Delen vinden we super lief

Houden jij en je partner wel van een uitdaging en een spelletje? Dan is dit hét boek voor jullie! In Het battle boek voor koppels vind je maar liefst 99 verrassende battles voor jou en je sidekick. Alles wat je nodig hebt vind je in huis, dus je kunt meteen beginnen. Wie heeft zowel geluk in de liefde als in het spel?

relatie perikelen overkomen lvoe rules

De regels zijn simpel: zet al je talenten in om de ander te verslaan! Het zijn liefdevolle uitdagingen en battles…
1. Wie schrijft de meest romantische liefdesbrief?
2. Wie brengt de mooiste serenade?
3. Wie bedenkt de onvergetelijkste surpriseparty?
4. Wie ontwerpt de creatiefste liefdestattoo?
5. Wie laat de ander het hardste lachen?
6. En wie steelt de show tijdens een bonte avond?

Ga de strijd aan, zet al je talenten in om je geliefde te verslaan en leer elkaar nog beter kennen.

Je kunt de prestaties van je partner op verschillende onderdelen beoordelen en de uitgedeelde cijfers bij elkaar optellen. Degene die de meeste punten behaalt, wint de battle! Dit is toch te leuk om te doen!

Het battle boek voor koppels | 99 battles – ga de strijd aan met je partner en leer elkaar nog beter kennen | Auteur: Martijn Derikx | ISBN: 9789043923248 | €15,- | Verschijnt op 5 oktober 2021

Challenge accepted, let the battles begin!

Het battle boek voor koppels is toch wel een hele leuke manier om je relatie op scherp te zetten en er weer wat romantiek in te blazen. Gooi die relatie perikelen overboord en ga weer ouderwets lol hebben! Naast het mama zijn ben je immers ook zijn steun en toeverlaat en bovendien partner in crime op diverse vlakken. Ik beloof je dat je er veel plezier aan zult beleven! Een ideaal cadeautje voor welke gelegenheid dan ook!

Gerelateerde blog: Relatie problemen voorkomen en verhelpen met deze 30 tips

Over de auteur

Martijn Derikx (Amsterdam) houdt zelf wel van een uitdaging en schreef in het voorjaar van 2021 zijn eerste boek. Het idee voor Het battle boek voor koppels ontstond tijdens de lockdown. Toen de avondklok van kracht was, bracht hij vele avonden alleen thuis door en stelde zichzelf de vraag: welk spel had ik nu willen spelen met een partner? Hij bedacht talloze battles en werkte er 99 uit voor zijn boek die jij nu kunt uitvoeren met je partner. Veel speelplezier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief