Delen vinden we super lief

Onze collectie speeltuin speelgoed is uitgebreid met 2 Little Tikes speelgoed items waardoor ons ‘achtertuin pretpark’ nog meer is uitgebreid. Ons inziens, is speelgoed, gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie, een goede investering! Als ouder word je toch blij als speelgoed verantwoord is? De bestelde waterpret items stimuleren de geestelijke ontwikkelingen en motoriek. Daarnaast wordt de nieuwsgierigheid van onze kindjes geprikkeld. Kom maar op met die waterpret!

buitenspeelgoed Little tikes, zonnebrand

Buitenspelen

Met mooi weer zijn onze kinderen graag buiten. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen socialer en dat ondersteun ik graag met veel gegarandeerde waterpret. Basketballen, tennissen tegen de muur en zodra de temperaturen echt gaat stijgen, wordt het zwembad in de tuin neergezet. We gaan er uiteraard ook graag op uit, maar het pretpark in onze achtertuin is ook keer op keer een succes. Ook als er vriendjes komen spelen.

Battle splash watertafel

We blijven investeren in tuinhuisjes, buitenspeelgoed en actief speelgoed. Met een gevulde vrieskast vol ijs, onze popcorn machine en onbeperkt limonade kan het immers niet tippen aan een pretpark. Ok, ok, laat ik niet overdrijven, Europa-Park overtreffen is ietwat lastig. De kids hebben gegarandeerd uren pret, vooral nu het pretpark extra is uitgebreid.

Little Tikes Fun Zone waterspeelgoed

Little tikes, dual twister

Afgelopen jaar hadden we de Dual twister uitgetest en dat was gelijk een succes. Ook in de winter werd het vaak gebruik om rondjes mee te draaien. Kindjes spelen er ook samen mee en zodra het warmer wordt, kun je er met water een extra fun element bijvoegen. Met de tuinslang erop aangesloten wordt het een natte en woeste Dual twister. We schreven al eerder over de buitenspeel collectie van Little Tikes. De watertafel bleef sindsdien ook in mijn achterhoofd zitten.

Little Tikes waterpret

Battle splash watertafel

Met de grote diversiteit aan speelapparaten van Little Tikes kun je alle kanten op met water, geluid, ballen en glijbanen. wij kozen voor de
Fun Zone Battle Splash-watertafel als extra aanvulling.

Dit bericht bekijken op Instagram

💦 Kijk eens wat een leuk pakketje er vandaag binnenkwam! De “Battle Splash-watertafel van Little Tikes” natuurlijk ☀️😊 De speeltafel is gearriveerd en met dit fantastische weer kan de waterpret beginnen! De kids kunnen gaan strijden om elkaars boten te laten zinken, de spinners te laten draaien, de pilaren te vullen met water en vooral op elkaar te spuiten! Te grappig! Uit school wordt het gelijk in gebruik genomen! Uiteraard delen we de beelden 📸☀️💦 #littletikes #playbig #activeplay #letthembelittle #toddlermom #toddlerdad #sunny #letthemalwaysbelittle #splash #getoutside #pakketje #mykids #waterfun #spoilingthemabit #litteletikestoys #outdoorplay #blogmom #buitenspelen #speelgoed #activity #sibblings #tnt #bolpuntcom #pakketjeszijnleuk #mylittlenoisemakers

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Waterstijd

Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de pilaren te vullen en water op elkaar te spuiten! Je sluit de slang er op aan en de pret kan beginnen.

buitenspeelgoed Little tikes

Je kunt het spelen met drie kindjes die ieder een eigen water-shooter heeft. Het doel is om als eerste de middelste pijler helemaal met water te vullen om je vrienden te laten genieten van de waterspuiter in het midden! Dit is overigens één van de weinige watertafels die ook een multiplayer-game is! De bootjes worden erbij geleverd.

Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, al vind kleine Lucas (2,5) het ook reuze interessant. Ook als gewone watertafel! Laat de zon maar schijnen!

Adviesprijs: €69,95

Little Tikes Fun Zone Splash Face

Met de ‘Splash Face’ til je het touwtje trekken en een watergevecht naar een hoger level! Kinderen kunnen hier mooi hun spierballen bij gebruiken en kletsnat worden. De kinderen dagen elkaar echt uit om te zien wie er het natst gaat worden. Dit zorgt bij ons voor heel veel giechelpret. Degene die de paal naar zich toe kan trekken blijft gespaard, de verliezer wordt getrakteerd op een straal water in het gezicht! Ideaal voor warme zomerdagen. Wel handig: het spel kan stevig op de grond bevestigd worden door middel van de meegeleverde grondpinnen.

Adviesprijs: €34,95

Zou dit speelgoed iets voor bij jullie zijn in de achtertuin !? Of hebben jullie leuke, hilarische, toffe water spelletjes in gedachten? Dit horen we dan graag. We gaan uit van een zonnige, warme zomer met veel waterpret! Het zwembad is in ieder geval alvast zomer-proof. En niet vergeten in te smeren met goede zonnebrand hé!

Gerelateerde blog: Zwembad feest & fun festijn in onze achtertuin. Laat de temperatuur maar stijgen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief