Delen vinden we super lief

Je herkent het vast wel: je hebt een vermoeiende dag achter de rug en de kids liggen eindelijk op bed. Vervolgens trek je iets comfortabels aan en ga je heerlijk op de bank of in bed relaxen. Je kruipt dicht tegen je partner aan en van iets kleins, zoals een kus, komt meer. Helaas werkt soms na een vermoeiende dag je lichaam niet helemaal meer mee en hoeveel zin je ook hebt in wat “quality time” met je partner, blijft het daar beneden droog. Misschien voelt het alsof je lichaam je op zo’n moment in de steek laat en heerst er een taboe op het gebruik van een glijmiddel. Echter is dat op dat moment juist de must have om van een droge vrijpartij een heuse glijpartij te maken!

Welke soort glijmiddel past bij mij?

Voor mij was de wondere wereld van glijmiddelen nieuw, maar ben er voor deze blog ingedoken. Er zijn verschillende soorten dei ik met plezier voor je uitlicht. Ik ben namelijk niet de enige onwetende op dit gebied.

glijmiddel, satisfyer
  • Glijmiddelen op waterbasis: Geeft geen vlekken, tast condooms niet aan en plakt niet waardoor het gemakkelijk is schoon te maken.
  • Glijmiddelen op siliconen basis: is goed te gebruiken met condooms, maar is wat duurder dan glijmiddel op waterbasis.
  • Glijmiddelen op oliebasis: zijn moeilijker schoon te maken en maken meer vlekken. Daarnaast tasten ze condooms aan en houdt “safe sex” hier dus bij op. Mocht je gezinsuitbreiding op je wensenlijst hebben staan, dan is dit een optie.
  • Biologische glijmiddelen: hierbij behoren veganistische glijmiddelen en glijmiddelen die geheel van biologisch verkregen producten zijn gemaakt.
glijmiddel, satisfyer

Voor wat kan glijmiddel nog meer gebruikt worden?

Glijmiddel wordt niet alleen gebruikt om het tekort aan natuurlijk glijmiddel op te lossen, maar ook voor louter fun tijdens het liefde bedrijven! Zo heb je naast reguliere glijmiddelen ook glijmiddelen met smaakjes of een stimulerende werking. De middelen met smaakjes zijn vooral bedoeld om je smaakpapillen bij te gebruiken. Doordat het een smaakje toevoegt geeft het extra veel plezier. Hierbij maakt het niet uit of het de man of de vrouw is die het gebruikt. Ieder glijmiddel is voor zowel hem als haar.

Extra belevenis

De stimulerende glijmiddelen werken vaak op basis van een verkoelend- en tintelend effect of op een verwarmend effect. Het verkoelende effect zorgt voor een tintelgevoel op de erogene zones. Hierdoor worden deze delen extra geprikkeld, waardoor liefde bedrijven nog intenser wordt. Het verwarmende effect zorgt, net zoals het verkoelende effect, voor extra prikkels. Wellicht toch eens het uitproberen waard.

Wil je de vrijpartij nóg spannender maken door iets (nieuws) uit te proberen, dan zijn er nog speciale glijmiddelen op de markt die voor anale seks bedoelt zijn. Doorbreek het taboe gerust dat ligt op het gebruik van glijmiddelen en geef je seksleven een boost!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief