Delen vinden we super lief

De wereld van BABY born wordt groter en groter. Niet alleen qua keuze bij dit leuke babypoppen merk, ook op de kamer van mijn dochter! Poppen en accessoires staan steevast op het verlanglijstje van mijn kleine meid! Ze hebben niet stilgestaan bij Baby born en bij de babyborrel en lancering van de nieuwe speelgoed collectie, ging ons hart sneller kloppen!

In het nieuwe interactieve bedje wordt BABY born tegenwoordig heerlijk wakker. De dag is begonnen waarna er in de volledig uitgeruste badkamer alles klaar staat om de poppen op te frissen!

Ze hebben aan alles gedacht zoals een lekker gevuld badje, potjes crème, tandenborstel, washandjes en shampoo. Hup, tijd om een outfit uit te zoeken die ook steeds hipper en stoerder worden! Je hebt keuze uit een coole “leren” jasje, hippe legging en een mooi paar sneakers! Hiermee is BABY born klaar om op de scooter met helm de stad in te gaan!

Ook breidt de wereld van BABY born uit met nieuwe familieleden. Ze krijgen oudere broertjes en zusjes en ook is er de komst van de BABY born soft touch 36 cm voor de allerkleinste poppenouders. Mijn dochter viel helemaal voor de Sister Styling Head met een nieuw gezicht, accessoires, spelden en hoog kwalitatief haar. Mijn dochter borstelde er op los en wilde de poppen niet achterlaten! Deze nieuwe Baby born collectie geeft uren lang speelplezier.

image

En ook kan BABY born uiteraard niet zonder BABY born Animal Friends! Of wat dacht je van een prachtige Unicorn! Heerlijk zacht, met indrukwekkende, kleurrijke manen. De Unicorn komt ook met een zadel zodat ze er samen op uit kunnen gaan. Mijn dochter is meer dan klaar voor de wereld van BABY Born en haar verlanglijstje wordt langer en langer…. bekijk onderstaande foto’s maar eens!

image

BABY born Magic Bed Heaven

Dit bedje is echt stijlvol en lief! Het is aandoenlijk om te zien hoe kleintjes hun poppen liefdevol naar bed brengen!

BABY born producten

Maar voordat de poppen gaan slapen, gaan ze uiteraard eerst in bad! Kijk je ogen uit bij het vele moois….

image
image

BABY born Sister Styling head

image

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief