Delen vinden we super lief

Baby bjorn Sweet dreams met poppenAls mijn dochter s’avonds toegestopt wordt in haar prinsessen bed, gaat er een heel ritueel aan vooraf. Al haar Baby Born poppen worden liefdevol in bed gelegd en krijgen een aai over hun bol. Ook moet ik haar vriendinnetjes allemaal een kus en knuffel geven. geen probleem, onderdeel van mama’s duties! Mijn nummer 1 prioriteit als mama is toch wel om te zorgen dat onze kindjes zich veilig, geliefd en zelfverzekerd voelen. Als ik haar dan zie slapen temidden al haar poppen, weet ik dat dit wel gelukt is….

RollenspelBBQ-Time met BABY born ® 

Mijn dochter begint steeds meer te spelen met haar poppen. Rollenspellen, eten geven, instoppen, in haar kinderwagen rondrennen door de woonkamer en zelfs een flesje geeft ze liefdevol. Haar collectie poppen is gevarieerd en voor haar naderende verjaardag kijken we naar nog enkele toffe accessoires en kleertjes. Mijn oog viel dan ook op de BABY born ® BBQ set die te schattig is. Ik twijfelde of ze het leuk zou vinden, maar niets bleek minder waar. Het is een te leuke set en kon het niet laten om het alvast te geven. Augustus is nog zo ver weg en ook de jongste kan er dan alvast mee spelen. Het is nu immers BBQ seizoen!

  • BBQ-TimeBBQ-Time met BABY born ® 

Na het openen van eht cadeautje werd er gelijk mee gespeeld. De worstjes, vis en maiskolven op de appelvormige grill worden vakkundig voorbereid door de kinderen. Als je het eten op de grill legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je barbecuegeluiden. Dit maakt het zo fun. Ik roep steeds gekscherend “Schatjes de maiskolven verbranden”! Waarop ze snel weer naar de BBQ toesnellen. Zodra Lucas wakker wordt begint hij al met BBQ-en.
Met de tang van de barbecue pakken ze vervolgens voorzichtig het eten en serveren het op de twee schattige borden. Er is ook kersen- en sinaasappellimonade om te drinken, waaruit ik altijd heel lief mag kiezen van mijn meisje.

BBQ-Time met BABY born ®

De BABY born ® Play&Fun Barbecue set bestaat uit diverse accessoires zoals de grill zelf met licht- en geluidseffecten Met de accessoires maken de kindjes de lekkerste gerechten: 3 worstjes, 2 maiskolven, 1 vis, barbecuetang, 2 borden met 2 vorken en 2 flesjes limonade. Om er stijlvol bij te zitten is er een jurkje bij geleverd. De Baby Born pop heeft maar mazzel met zo’n poppen mama. Je hebt 2 batterijen nodig voor de BBQ dat gegarandeerd voor veel speelplezier zorgt. Je kunt de BBQ overigens uitzetten. Er worden overigens geen BBQ geuren bijgeleverd ;-D

Videoimpressie BABY born ® Play&Fun Barbecue

Bij ons is het thuis s’ochtends al BBQ-pret voor tien, zo gezellig!

Adviesprijzen

De Play&Fun barbecueset kost 29.99 euro en is nu vrijwel overal verkrijgbaar. Wij vinden het helemaal fun!

BBQ-Time ~ Light up the fire 🔥and put on your best dress It’s Fiyayay en ook de poppen BBQ-en mee ~ Happy weekend Zomer, zon, barbecueën… de BABY van Yvette heeft de hele dag buiten gespeeld en dan eten ook zij buiten mee. De worstjes, vis & maiskolven op de grill smaken geweldig. Mmmm 🤣 De kooltjes beginnen al te gloeien en je hoort barbecuegeluiden. Te schattig 💞 #babyborn #babyshop #baby #instababy #mybaby #igbaby #babylove #babycute #babyfashion #photo #instagram_kids #newbabyborn #littlelife #babysmile #children #igkids #littlebaby #instagirls #bbq #supercute #monwithcameras #cadeautjevoormijnmeisje #blijei

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zapf creation

Achter de Baby Born producten zit Zapf Creation. Zij laten meisjesdromen uitkomen met de mooiste poppen en accessoires. Yvette droomt er altijd bij weg en kan de folder tig keer doorbalderen! De poppen zijn al jarenlang de beste vriendin, baby of het speelmaatje van vele kinderen.

Zapf Creation is naast BABY Born oo bekend van Baby Annabell en My Model. naast de poppen hebben ze voor je baby al zachte poppen om mee te knuffelen en de eerste stappen te zetten in het leren van sociaal gedrag. Voor iedereen hebben ze de perfecte pop.

Poppenmeisje versus poppenjongen

Heeft jouw kindje een favoriete pop? Of kijken ze hier juist helemaal niet naar om? Dat kan uiteraard ook. Niet alle meiden zijn poppenmeisje. Daarnaast zijn ook heel veel jongens dol op poppen. )ok onze klein Lucas weet liefkozend de poppen rond te rijden. En zorgt al in de vroegste vroegte voor een lekker BBQ, te schattig!

BBQ als ontbijt 🔥 Niets mis mee toch? Mmmmm #bbqtime #grilling #goodmorning #happykid #allyoucaneat #visjeeten #bbq #food #barbecue #grill #bbqlife #foodie #foodporn #grillmaster #grills #bbqlovers #bbqaddiction #bestoftheday #eatfamous #bbqseason #babyborn #foodblogger #bligger #fashion #bbqspeelset #myprecious #familyovereverything #zapf @babyborn_benelux #oililyandme #colourfulrebel

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

  • Voor deze reviewblog hebben we een BBQ set van Baby Born mogen ontvangen als test exemplaar. Dit weerhoudt ons er echter nooit van om een eerlijke review voor jullie te maken.

 

 

 

 


Delen vinden we super lief