Delen vinden we super lief

Gute Laune, poster store
De lamp die we gekocht hebben bij Gute Laune

De zon laat zich vaker zien en de bloesem begint te verschijnen aan de bomen. Dat betekent dat iedereen net als ik, massaal aan de slag gaat om de tuin, het terras of het balkon zomer-klaar te maken en zichzelf een nieuwe lente outfit aanmeet. Mijn favoriete uitje van het jaar is toch wel het inslaan van veel bloemen en planten op de Albert Cuyp en om de nieuwe collectie van Gute Laune en Cotton & Wool te bewonderen.

Nieuwe collectie Gute Laune

We verwijderen de aanslag van de vlonders, verwijderen het onkruid en vullen de bloembakken met kleurrijke bloemen. Als het grof geschut klaar is, komt wel het leukste onderdeel…. de aankleding met woonaccessoires en een fijne outfit voor mijzelf!! Hiervoor ga ik regelmatig naar mijn favoriete winkels Gute Laune en Cotton en Wool in Egmond aan Zee van mijn zus en zwager. En met hun nieuw geopende winkels op Texel heb ik gelijk een goede reden voor een nachtje weg richting de eilanden. De collectie van Gute Laune is niet seizoensgebonden, maar wisselt zeker iedere maand. De eigenaren hebben oog voor originaliteit en kwaliteit, waardoor ze er met hun producten uitspringen en je nooit een eenheidsworst wordt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Family, fun & lifestyle blog (@olivettepuntnl)

Happy Summer!

Als het tijd is om de tuin te voorzien van een flinke portie gezelligheid, komt Gute Laune om de hoek kijken. De kussens, kleding en mode accessoires geven jezelf en je veranda of loungehoek echt een frisse boost. En zoals de naam Gute Laune ook wel aangeeft, het zorgt voor een goed humeur!

loungeset, tuinset, wicker, kwaliteit, voordelen, tips
De lounge set staat er, maar qua aankleding mag er nog veel gebeuren!

Met de nieuwe kussen collectie van Gute Laune, tover je de tuin in een handomdraai om tot een gezellig plekje, waar je na een lange thuiswerkdag kunt relaxen en tussen de kussens kunt ploffen. En nu we gaan verhuizen zullen we ons eigen huis verkoopbaar maken, met uiteraard fijne aankleding. Voor in Diemen hebben we een tuinset gekocht die absoluut geüpgraded kan worden met accessoires. Een fijne plek waar we nog veel zomeravonden zullen vertoeven tot we gaan verhuizen naar ons nieuwe stekje in Apeldoorn.

Mixen & matchen

De stijlvolle collectie van Gute laune bestaat voornamelijk uit fantastische kleding, accessoires en mode accessoires.. Als je de winkels bezoekt, kijk je je ogen uit en zie je vele kleurrijke kussens, sieraden, jurken en mode accessoires. Het is echt een feestje om de winkels te bezoeken waar je je toch een beetje op Ibiza woont.

De verschillende patronen van de kussentjes komen goed tot zijn recht in de tuin. Met de verschillende formaten kun je ideaal mixen en matchen en maakt het tot een stijlvol geheel. Wel zijn het kussentjes die je beter niet buiten kunt laten liggen als er regen voorspelt wordt. En daar hebben we de kleine bandito’s voor, die rennen van buiten naar binnen en maken er dagelijks een spelletje van.

Toffe tuinstyling

Voor de verkoop van onze woning creëerden we een fijne Summer Vibe in onze achtertuin. Het resultaat mag er dan ook wezen. De fotograaf heeft het huis er fijn op gezet en gaf zelfs aan dat het een VT wonen look & feel had. Toch wel tof om te horen. En ook met andere producten van Gute Laune maak je van de huis, veranda, of tuin een fijne plek, zoals met het ronde kleed.

Om het zomerse gevoel compleet te maken kun je chillen in een hangmat waar we geen tijd hebben voor haast. Ideaal om helemaal mee tot rust te komen en om te genieten van je make-over. We wachten hier nog wel even mee tot we echt geïnstalleerd zijn in Apeldoorn, dus wordt vervolgd. Vooralsnog flaneren we eerst rond in onze nieuwste zomerse outfits die je absoluut snel voorbij zult zien komen.

Photocredits Gute Laune

Over Gute Laune

veranda, glazen schuifwanden, uitbouw, interieur, make-over, huisje
Er is nog wel werk aan de winkel in ons vakantiehuisje. Aankomend weekdn gaan we shoppen

Gute Laune is vertaald vanuit het Duits Goed humeur. Met winkels in de populaire badplaats Egmond aan zee en 2 locaties in de Koog op het Texelse eiland, kun je in een paar woorden omschrijven met vrolijk, kleurrijk en vrolijkheid.

Als je het gepassioneerde en bedreven personeel volgt op social media, wordt je spontaan blij. We kunnen dan ook niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en we de nieuwe lente outfits kunnen dragen. Daarnaast hopen we dat de winkels weer snel badgasten en klanten mogen ontvangen zodat de wereld weer ietwat kleurrijker kan worden met de collectie van Gute Laune.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief