Delen vinden we super lief

Je moet eerst van jezelf houden om liefde te kunnen geven toch? Een vraag die ik recent stelde aan een dierbare vriendin. Het gesprek ging alle kanten op van de leukste hotspots, lekkere wijn en ook over de vibrator haha. Het hebben van een sex speeltje in je nachtkastje, is doorgaans niet iets wat even besproken wordt tijdens een borrel met vrienden. Er rust veelal een taboe op het onderwerp sex en alles wat daar bij komt kijken. Maar waarom eigenlijk? Als twee mensen van elkaar houden, zullen ze hopelijk een spetterend sexleven opbouwen en met een beetje geluk een gezin stichten. Ook voor dat laatste is een vrijpartij nodig. Hoe kan iets dat zo waardevol is, zo door schaamte omgeven zijn?

Uiting van liefde

Het vrijen met je partner is een uiting van liefde en maakt je relatie alleen maar sterker. Met niemand ben je immers zo intiem als met je partner. Het intieme karakter van de worstelsessies in de slaapkamer, zijn voor jullie als stel misschien ook nog wel een beetje taboe, terwijl het vrijen een stuk prettiger verloopt als je van elkaar weet wat je partner kan in “the mood” brengt. Hoe kun je aan je partner het beste duidelijk maken wat jij prettig vindt?


Door als vrouw je eigen lichaam goed te leren kennen met behulp van bijvoorbeeld een clitoris vibrator of een ander lustopwekkende toy als de womanizer, is het voor jou misschien gemakkelijker om je partner de juiste richting aan te geven in de slaapkamer. Zo kun je subtiele aanwijzingen geven, zonder hem het idee te geven dat hij niet weet, wat jouw erogene zones zijn.

Behoefte aan intimiteit

Vibrator, vaas, bloemen

Net als de behoefte aan eten en drinken, is de behoefte aan vrijen heel gewoon. Maar liefst
46% van de vrouwen geeft aan meer sex te willen. Als dat je al geen geruststelling geeft. Je staat dus niet alleen in de wens wat meer sjeu in de relatie te brengen. Dit wil niet zeggen dat je direct in de touwen moet gaan hangen in de slaapkamer, maar wat subtiele hints richting je partner is zo gek nog niet. Als hij vraagt wat je voor je verjaardag wilt hebben zeg je gewoon: doe maar een vibrator.

Al hou je nog zoveel van je echtgenoot, soms is het ook gewoon prettig om tijd voor jezelf te hebben. Niet alleen in bad, maar ook in bed. Jij bent immers degene die precies weet wat jij prettig vindt aan je lijf. Gooi je schaamte opzij en maak het bespreekbaar. Gooi een subtiele hint in de groep als men je vraagt wat je voor je verjaardag wilt hebben. Ik geef je op een briefje dat het voor reuring en valse bescheidenheid zal zorgen.

Hebben jullie wel genoeg m-tim?

Cadeautje aan jezelf

Alle zorg die je aan je uiterlijk besteedt, wordt doorgaans heel gewoon gevonden. Je gaat naar de kapper om je bos met kabeltouw weer in toom te krijgen, de visagiste zorgt dat jouw nagels er weer verzorgd uitzien en als je ontspanning zoekt, neem je tijd voor jezelf. Die tijd voor jezelf kun je op diverse manieren invullen. Je kunt een goed boek lezen, een avondje buizen of…..je zoekt op internet naar een leuk speeltje voor in je nachtkastje. Als je dan toch een staafmixer met trilfunctie bestelt, durf ik je op een briefje te geven, dat manlief daar niet negatief tegenover staat.

Een van de meest bekende vibrator modellen op dit moment is toch wel de Womanizer die is uitgerust met een siliconen mondje waarmee je blij wordt verrast door een zuigende werking

Probeer samen uit, wat voor voordelen zo’n stukje speelgoed jullie kan brengen. Door samen te bespreken hoe jullie intieme contact naar een hoger niveau kan worden getild, letterlijk en figuurlijk, kan dat voor een diepgaander contact.. tussen jullie tweeën zorgen. Blijf de spanning in jullie relatie houden. Neem ook eens de tijd voor jezelf. Je zult zien dat je zult ont stressen door jouw eigen lichamelijke dorst te lessen…..

Laten we het eens over de vibrator hebben

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief