Delen vinden we super lief

WaterpretNu de zomer is ingeluid, breiden we ons waterpretpark uit met nog meer avontuur! Onder die heerlijk stralende zon doen we niets liever dan in de tuin spelen! Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes is het bij ons een waterpret park waar de kinderen mee kunnen spelen na schooltijd of in de vakantie. Succes gegarandeerd!

Sociale interactie

Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat! En dat heeft zich bij ons in de achtertuin bewezen. Het stimuleert de fysieke en sociale interactie van de kinderen. De drie kinderen proberen alles voorzichtig uit en hebben de grootste pret. Ik ben dol op het buitenspeelgoed dat de lichamelijke motoriek van jonge kinderen bevordert. Ze worden heel behendig en leren hun eigen krachten kennen. Spelenderwijs leren ze  om leuk met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker en dat ondersteun ik heel graag met heel veel gegarandeerde waterpret.

Waterpret

Lees ook: Piemelpower: Stereotype reclames versus Gender neutraal, sjongejonge wat een pieperts

Waterpret met de Little Tikes Fun Zone Dual Twister

Je kunt je huis omtoveren in een pretpark met de Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien. Bij ons thuis een groot succes! Als je nog meer actie en waterpret wenst, sluit dan het speelgoed aan op de tuinslang. Dit brengt de leukste momenten met zich mee.

De water spuit uit de zijkanten en vanuit de bovenkant! De kinderen draaien dan extra snel rondjes om niet nat te worden. Voor extra plezier kunnen de kids de richting van de watersproeier aanpassen. Dit kan eenvoudig via een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. Perfect speelgoed met dit prachtige weer buiten. Maar ook binnen is het een groots succes, de kinderen blijven rondjes draaien.

Lees ook: Familiepark OLIVETTE in onze eigen tuin met Little Tikes. Speelplezier gegarandeerdwaterpret

Little Tikes Fun Zone Splash Face

De ‘Splash Face’ gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Hier heb je echt je spierballen bij nodig. Kinderen dagen elkaar uit om te zien wie er het natst gaat worden. Giechelpret gegarandeerd. Degene die de paal naar zich toe kan trekken blijft gespaard, de verliezer wordt getrakteerd op een straal water in het gezicht! Je kinderen komen niet meer naar binnen, leven zich uit en worden kletsnat!Little tikes

Little Tikes Fun Zone Tumblin’ Tower Climber

Waterpret

De collectie van het Little Tikes Fun Zone-speelgoed is onuitputtelijk! Ook de Tumblin’ Tower Climber is te gaaf! Perfect voor plezier binnen of buiten, al zou ik het liever buiten hebben staan. Kinderen vinden het heerlijk om via het trapje omhoog te klimmen, van de glijbaan af te gaan en met de plastic ballen te spelen.

Met het waterkanon kunnen ze de waterstroom draaien om iedereen te doorweken. Dit is een fantastisch gevaarte voor bij ons in de tuin. Dit veelzijdige klimtoestel is een geweldige manier voor kinderen om het hele jaar door actief te blijven met veel waterpret. Al zou het in de winter bij ons op de zolder geplaatst worden en de waterslang ontkoppelt 😀

Fountain Factory Water Tafel

Little tikes heeft het helemaal begrepen op het gebied van waterpret. Met deze watertafel kunnen kinderen bouwen, spetteren en oneindig spelen met de leukste en spannendste watertafel die er is! Dankzij de verwisselbare leidingen en kranen krijgen peuters inzicht in wetenschap, techniek  en technologie op een praktische, speelse manier! We gaan al vaak naar het Nemo Museum, nu brengen we het museum naar onze achtertuin.

Fun Zone Drop Zone van Little Tikes

Waterpret

De ‘Drop Zone’ is ook te leuk om de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen! De emmer bovenin kunnen gevuld worden met ballen. Met slechts één keer trekken aan het koord van de emmer gaat het grote vallen beginnen. Ze hebben hiermee pret voor tien als ze er onder staan! Als je zin hebt in nog meer actie, kun je de Drop Zone mee naar buiten nemen en op het water aansluiten. Je hebt dan een dubbele waterval! Welke kids zijn nu niet zijn dol op het spelen met het water en de ballen. Dit is echt fantastisch speelgoed voor uren speelplezier en heel veel waterpret!

Watertekort

Nu we kampen met het tekort aan drinkwater ben ik iets voorzichtiger met het water aansluiten. Dat neemt niet weg dat deze Little Tikes speelgoed attributen voor dolle pret zorgen. De accessoires zorgen voor veel speelplezier. En niet vergeten in te smeren hé! Heel belangrijk om goede en veilige zonnebrandcreme te gebruiken!

  • Adviesprijzen

    WaterpretDual Splash Twister: €49.99
    Splash Face: €34.99
    Tumblin Tower: €309.99Fountain factory: €69.99
    Drop zone: €139.99

Zou het iets voor bij jullie in de achtertuin zijn!? En heb je leuke, gezellige, toffe water spelletjes in gedachten? Aarzel niet om dit te delen. Met de zomervakantie nabij, ideaal om ons hier alvast op voor te bereiden! Het zwembad is in ieder geval geïnstalleerd en de tuin is gevuld met opblaasbare gevaartes 😀

Een hele fijne zomer gewenst

Lees ook: Zwembad feest & fun festijn in onze achtertuin. Laat de temperatuur maar stijgen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op  Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief