Delen vinden we super lief

 

Baby bornAls klein meisje was ik een echt poppenmeisje. Uiteraard heb ik er 2 heel goed van bewaard en gekoesterd. Nu speelt mijn dochter er zelfs mee. Ze heeft twee BABY born® poppen die haar allergrootste favoriet zijn en dat zijn de ‘zachtere’ varianten. Met de feestdagen die op de loer liggen, wil ik mijn meisje heel graag een pop geven die haar collectie compleet maakt. En dan gaat mijn voorkeur uit naar de pop rechtsboven. 

De nieuwe collectie poppen van BABY born® is nu ‘Soft’ Touch’ met negen levensechte functies ( allemaal zonder batterijen ) Het is nu nog eenvoudiger om mee te spelen dankzij haar zachte, beweeglijke lijfje. Hierdoor wordt het spelen met poppen alsof het echte baby’s zijn!  

Net echt

En niet alleen mijn dochter speelt graag met poppen. Ook mijn jongste zoon is graag met de kinderwagen en pop in de weer!  De BABY born® poppen zijn heel zacht en dat is best uniek voor dit poppenmerk. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu  veel zachter aan, waardoor er volop mee geknuffeld kan worden. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, waardoor het net een echte baby is. Het is aandoenlijk om te zien hoe de kinderen er mee in de weer gaan.!

De armpjes van BABY born® zijn ook beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding appeltje-eitje is. Hier zat mijn dochter wel eens mee te klungelen maar dat is verleden tijd! 

5634a218-687a-4e1e-bc9b-fd51724aa0a7.jpgda795074-d9f7-4316-abda-c105e37f9106.jpg

Accessoires

Deze BABY born® collectie eet haar babyhapje met een lepel en water drinkt ze uit haar flesje. En de echte poppentranen maken het net echt (indrukken zachte bovenlijfje). Door nogmaals op het buikje te drukken, doet de pop een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap met nog een druk op de knop. Voor kinderen uiteraard heel realistisch en ze pakken hun moeder (vader)rol heel goed op. En als ze gaat slapen sluit ze haar ogen en kan haar duimpje in het mondje gestoken worden.

  • Drie varianten

Er zijn drie varianten van deze BABY born® Soft Touch set: Een Meisje, Jongen of Brown Eyes. De set bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop. Dit worden besties for life.

BABY born® Little Sister Mermaid

En ook bestaat er een pop met een zeemeerminnenstaart! De commercial had mijn dochter al op tv gezien. Laat mijn dochter het maar niet zien! Met een zeemeerminnenslag beweegt ze in het water met een echte zeemeerminnenstaart. Deze BABY born® Little Sister Mermaid van 47 cm beweegt de zeemeerminnenstaart zodra ze in contact komt met water! Elegant glijdt ze door het bad of zwembad (batterijen vereist). De paars met turquoise vissenstaart is rijkelijk versierd, waar zeemeermin liefhebbers helemaal verliefd op zullen worden!
Daarnaast heeft ze een bijpassend topje met halterlijn aan gemaakt van schelpen en zeesterren. Met haar lang blonde haar met paarse strengen zullen kinderen er verliefd op worden!  Er zit een meegeleverde kam bij waar ze het haar mee kunnen stylen. De parel tiara vormt een mooie aanvulling.
01aec6ab-2026-48ac-ab6e-153b4ca1442a.jpg00a18f8a-b863-43aa-bd8c-c9eac2562ab9.jpg

BABY born® Sister Styling Head FairyBABY born®

In een ver verleden had mijn dochter een pop die ze kon stylen, maar dat was een gevalletje goedkoop is duurkoop. Deze variant is echt heel mooi! Make-up, stylen, kapsels creëren… ik weet zeker dat dochterlief dit fantastisch vindt. De volgende generatie stylistes en make-up kunstenaars komen er aan! Met de BABY born® Sister Styling Head Fairy kunnen ze geweldige kapsels en schitterende make-up creëren.

Nieuwe look

Het lieve poppen gezicht kan steeds weer een nieuwe look gegeven worden met een make-uppalet in trendy, frisse kleuren. Met het lange haar kunnen ze echt elke stijl kiezen die ze maar willen. Van elegant tot grappig of zelfs knettergek! Ook zijn er schattige haar sieraden bijgeleverd om de unieke kapsels extra mee te versieren. Ik weet nu al dat alles knipjes en elastiekjes van mijn dochter erbij gepakt zullen worden! Omdat dit haar zo robuust is, kun je steeds opnieuw nieuwe kapsels creëren. Hoe leuk om je kindje te leren vlechten!
393ad07b-83ea-4151-a578-0a4b866d1521.jpg

BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter

Deze op afstand bestuurbare scooter van BABY born® is toch helemaal te tof! ! Hier mee worden de tochtjes wel heel cool! Dit roze voertuig kan zowel vooruit als achteruit de kamer rond racen. Te grappig ! BABY born® heeft heel veel ruimte om lekker te zitten op de zitting en ze kan haar handen vasthaken aan het stuur zodat ze er niet van af valt.

Als ze links of rechts afslaat, kunnen zelfs de knipperlichten aan om de andere poppen en knuffels te waarschuwen dat ze aan de kant moeten. Haar volgende BABY born®bestemming wordt weergegeven met de plakletters, met symbolen als een eend voor Eendenberg, geluk voor Geluksstad of een hoefijzer voor Paardenveld.

Adviesprijzen:

BABY born® Soft Touch – €54.99
BABY born® Little Sister Mermaid – €39.99
BABY born® Sister Styling Head Fairy – €39.99
BABY born® op afstand bestuurbare stadsscooter – €49.99

lees ook: Baby Born Play&Fun BBQ set een groot succes bij de kinderen! Het is weer tijd voor de zomer, zon en veel BBQ-feestjes

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief