Delen vinden we super lief

Ons oog viel op een innovatief merk genaamd Bold. Ze zijn ook wel maker van slimme – en stijlvolle – deursloten die jouw leven vereenvoudigen. Het Nederlandse merk wist mijn nieuwsgierigheid te wekken en ik wilde dan ook alles weten over de Bold Smart Lock. Als gadget liefhebber lijkt het me een uitkomst om je deur van afstand, of op een eenvoudigere manier te kunnen openen. Met de Bold Smart Lock hebben we nu nooit meer onze sleutels nodig en je kunt je deur zelfs openen met één druk op de knop in de app. Enorm handig en bovendien super veilig!

Druk, druk, druk

Je kent het vast ook wel dat je hoofd overuren draait door het drukke gezinsleven, je werk en de dagelijkse beslommeringen. Hoezeer ik alles in goede banen probeer te leiden, vlieg ik ook echt wel eens uit de bocht. Mijn werk vraagt mijn opperste concentratie waardoor ik buiten werktijden niet altijd heel scherp ben.

Er wordt dan ook wel eens wat vergeten zoals mijn pinpas, telefoon, of de huissleutel. En dat overkomt niet alleen mijzelf, ook de kinderen staan wel eens voor een dichte deur. Of erger nog; ze raken de sleutels kwijt! Hoe fijn zou het zijn om nooit meer aan die sleutels te hoeven denken?

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect
Unlock a keyless life

Bold oplossing

De bedenkers van Bold hebben het waarschijnlijk zelf ook veelvuldig ervaren en hebben een ‘Bold’ oplossing bedacht met de Bold Smart Lock. Het is een slim deurslot waardoor je nooit meer aan je sleutels hoeft te denken als je de deur uit gaat. En heb je jouw handen vol, of liggen je sleutel onderin je tas, dan ben je ook gebaat bij een slim slot. Dankzij de Bold app op jouw smartphone maakt het automatisch én op een veilige manier het slot voor jou open.

wortels, verhuizen, back to her roots, dedemsvaart, de tippe
The key to happiness?
No keys.

Hassle free

Bold zorgt ervoor dat jij hassle free door het leven gaat en we wilden daarom graag het Bold Smart Lock en de Connect bij ons installeren. Dit slimme deurslot is ideaal om op afstand de deur te kunnen openen voor de buren, kinderen, mijn schoonmoeder, of de klusjesman.

Via de app kun je namelijk gemakkelijk tijdelijk toegang delen met anderen. Wat wij ook zeer handig vonden, is dat je kunt zien wie er in huis is geweest en rond welke tijd. Zo is mijn vader altijd welkom, maar na een bepaalde tijd hebben we toch liever dat hij aanbelt, ideaal te regelen met de Bold Lock.

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect
Het leven is te kort om je druk te maken over alles wat met sleutels te maken heeft.

Onze bevindingen

* Eenvoudige installatie

Het installeren van deze smart lock is zeer eenvoudig zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten. Binnen drie minuten en drie eenvoudige stappen is het slot in gebruik te nemen. Na de installatie werd de app gedownload en konden we de smart lock gelijk in gebruik nemen. Via de Bold app kun je ook mensen (tijdelijk) toegang geven tot je woning, kantoor, of misschien heb je wel een vakantiewoning. Je hebt in iedergeval geen gedoe meer met sleutels. Ook is het handig voor de pakketbezorger, (die wij hier vertrouwen en gerust binnen laten), of de buurvrouw die iets wil afgeven.

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect
Bevrijd jezelf van sleutels. Het is niet alleen een slimme voorbereiding op de toekomst. Het is in het hier en nu. Net als jij.
Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect

* Veiligheid

De veiligheid was onze enigste twijfel. De Duracode constructie zorgt echter voor optimale veiligheid. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat er makkelijk ingebroken wordt. Het slot beschikt over het hoogste beveiligingskeurmerk SKG*** en voldoet aan de hoogste kwaliteit vereisten.

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect

* Ook zonder telefoon openen

Het kan gebeuren dat je telefoon leeg is, of vergeten bent. Je kunt het smart lock dan ook openen met een zelf ingestelde pincode door aan het slot te draaien. Via de app kun je deze pincodes laten genereren of zelf instellen. Voor de kinderen hebben we een clicker besteld om hen het leven nog iets makkelijker te maken.

Sometimes it just clicks.
Voor onze kindereen zonder smartphone is er een makkelijk alternatief om je deurslot veilig te openen en te vergrendelen. De Bold Clicker activeert Bold Smart Lock met één druk op de knop

* Gebruiksgemak

Met één druk op de knop ben je binnen! Je deur openen met een Bold Smart Lock is echt appeltje eitje. Echt heerlijk om zonder sleutelbos je huis uit te kunnen en je telefoon niet uit je zak te hoeven halen. Normaal gesproken liggen bij mij de sleutels onderin de tas!

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect
Binnen 5 minuten installeer je het slimme slot eenvoudig in vrijwel alle Europese deuren. Wees slim, doe mee en bevrijd iedereen van het gedoe met sleutels: het is buitengewoon geschikt voor ouderen, kinderen en handig voor de medewerkers in je bedrijf.

Hoevaak is het wel niet voorgekomen dat ik beide handen weer vrij moest maken om te zoeken. Tegenwoordig hangt mijn telefoon om mijn nek en kan ik met één handeling de deur open doen. Het is een geniale vondst zo’n slim slot van Bold!

Bold Cilinder Bundel - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect
100% sleutelloos en simpel

* Overal ter wereld je cilinder bedienen

Maak het slot compleet met de Bold Connect. We hadden eerst enkel het slot en bestelden de connect er al snel bij om ons leven nog makkelijker te maken. Activeer voortaan op afstand de cilinder, pas instellingen aan en ontvang real-time pin notificaties ongeacht waar je bent. Het is ideaal om ook op afstand toegang te krijgen tot de voordeur van ons huis. Zo kon ik recent nog de deur openen voor mijn vader die de sleutel vergeten was en met de kids op de stoep stond. En toen mijn zusje haar been gebroken had en geen stap kon verzetten, was dit slimme slot ideaal geweest.

Met onderstaande korte video krijg je een goed beeld van het slimme slot! Het is een vernuftig systeem dat je leven echt veel gemakkelijker maakt!

Tot slot

Word je ook zo enthousiast van het Bold Smart Lock systeem! Ongelofelijk toch wat er zoal ontwikkelt wordt! Ideaal voor de thuiszorg, of als je op afstand iemand binnen wilt laten. De kinderen krijgen een keykord om doen met de clicker en mochten ze deze onverhoopt kwijtraken, dan hoef je enkel de code aan te passen en niet gelijk een heel nieuw slot, of cilinder aan te schaffen. En geloof mij, een sleutel verliest ieder kind wel eens.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief