen, dat in Oud Valkeveen overigens prima is.

In de loop der jaren is het Speelpark Oud Valkeveen uitgebreid met een indoorspeelhal, een restaurant, een spannende kabelbaan, draken achtbaan en een vuurtoren met glijbaan. Er is steeds meer te beleven! Er kan in de vijver zelfs gewaterfietst worden

Speelpark Oud Valkeveen Naarden

Oud Valkeveen is een prachtig park met veel mogelijkheden voor kleine kinderen om zich veilig en plezierig te kunnen vermaken. Het park is ruim opgezet, schoon en is overzichtelijk. Ook is er voldoende plaats om ergens rustig te zitten en wat te eten. We komen er graag weer een keertje terug. Vooral omdat het zo centraal gelegen is en bij mooi werk een ideale speel plek!

Praktische informatie

Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Volwassenen: € 10,50 p.p. | 65+: € 8,50 p.p. Kinderen: € 10,50 p.p. | Peuters: Gratis

Let op: prijzen zijn altijd ‘prijzen vanaf’, vrijblijvend en onder voorbehoud. Kinderen tot twee jaar hebben gratis toegang. Voor groepen gelden gereduceerde tarieven. Kijk op de website van de Oud Valkeveen voor een up-to-date overzicht. Online tickets kopen is goedkoper. Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 14,50 per persoon. Gratis parkeren.

Oud Huizerweg 2 1411 GZ Naarden
Gemeente Gooise Meren, Groene-Hart, Noord-Holland

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief