Delen vinden we super lief

Nu het weer lekkerder weer wordt, komen massaal de buitenspullen tevoorschijn. De parasol, waterspeelgoed, badkleding, picknickkleden en liters zonnebrand! Gelukkig weten we steeds beter dat zonbescherming ontzettend belangrijk is. Een dikke laag zonnebrand op je gezicht, nek, armen en benen en je bent ready to go. Denk je… want we vergeten hierbij vaak onze hoofdhuid.

Een petje of hoedje kan uitkomst bieden, maar dit is vaak warm, niet handig in het water en biedt niet genoeg bescherming. Gelukkig is de oplossing nabij. De nieuwe DERMASENCE zonnebrand beschermt je hoofdhuid.

DERMASENCE Solvinea Liquid AK LSF 30 zonnebrand beschermt je hoofdhuid

Buitensporters, mensen met kort, dun en/of licht haar en kale mensen lopen het meeste risico op verbranding van de hoofdhuid. Zij hebben daarmee de meeste kans op actinische keratose (AK), een chronische beschadiging van de huid die kan veranderen in een vorm van huidkanker.

Bescherm de hoofdhuid met DERMASENCE Solvinea Liquid

De DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 zonnebrand beschermt je hoofdhuid tegen de zon. De zonnebrand is een lichte en transparante vloeistof. De zonnebrand zit in een spuitflacon, dus je hoeft niet te smeren. Daarnaast maakt de zonnebrand het geen vlekken, plakt het niet en absorbeert het erg snel.

DERMASENCE zonnebrand beschermt je hoofdhuid

Officiële behandelingsrichtlijnen voor Actinische Keratose

Naast dat de zonnebrand beschermt tegen verbranding, biedt het ook bescherming tegen de hitte van de zon. In de vloeistof zit glycerine, dit voorziet de huid van vocht als deze belast is door de zon. De Panthenol in de vloeistof kalmeert en herstelt de geïrriteerde hoofdhuid intensief. De toegevoegde vitamine E wordt gebruikt om de huidcellen te beschermen tegen de zogenaamde IR-A-straling van de zon. IR-A is een speciaal golfbereik van infraroodstraling, dat de voorkeur geeft aan laattijdige beschadiging van de huid. Gezamenlijk voldoet dit aan de officiële behandelingsrichtlijnen voor Actinische Keratose.

DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 flacon 75 ml

DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 bevat 75 ml, kost €17,50 en is verkrijgbaar in apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Over Dermasence

Bij DERMASENCE draait alles om de gezonde huid. Dis de specialist voor medische huidverzorging. Sinds de oprichting in 1991, is het merk in één adem te noemen met effectiviteit en compatibiliteit. De medische huidverzorging is, samen met dermatologen, voor het hele gezin ontwikkeld. Om het milieu te beschermen zijn alle producten van de Solvinea-reeks op een zeer vriendelijke manier samengesteld. Kijk voor meer informatie op de website van Dermasence.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief