Delen vinden we super lief

Familiepark sweakersBij ons thuis spelen de kinderen zoveel mogelijk buiten. Ik mijd schermpjes en laat ze het liefst de natuur ontdekken en gekkigheid uithalen. Hoe vaak ik wel niet zand uit de borders terug heb moeten scheppen, of speelgoed uit de bosjes heb moeten vissen. Maar ach het is het waard!

Ons eigen Familiepark

Onze tuin is ook wel een kinderparadijs en beetje bij beetje begint het op een eigen familiepark te lijken. Ik moest dan ook wel grijnzen toen ik het filmpje zag van Little Tikes. Zo begint het er bij ons thuis in de achtertuin ook uit te zien.

Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon! 

Met het mooie weer blijven we liever niet binnen zitten. We gaan er met plezier op uit naar een of ander Familiepark, al zijn we ook heel graag thuis in ons eigen familiepark in de achtertuin. Een dag naar een pretpark kan aardig in de papieren lopen, vooral met ons vijfjes.
De investering in alle tuinhuisjes en buitenspeelgoed is dus een hele goede investering geweest. De kinderen spelen namelijk maar wat graag thuis. Met een gevulde vrieskast vol ijs, onze popcorn machine en onbeperkt limonade kan het niet tippen aan een pretpark. Ok, ok, laat ik niet overdrijven, maar het zorg gegarandeerd voor uren pret!

SchermverslaafdFamiliepark

Veel kinderen zijn tegenwoordig vergroeid met een schermpje. Ze weten vaak als een pro hoe een smartphone functioneert en weten moeiteloos door de apps te scrollen. Als het ten koste gaat van het buitenspelen, dan gaat er iets niet goed! Het is een opkomend fenomeen waar je als ouder op zou moeten anticiperen.

Aangezien onze kindjes nog de leeftijd 1, 3 & 5 hebben, houd ik ze liever in onze achtertuin. Ze fietsen ook graag voor ons huis, maar dan zitten we er altijd fysiek bij. Nu we de tuin hebben omgetoverd in een speelparadijs hebben we ze veilig in de buurt en kunnen we ze onbezorgd laten spelen.

  • Geen slappe friet in ons Familiepark

FamilieparkEn bij ons thuis zijn er geen lange wachttijden, slappe friet, of junkfood zoals je regelmatig tegenkomt in een Familiepark. Nope, bij ons zie je veel speelgoed, een zwembadje voor veel fun en Little Tikes speelapparatuur voor nog meer fun. We zijn zelf begonnen met de “Little Tikes Fun Zone Dual Twister” een mond vol, maar oh boy, wat is dit fun! Olivier en Yvette hebben hier veel pret mee en ook Lucas ziet er de lol van in.

Met de grote diversiteit aan speelapparaten met water, geluid, ballen en glijbanen heb je gegarandeerd uren buitenspeelplezier voor de kinderen. Zo krijg je én je kids achter hun schermen vandaan én heb je een fantastisch en betaalbaar pretpark in je eigen achtertuin!

Lees ook: Verslaving van de smartphone, social media of internet. Dit zijn de ellendige consequenties. 

Little Tikes Fun Zone waterspeelgoed

Familiepark familiepark

Na schooltijd zitten onze kinderen nog vol energie en spelen ze maar wat graag met water. Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin om in tot een waterpretpark waar je kinderen elkaar nat kunnen spetteren. het staat garant voor veel gegiechel en pret.

  • Dual Twister

Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien en de Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Te leuk!

De Dual twister is voor ons ideaal omdat het ook binnen gebruikt kan worden. Kindjes spelen samen en zodra het warmer wordt kun je er met water een extra fun element bijvoegen. Sluit eenvoudig de tuinslang erop aan en je hebt een natte en woeste Dual twister.

Little tikes

Activeringsknop

Voor extra plezier en gekkigheid kunnen kinderen de richting van de watersproeier aanpassen via een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. Perfect voor plezier binnen en buiten. Ik vind het bijna jammer dat ik er niet op kan zitten (2-5 jaar)

– Op het draaiende zitje passen één of twee kindjes
– Het water wordt gesproeid via het rad in het midden en ook via de buitenste rand
– Het water wordt geactiveerd via de knop op het rad in het midden
– Je kunt er binnen én buiten mee spelen, pret voor 10.

80c746d0-a240-4d9c-a7d0-1c61a301284c.jpgc4cc76f0-d0a5-4ae6-99c0-1d94b8a945c9.jpg
  • Speeltafels voor in je eigen Familiepark

Met de Fountain Factory Watertafel en de Piraten Zand-en Watertafel bouw, spetter en speel je met de toffe speeltafels. Ze hebben het zeer ingenieus bedacht. Vooral voor kleine Lucas is dit een ideale speeltafel. Ontzettend leuk!
b47849cd-22b1-4a97-81a3-b0091b5c075c.jpg

Little Tikes klassiekers voor de achtertuin

Daarnaast heb je de Little Tikes klassiekers die je pretpark in de achtertuin compleet zullen maken. De Schildpad zandbak is bij velen al jaren een favoriet. Afsluitbaar en in te zetten als badje én zandbak. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het zand; scheppen, graven en zandkastelen bouwen, klinkt dat niet fantastisch? Met het schild kun je het goed af te sluiten. En dat is in onze buurt geen overbodige luxe met alle katten die er wonen. En echt elk Familiepark heeft wel een zandbak.
47060df0-5633-4f11-a85f-d38581a8c2e7.jpgD
  • Glijbaan fun voor Familiepark waar je ‘U’ tegen zegt

De glijbanen van Little tikes zijn echt fantastisch en onmisbaar in je eigen Familiepark. Bij ons in de tuin staat een mini-variant,maar de stap naar dit grotere formaat moet een dezer dagen toch echt wel gemaakt worden. Het is toch te gek om zo’n reuzeglijbaan in de achtertuin te hebben? Onze kinderen zullen er uren plezier aan beleven.
De glijbaan is verkrijgbaar in kleuren ‘Evergreen’ en ‘Rainbow’ en na gebruik makkelijk in elkaar te klappen. voor mij wel een must, want de tuin wordt ook gebruikt voor BBQ-feestjes .
b934f28e-5181-4d35-a705-fc1c4c9bd9b7.jpgd1c9964b-959b-4142-93b3-9cda679ccd2a.jpg
  • Rijpret, tuut, tuut

De glimlach van deze loop- en duwauto’s werkt altijd zeer aanstekelijk en je kan de Cozy Coupe op twee manieren gebruiken. Als duwwagen, terwijl je kindje veilig in zijn autootje zit om de wereld en het Familiepark te ontdekken. Op oudere leeftijd kan het worden aangepast tot een loopautootje, zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. Little tikes heeft een heel assortiment aan Cozy Coupes, te leuk. Rijden maar!familiepark
Bij de kinderboerderij staan ze me altijd aan te kijken en wordt er elke keer weer blij van. We hebben zelf al een mini-volvo, loop motor en fietsjes waardoor dit niet gaat passen in ons Familiepark, hoe sneu ook. Ze zijn zo leuk!

Adviesprijzen Familiepark Little tikes speelgoed

Dual Twister: €49.99
Splash Face: €34.99
Fountain factory: €69.99
Piraten watertafel: €89.99
Schildpad zandbak: €54.99
Glijbanen: €129.99 (per glijbaan)
Cozy coupe: €74.99

Instagram

Rond & Rond… onvermoeibaar deze kids Ze proberen vast de nieuwe Dual Splash Twister van Little Tikes en lol dat ze hebben!! Door op het draaizitje te zitten kun je oneindig veel rondjes maken En vanmiddag zetten we de tuinslang er op voor heel veel waterpret. Met water spelen wordt supergezellig en we bouwen onze eigen achtertuin om tot pretpark 💦 Je snapt dat Olivier met tegenzin naar school ging vanmorgen, hij kan niet wachten ~ geschikt vanaf twee jaar t/m 5, helaas mag ik er niet op @officiallittletikes #familiepark #waterpret #pleziervoortien #lekkerweer #waterfun #zon #summertime #fun #water #plezier #kids #playing #happykids #splash #spetteren #littletikes #speeltuin #blogger #reviewindemaak #momwithcameras #dutchies #coupdecoeur #gadget #musthave #thuispretpark #colourpop #whoosh #oililykids #fashion

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Spaarprogramma Familiepark

Onze collectie Little Tikes voor ons eigen Familiepark kan nog wel ietwat uitgebreid worden, maar daar moet eerst een spaarpotje voor aangemaakt worden. Echt alles is leuk! Zowel Lucas als Yvette zijn in Augustus jarig, dus ideale cadeautjes om te geven. Wat is er nu leuker om iets te geven dat is gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie. De producten stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van de kindjes Wat wil je als ouder nog meer?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief