Delen vinden we super lief

Just frame it, inlijsten, cadeautip

We hebben voor jullie een spannend en tegelijkertijd uitdagend speeltje ontdekt. Geen onderwerp is ons te gek en schrijven hier dan ook met plezier over. Want of het over sexy luisterverhalen gaat, of over het spannend houden tussen de lakens, Sex intrigeert en houd ons allen bezig. Het is goed voor je lichaam én geest en bovendien de basis van iedere gezonde relatie.. Dus waarom zou je daar niet in investeren.

We presenteren dan ook met plezier de Kiiroo OhMiBod – Esca 2. Een klein, discreet en verfijnd speeltje waarmee je jouw relatie en Sex leven, ook op afstand op pijl houdt. Een wereldwijde bestseller waardoor mijn aandacht extra is gewekt, lees je mee?

A girl’s best friend

De Esca 2 is een vondst voor als je partner werkgerelateerd veel van huis weg is, of als je een lange afstandsrelatie hebt. Het hoeft dan namelijk niet te betekenen dat er minder actie is tussen de lakens. De OhMiBod Esca 2 van het merk Kirroo is een zeer veelzijdig seksspeeltje die het mogelijk maakt om met je geliefde te communiceren, waar je ook bent. Het recensie exemplaar werd dan ook uitvoerig bekeken en onderzocht.

OhMiBod Esca 2

Er zijn veel vibrators op de markt en het is bijna ondenkbaar dat je geen eigen model in huis hebt die geheel aan je wensen voldoet. De paarse OhMiBod Esca 2 heeft een verfijnd, modern en stijlvol design. Deze mag zeker op je nachtkastje liggen. Leg de Esca 2 echter wel even weg voor je kinderen. Het ziet er namelijk zeer vernuftig en kleurrijk uit en mijn kids zie ik er voor aan om het mee te nemen naar een speelgoed ochtend op school. Het is een gebruiksproduct, maar het oog wil immers ook wat, naast het praktische aspect!

De Esca 2 is gemaakt van veilig, allergie vrije siliconen waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt. Het voelt flexibel aan en je kunt de Esca 2 in verschillende posities buigen. Je kunt er seksueel alle kanten mee op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen qua vorm, ook qua functionaliteiten. Ik heb me enorm laten verrassen door alles wat het in petto heeft.

Functionaliteiten

De Esca 2 deelt veel functies met zijn voorganger, de OhMiBod Esca, maar heeft optimale upgrades ondergaan die voor nog meer genot zorgen. Denk aan een langere batterijduur, een G-Spot design, een led display (kan ook uit), de Esca 2 is hypoallergenic en wordt geleverd met een discreet opbergtasje. Dat het kan synchroniseren met muziek en geluiden is misschien wel het ultieme plus punt.

Dankzij de technologie van Kiiroo kun je de OhMiBod Esca connecten met ieder Kiiroo product uit de collectie. Denk aan de Kiiroo Masturbators en de Kiiroo Vibrators. Het is overigens wel aan te raden om de juiste applicatie vooraf te downloaden en testen, anders ben je gaandeweg nog bezig met het uitzoeken hoe het precies werkt. Wat de Esca 2 onderscheid en uniek maakt, is dat je elkaars seksspeeltje op afstand kunt besturen. Dit zorgt echt voor grappige, maar ook sensuele momenten. Leuk detail: De oplichtende LED-lampjes synchroniseren met de trillingen.

gigantmeubel, tv meubel, woonkamer, styling,

Turn up the music

Je favoriete muziek krijgt een geheel andere dimensie en geeft visuele feedback aan je geliefde. Het heeft een stimulator die aangename sensaties veroorzaakt en met de maat mee gaan.

Geen saaie avonden meer als je bij elkaar weg bent! Dankzij Bluetooth en WiFi kun je van zowel dichtbij als op lange afstanden genieten van wat Esca 2 je allemaal te bieden heeft. Geen avond is meer hetzelfde! Wat me ook opviel is dat het stil en discreet is, hier kun je dus naar eigen wens mee experimenteren.

FeelConnect app

Via de app kun je de vibraties van de Esca 2 zelf vormgeven en het speeltje van je partner hiermee op afstand besturen. Daarnaast kun je de Esca vibrator thuis ook bedienen met de draadloze afstandsbediening. Een vernuftige manier om je liefdesleven naar een andere dimensie te krijgen.

Kortom: De OhMiBod Esca 2 van Kiiroo is veelzijdig, interactief, intiem en biedt ontzettend veel plezier. Geniet van passievolle nachten waar jij en je partner je in een andere wereld zullen bevinden. Esca 2 is volledig waterproof en na gebruik makkelijk op te laden met bijgeleverde USB-kabel.

De toekomst van initimiteit

Dit is een leuke cadeautje die je aan je partner kunt geven, of vragen. Een goede intieme relatie is de basis van een sterke relatie, vergeet hier nooit in te investeren. Bestel je Esca 2 veilig en discreet en plan snel een romantische avond vol verrassingen. En extra tof: we mogen je 10% korting aanbieden op de gehele collectie met kortingscode: 7RF3MVHGY983 (bij een minimale orderwaarde van $80.00)

 • Kiiroo is het merk,
 • Materiaal: veilig siliconen in de paarse kleur
 • Lengte: 18.50 cm
 • Diameter: 3.30 cm
 • Vibrator
 • Voor partners
 • Met ohmibod remote-app
 • Via wifi
 • Bluetooth bereik van 7.5 meter
 • 4 Vaste patronen 
 • Pre-set Patronen
 • Waterproof
 • Bodysafe

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief