Delen vinden we super lief

De nieuwe zomerse drankjes van Pineut zijn zo leuk om te geven én te krijgen. Het zijn DIY drankjes om zelf te maken waarmee je ook nog eens de blits gaat maken. Zo leuk om zelfgemaakte iced tea, sangria, een mocktail of cocktail te maken en te proosten met je dierbaren op het leven. Het zijn gekke tijden, maar het heeft ons wel dichtbij elkaar gebracht! En Pineut biedt het recept voor een heerlijke zomerse tuinborrel om de liefde én vriendschap extra te vieren.

Pineut

De doe-het-zelf zomerdrankjes van Pineut zijn verkrijgbaar in (herbruikbare) karaffen en in handige (refill) potjes. Het staat ook zo leuk als decoratie, bijna zonde om op te drinken. De mixen bestaan uit zorgvuldig gekozen zomerse ingrediënten, in de ideale verhouding. (Wel zo handig)

De DIY Pineut drankjes zijn samengesteld met oog voor duurzaamheid. Een aantal ingrediënten hebben zelfs een bijzondere oorsprong, zoals bijvoorbeeld de thee van Frank about tea. Frank about tea maakt zich hard voor een eerlijkere theesector. Zelf proberen we de Teun jenever waarvan de fles an sich al een plaatje is! Zo leuk om dit cadeau gekregen te hebben!

HET HELE JAAR DOOR KERSENLIKEUR
De kersen in deze neut zijn gevriesdroogd, een mooie conserveringstechniek om alle smaak, kleur en vitamines in de vrucht te bewaren en de houdbaarheid flink te verlengen. Hoog zomer, wanneer de kersen rijp aan de bomen hangen, worden overschotten ingevroren en vervolgens gevriesdroogd. Zo gaan de mooie vruchten niet verloren, en kunnen we er het hele jaar van genieten.

Haal Spanje naar Nederland

Afhankelijk van de gekozen variant, kun je binnen een half uur aan je zelfgemaakte zomerdrankje nippen. De rode sangria is overigens het snelste klaar. Open het potje of de karaf en het huis vult zich met geuren van aardbei, gedroogde appel, blauwe bes en sinaasappelschijfjes. Je voegt vervolgens zelf rode wijn, bruisend water en wat ijsblokjes toe, laat het een half uurtje staan: et voilà, ‘klaar is de Sangria!’ Als we niet naar Frankrijk, of Spanje kunnen, dan halen we Spanje met de sangria maar gewoon hiernaartoe. Extra lekker: voeg een scheutje brandy of triple sec likeur toe. Olé! Mijn momcation in ons vakantiehuisje is nu al een succes!

Maak het lekker zelf met Pineut

Op het hoofdkantoor in Rotterdam werkt Pineut dag in dag uit aan de allerlekkerste doe-het-zelf producten. Van likeur tot tafelwaters en van bonbons tot gemberbier. Wij zijn fan en ook de juf van mijn kleine bandito krijgt een Pineut juffen cadeautje! Vooral na deze gekke Corona periode kunnen ze wel een borrel gebruiken! Heel leuk en origineel! Een echte CoupDeCoeur zoals wij het graag noemen!

Nieuwsgierig geworden? Check alle producten op: Pineut.nl. Ik ga nu in de weer met Teun jenever en maak hiermee een originele Pineut Likeur. Jammie….,

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief